Present - varje söndag under hela sommaren (2008-06-29)
Tro inte att vi på Filmpunkten tar ledigt nu när det är sommar. Under lång tid har vi arbetat på flera nya funktioner efter tips från våra medlemmar.

Totalt tio söndagar fram tills 31 augusti kommer ni att få en ny present från oss i form av en ny funktion. Vilka funktioner som kommer är hemligt fram tills söndagen.

Och vi börjar naturligtvis redan denna söndag...

Personligt filmtips
Den gamla funktionen Moviefinder har vi varit ganska missnöjda med. Den gav på tok för dåliga filmtips och var allmänt ganska tråkig. Därför har denna tagits bort och ersatts med "Personliga filmtips".

"Personliga filmtips" har en helt ny algoritm och är något vi arbetat på de senaste året. Med hjälp av avancerad matematik och kunskaper om statistik kan vi nu ta fram en funktion som vi tror verkligen håller. Egentligen var funktionen klar redan för fyra månader sedan, men under denna tid har vi utvärderat träffarna. Vi listade helt enkelt i det dolda 15 filmtips till alla användare i februari 2008 och kollade om någon hade betygsatt dessa. Resultatet nu fyra månader efter är att över 75% av alla som betygsatt någon av dessa filmerna gjorde det med en fyra eller femma. Och det är vi stolta över!

Så håll till godo.

Nästa funktion lanseras söndagen den 6:e juli.
    Relaterat
Inget relaterat till denna artikel
  Kristoffer Örstadius,
redaktör Filmpunkten