En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

One Missed Call III - The Final

Rysare:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,1
(9 betyg)
Sätt ditt betyg:

One Missed Call III - The Final Köp filmen på CDON
Rysare:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,1
(9 betyg)

Handling: Den timida unga Asuka är retad av sina klasskompisar. När de åker på klassresa till Korea planerar Asuka sin hämnd. Genom att skicka ett besvärande foto med meddelandet: Om du inte sprideridetta foto och dess förbannelse till någon annan, kommer ditt liv att offras. Studenterna skyndar sig att sprida fotot för att rädda deras egna liv.

Fakta:
År: 2006
Regissör: Manabu Asou
Originaltitel: Chakushin ari final
Alternativ titel:Final Call
Ursprungsland: Japan
Längd: 01:49
Ingår i tema: Spöken

Medverkande:
Maki Horikita
Itsuji Itao
Yun-seok Jang
Meisa Kuroki

Senaste recensionerna

Elemental
gav betyget:

Jag har faktiskt sett fram emot trean ett tag. Framför allt för att få se hur manusförfattarna skulle lösa det tilltrasslade storyproblem som uppstod när tvåan inte alls hade med den första filmen att göra. Det visar sig att trean struntar helt i tvåans story, och istället fortsätter på ettans bana, vilket jag tycker känns som ett klokt beslut.

När eftertexterna börjar rulla känner jag mig dock en smula missnöjd. Trean är den sämsta delen i trilogin. Visst, handlingen är gripande och skräckeffekterna är riktigt bra på vissa ställen, men jag kan inte komma ifrån det faktum att filmen känns utdragen och händelselös, ett oerhört lågt tempo med andra ord.

Har du sett de två första delarna kan det kanske vara kul att se den avslutande filmen, men annars är One Missed Call 3 ingenting man direkt jublar över.

Skumbjörn
gav betyget:

Mycket dålig!! Ett riktigt bottennapp!!

zpexan
gav betyget:

Dålig tolkning av The Grudge el liknande. Dåliga effekter.

carlstrom
gav betyget:

Totalt urholkat manus, som sig bör egentligen, men det går verkligen inte köpa. Skådespelet är totalt under isen, dock så är merparten av tjejerna något enormt snygga. Överlag så är det en löjeväckande skräckfilm som försöker hålla en redan förfallen filmserie vid liv, likt dom nya saw filmerna.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 14755
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB


Uppföljare och/eller remakes:
One Missed Call (2003)
One Missed Call II (2005)