Handling: Häxorna samlas till kongress på ett hotell. Man beslutar att alla barn ska förvandlas till möss. Luke avslöjar planerna, men blir därmed förvandlad. Hur ska han kunna rädda alla barn?
| Fakta: | |||
|---|
Senaste recensionerna
movie-king
gav betyget:
har läst boken och sett filmen men filmen var sämre
svag 3
inzomnia
gav betyget:
En favoritbok jag hade som barn. Tror det var den enda boken jag lyckades läsa ut i skolan förutom "möss och människor", och som jag dessutom kunde läsa om igen. Filmen blev ingen besvikelse. Bra barnfilm. fast kanske inte för de yngsta.
Annie_79
gav betyget:
Den var suvären när jag såg den, men det var ett tag sedan, hoppas den kommer ut på dvd snart.
Marlyn
gav betyget:
Denna film är mycket bra och riktigt hemsk. Men den är definitivt snällare än vad Roald Dahls bok är... Tro mej, jag har boken på kassettband!
Flera personer i filmen finns inte med i boken, som t.e.x. överstehäxans sekreterare Irvine som bara finns med i filmen! Annars är den bra!
pillan
Jag gillar filmen.
Men barn som blir råttor, usch,tragiskt.
OrlandoBloom_fans
gav betyget:
Mycket bra film. Spännande film baserad på en bok av Roahl Dahl. Mycket mycket bra! Kan egentligen ses av hela familjen men småbarn bör ha någon vuxen eller i alla fall äldre med sig. Rekommenderas skarpt!!