Här är hela programmet saxat från Flimmers hemsida: 25-maj Linköping Shrek 2 27-maj Gävle Top Gun 01-jul Ljungby Gosskören 09-jul Valdemarsvik National Treasure 22-jul Arkösund Hajar som hajar 29-jul Ljungby Monsunbröllop 30-jul Norrköping Populärmusik från Vittula 31-jul Halmstad Shrek 2 01-aug Norrköping Dodgeball 02-aug Västervik Flying Daggers 03-aug Linköping Film meddelas 04-aug Hjo Film meddelas 05-aug Helsingborg Film meddelas 06-aug Kristianstad Eternal sunshine of the spotless mind 07-aug Sölvesborg Cinema Paradiso 08-aug Karlshamn Ray 09-aug Karlskrona Cinema Paradiso 10-aug Karlskrona Moulin Rouge 11-aug Katrineholm Monsunbröllop 12-aug Trollhättan Bokas av arrangören 13-aug Trollhättan Grease 14-aug Ekerö Moulin Rouge 15-aug Huddinge Film meddelas 16-aug Huddinge Film meddelas 18-aug Katrineholm Ray 19-aug Örnsköldsvik Pirates of The Caribbean 20-aug Örnsköldsvik Ray 21-aug Linköping Film meddelas 22-aug Gamleby Grease 24-aug Stenungsund Film meddelas 25-aug Stenungsund Film meddelas 26-aug Solna Film meddelas 27-aug Rimforsa Film meddelas 04-sep Västerås Film meddelas 08-sep Göteborg Kopps 09-sep Göteborg National Treasure 10-sep Göteborg Vad kvinnor vill ha 11-sep Norrköping Hajar som hajar 14-sep Kumla A Nightmare Before Christmas 15-sep Göteborg Skruva den som Beckham 16-sep Göteborg Mitt stora feta grekiska bröllop 17-sep Göteborg National Treasure |