MovieWeb fick tag i serietidnings skaparen Mark Millar för att prata om "Kick-Ass 2", som heter "Kick-Ass 2: Balls to the Wall". Millar säger att han just nu håller på med att skriva historien till serien och kommer att träffa Matthew Vaughn i april för att förbereda filmarbetet. - SPOILER ALERT! - Millar säger att i uppföljaren är Red Mist skurken som vill ha hämnd "Han fick hela sin familj dödad av Hit-Girl och börjar träna sina kunskaper för att bli en starkare skurk. Han kommer att komma tillbaka och ge våra hjältar en ohelig knytnäve i röven" säger Millar. "Dock så förblir han klen men hyr en kvinnilg rysk super tjej som skall göra hans smutsgöra åt honom. Red Mist blir en Charles Manson-typ av karaktär. Han kopplar up sig på nätet och lyckas få andra unga kriminella att komma efter Kick-Ass och Hit-Girl. Det kommer att bli en 'The Warriors'-liknande slutkamp mitt på Time Square för att sluta med att Red Mist och Hit Girl gör upp." källa: movieweb.com / worstpreviews.com __________________________ "Well well if it isn't Peter Pan?" |