En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

TMNT

Action:
Äventyr :
Komedi:
Fantasy:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,1
(32 betyg)
Sätt ditt betyg:

TMNT Köp filmen på CDON
Action:
Äventyr :
Komedi:
Fantasy:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,1
(32 betyg)

Handling: Underliga saker händer på New Yorks gator, och Turtles behövs mer än någonsin, men Raphael, Donatello, och Michelangelo har blivit vilsna och splittrade. Det är nu upp till Leonardo och zen-mästaren Splinter att återförena Turtles.

Fakta:
År: 2007
Regissör: Kevin Munroe
Originaltitel: TMNT
Alternativ titel:Teenage Mutant Ninja Turtles (lång titel )
Alternativ titel:T.M.N.T.
Ursprungsland: USA, Hongkong
Längd: 01:27
Medverkande:
James Arnold Taylor
Mikey Kelley
Mitchell Whitfield
Nolan North
Mako
Sarah Michelle Gellar
Chris Evans
Ziyi Zhang
Patrick Stewart
Kevin Smith
Laurence Fishburne
Fler personer
Bilder:

Copyright Nordisk Film


Mest populära recensionerna

Corpral EVIL
gav betyget:

Kan bara börja med att säga att TMNT äger! Blev lite fundersam när jag hörde att den skulle vara animerad men efter sätt några min blev skaparna snabbt förlåtna ändå! Väldigt kul att några lite kändare skådespelare gör några röster inte till nån turtel med ändå. Bra film och värdig uppföljare till den gamla med lite mer "Vågad" Story än jag trodde den skulle ha. En klar 4:a! går från 3-4 för turtles kommer alltid ha en speciel plats i våra själar ;P!! (se filmer med det Engelska talet för f-n! Det ska man alltid göra)

Goliatbagge
gav betyget:

Det här är en film med de gröna barndomshjältarna - turtles. Blev aningen överraskad över hur den var animerad, men efter man vant sig vid stilen så tänker man inte på det. Ett kärt återseende för egen del alltså, även om jag tycker att storyn är lite för rak och tv-spelsaktig. Kunde helt klart ha bjudit på fler överraskningar. Hjärnan säger tvåa, hjärtat säger trea. Kompromissen får bli en svag trea.

Lepre
gav betyget:

Synd att jag såg den med svenska röster. Jag hoppas att betyget höjs när jag väl sett den amerikanska - originalet - versionen. Detta är nostalgitrippen jag väntat på. Det är snyggt utfört, lockar fram barnet i mig och det funkar för både barn och vuxna. Men tipset är att vänta på de amerikanska rösterna, för något går snett när Michael Nyqvist samt fler felplacerade röster gör narr av något så extraordinärt som "Teenage Mutant Ninja Turtles".

Senaste recensionerna

Ajice
gav betyget:

Rolig och fartfylld film, fullspäckad action men även hurmor, det är verkligen konstigt. Men man behåller den charmiga turtles-känslan som vi inte kan motså men i snyggare tecknad tappning. Jag älskar detta schysta gäng turtlar! :3

Emiam
gav betyget:

En -4 som film, i sin egen genre & som underhållning.

mysgrabben
gav betyget:

Bra och underhållande. Dock inte lika bra som dem gamla goa men ändå bra. Hög nostalgi faktor.

freddyvonmetal
gav betyget:

nostalgi!kan man lungt säga..jag såg turtles som barn och alltid älskat turtles så förvätningarna va skyhöga och jag vart inte ett dugg besviken..bra story och animerat men det enda som gör att det inte blri en femma e att det jag såg den dubbad..vilket jag inte skulle ha gjort men nästa gång jag ser den ska jag inte se den dubbad och då kommer det bli en femma kan man nog säga..

en stark fyra

a_queer_star
gav betyget:

helt okej, men blev lite för mycket med monster och så tycker jag. Får en 3:a

DuskBringer
gav betyget:

Det här är nostalgi på hög nivå. Det var en synnerligen behaglig känsla att få återse mina små gröna hjälte-paddor från barndomsåren och jag satt och smålog genom hela filmen. Actionscenerna är tuffa och hisnande och soundtracket är riktigt bra. Röstskådespelarna gör också bra ifrån sej och storyn är det inget som helst fel på. Jag skäms inte ett ögonblick över att ge denna nostalgitripp en välförtjänt fyra. Cowabunga, liksom.

chokladberoende87
gav betyget:

En helt okej film, kul med tecknat!

Mer fakta:
Biopremiär: 2007-03-30
Filmpunkten-id: 13330
Filmen är animerad
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB


Uppföljare och/eller remakes:
Teenage Mutant Ninja Turtles (1990)
Teenage Mutant Ninja Turtles II - Kampen om Ooze (1991)
Teenage Mutant Ninja Turtles III (1993)