Lepre, jo sant, men Plexus hade ju ådrorna utanför kroppen. __________________________ Ta livet av dig, gör jorden en tjänst, låt oss gå mot en grönare värld |
haha ,själv jhar jag en polare som har festat me Björn Kjellman __________________________ "..I want to play a game" -John /Saw |
Plexus är ju den där glada snubben, men han är ju kort och tjock. Fast jag har sett en bild av honom när han var seriös bodybuilder, mycket muskulösare och mer deffad. __________________________ We say in my country that to give a women a vote is like to let a monkey fly a plane, very dangerous. Borat |
Han var väl sällan tjock? __________________________ [Inlägget ändrat av kalles 2006-10-29 20:29:50] |
nej det är klart, men han var kort och "tjock". Så beskrev han sig själv till och med. Men han är inte tjock, det är min slutliga åsikt. __________________________ We say in my country that to give a women a vote is like to let a monkey fly a plane, very dangerous. Borat |
Alla bodybuilders tycker de är tjocka. De är precis som kvinnor. Suveräna kroppar men självförtroendet är inte på topp. __________________________ Don't fall asleep when you are at a Party. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-10-29 22:01:50] |
ligger kanske något i det, men om du har följt Gladiatorerna så vet du att plexus är en skämtare. Han säger ofta att han ska ut och röra på dököttet när han ska motionera på något sätt. __________________________ We say in my country that to give a women a vote is like to let a monkey fly a plane, very dangerous. Borat |
jag var på kändisfest i Gbg för ca 5 veckor sen innan flytten utomlands. Såg Michael Nyquist, Lasse Åberg, Hey baberiba gänget, Christer Lindarw, Nanne Grönwall, Mfl Mfl mfl...jag kände mig ruggigt ocool i deras närvaro, men fan va häftigt att råka hamna på en sån tillställning när man är en vanlig lantlolla. __________________________ //Inzomnia kom ihåg att ett gott skratt töjer ut munnen |
Hur kan man känna sig "ocool" i sällskap med Lasse Åberg? __________________________ |
kalles: Hehe, håller med dig. Åberg är ju... hur ocool som det bara går att vara... __________________________ |
Hur vet ni att inzomnia inte är Bingo Rimér? __________________________ GNAGET MOT GULD |
För att AIK inte kan sparka boll när det regnar.. Och för att Bingo Rimér aldrig skulle känna sig ocool, hur ocool han än är.. __________________________ |
haha Lasse Åberg kanske inte är cool för er, men för mig, som är uppvuxen med Trazan o Barnarne o alla sällskapsresan filmerna så är han otroligt cool! Men visst har wookad rätt, hur vet ni att jag inte är Bingo Rimér....typ, han skulle ju ha kunnat odlat håret långt, skippat bågarna o skaffat tuttar? __________________________ //Inzomnia kom ihåg att ett gott skratt töjer ut munnen |
Kanske inte rätt tråd, men hur fan kommer det sig att inte Babel finns med på listan över filmer på sf.se? Tänkte se den imorgon, men kan ju inte boka om den inte står där? __________________________ GNAGET MOT GULD |
Jag såg den på Astoria eller vad det heter iallafall.. __________________________ |
Min kusin blev bjuden på drinkar av Robin Williams. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
i våras i skolan så kom kjell bergquist fram till mig å frågade om vägen till stadsteatern __________________________ Hej |
Ganska passande att dra upp tråden, såg nämligen Idol-Danny idag, eller snarare...satt bredvid honom på tuben. Messade flickan, hon bad om autograf, det fick hon också. Trevlig kille den där Danny, men ack så mesig __________________________ Jonte älskar Alexandra (: |
Jepp, jävligt gay. __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Söt pojke. __________________________ "He's a bad man... he's a REALLY bad man!" |
Han är inte mer gay än ni! Lepre V Toxic Må ni härska över Filmpunktarrike i all framtid, härmed förklarar jag er man och hustru *buhu*... Vackert! __________________________ Jonte älskar Alexandra (: [Inlägget ändrat av Wookad 2006-11-22 22:59:50] |
"I do" __________________________ "He's a bad man... he's a REALLY bad man!" |
När jag var på invigningen av Bergakungen såg jag många kända skådespelare b.la. Michael Nyqvist och Janne "Loffe" Larson. __________________________ |
Jag var också på invigningen av Bergakungen. __________________________ It happend before, it will happen again.. |
Jag har sett Bingo Rimér och Carolina Gynning eller vad hon heter. Haha! och min syster har blivit bjuden på fest av självaste Magnus Uggla X'D. visserligen hade inte det med moviestars att göra __________________________ |
Jag känner Kristian Luuk och är även bekant med Kjell Bergkvist, så de ser jag rätt ofta. __________________________ |
Jä rajt __________________________ Krabbkalas, krabbkalas! |
Det tror jag inte ett dugg på. __________________________ "He's a bad man... he's a REALLY bad man!" |