Uppdateringar på Filmpunkten (2006-04-30)
På söndagen gjordes en uppdatering med ett antal nya funktioner på Filmpunkten. Bl.a. mer bildmaterial och bättre kategorisering utlovas. I början av sommaren dyker ytterligare funktioner upp.

Bevaka filmer på TV
När filmer ur ens bevakningslista (tidigare kallat filmlistan) visas på TV skickas ett mailutskick dagen innan med info om kanal och tid. För att denna funktion ska aktiveras måste man ändra inställningar under Min sida->Redigera mitt konto.

Bevakningslista
Den tidigare "Min filmlista" tog automatiskt bort filmer man betygsatt. I samband med att vi i ett informativt syfte byter namn till "Min bevakningslista" gör vi det nu möjligt att lägga in filmer man redan betygsatt. I samband med att man betygsätter en film, blir man nu påmind om att filmen finns i "Min bevakningslista" och om man vill ta bort den. Anledningen till förändringen är att man nu kan lägga till ens favoritfilmer som man vill bevaka med den nya TV-bevakningsfunktionen.

Mer bildmaterial på filmsidorna
Hundratals med filmer har försetts med bilder (exempel: http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=11780). Det är främst bioaktuella filmer vi hittills lagt upp bilder på, men kommer under våren och sommaren satsa stort på bildmaterial. En bild säger ju mer än tusen ord!

Grupp-funktion
Vi har hittills lagt upp 18 grupper, såsom Disney, James Bond och Vampyrer där vi samlar filmer med samma teman. Vi listar även Oscars- och Guldbaggevinnare. Vi kommer under våren och sommaren satsa mycket på uttökad kategorisering av filmer.

Uttökad Filmer på TV
Vad var det för film som gick på TV3 förra lördagen? Klicka på igår/imorgon till höger om rubriken "Film på TV idag" på startsidan och du får listat de närmaste dagarnas tablåer samt kan gå tillbaka i tiden.

Premiärdatum
På filmer som har premiär inom den närmaste tiden visas premiärdatum på respektive filmsida (exempel: http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?ID=10355)

Förändringar under filmmenyn
Under "Filmer" har vi lagt upp "Bioaktuella filmer" med en lista över aktuella filmer på bio. Här finns även den nya "Grupp"-funktionen samt "Kommande filmer".

Redigera mitt konto
Skapa/Redigera profil och Ändra användarinfo slås ihop i enkelhetssyfte. Här ändrar man både obligatoriska och frivilliga uppgifter. Det är här man dessutom bockar för om man vill ha epost skickat då film ur bevakningslistan visas på TV.
    Relaterat
Inget relaterat till denna artikel
  Kristoffer Örstadius,
redaktör Filmpunkten