| I samband med premiären på Josef Fares nya film, Zozo, kommer regissören själv att komma till Filmstaden Kista för att möta sin publik, skriver SF Bio i ett pressmeddelande. Det blir den första kvällsföreställningen, kl 18.30 på Filmstaden Kista som regissören Josef Fares kommer för att personligen presentera sin film för publiken. Fares kommer att vara på biografen från kl 18 och sedan öppna filmen genom att säga några ord om den i salongen. - Det ska bli både kul och spännande att få möta den publik jag alltid har i tanken när jag gör mina filmer, säger Josef Fares. Zozo är ju filmen jag har drömt om att få göra hur länge som helst och det är kanske först när allt det här är över som jag kommer att förstå hur mycket den har betytt för mig. Zozo är en betydligt mer dramatisk och emotionellt laddad historia än hans tidigare framgångsrika komedier Jalla! Jalla! och Kopps. Men den är ändå berättad med Josef Fares mänskliga humor och visuella stil. Zozo växer upp i Beirut. Trots pågående inbördeskrig lever han ett normalt liv med skola och kompisar. En dag inträffar katastrofen och Zozo skiljs från sin familj; han måste nu ensam ta sig vidare i livet. Hans enda utväg är att försöka ta sig till Sverige – ett för honom helt okänt land. |