En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Whatever It Takes

Ungdom:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,7
(20 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Ungdom:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,7
(20 betyg)

Handling: Ryan (Shane West) är en socialt inkompetent högstadieelev vars största nöje och intresse är att spela dragspel. Chris (James Franco) är fotbollsstjärna (och intellektuell lättviktare) på samma högstadium. Ryan är hopplöst förälskad i den vackra, populära och helt oåtkomliga Ashley (Jodi Lyn O'Keefe). Chris, å andra sidan, är totalt nere i Maggie (Marla Sokoloff), en söt pluggmal som är god vän med Ryan. När Chris och Ryan inser att de är i god position att hjälpa varandra med sina hjärtedamer lägger de upp en finurlig plan - men det går inte riktigt som de tänkt sig.

Fakta:
År: 2000
Regissör: David Raynr
Originaltitel: Whatever It Takes
Ursprungsland: USA
Längd: 01:34
Medverkande:
Shane West
Marla Sokoloff
Jodi Lyn O'Keefe
James Franco
Aaron Paul
Julia Sweeney
Colin Hanks
Kip Pardue
Scott Vickaryous
Richard Schiff
Manu Intiraymi
Kevin Ruf
Erin Champaign
Rachel Zerko
Fler personer

Mest populära recensionerna

Sweet_Jenny
gav betyget:

En jätte bra ungdomsfilm, vänskap som blir till nå större, åhh..va den var romantisk :P

Sophie
gav betyget:

Alla huvudpersonerna spelar väldigt bra i den här filmen. Slutet var så klart romantiskt, men det var inte riktigt så jag ville att det skulle sluta. Sammanfattningsvis är det en bra ungdomsfilm utan några djupa ämnen men som visar att kärleken inte alltid finns där man tror.

Senaste recensionerna

videodelning1
gav betyget:

Jag, 16 år, älskar den här filmen och har gjort det enda sen den kom ut. Det här är en bra, stereotypisk ungdomsfilm och vill man se en sån så är den här ett självklart alternativ.

rush
gav betyget:

Detta var lite för vanligt för min smak, jag tappade intresset en bit in i filmen och det uppenbara är självklart. Jag tyckte det blev en ytlig film som inte passade mig. 2-

die_hard
gav betyget:

roligt som stryk i varje fall

SvenskaFilmNörden
gav betyget:

Vanlig ungdomsfilm med den klassiska kärlekshistorien, en plugghäst vill ha skolans skönhet och skolans kung vill ha en plugghäst. Killarna försöker samarbeta för att få sina drömmars flickvänner.

Sådär är den väl ändå, en del roliga scener, annars inget speciellt. Se den om ni har lust, men lägg inte ner en massa pengar på den.

Cruel_Intentions
gav betyget:

Kul som fan, lite förutsägbar..

MJlover
gav betyget:

Jag tycker om den här filmen. Även om den var förutsägbar hade den saker som andra filmer i denna genre inte har. Vad vet jag inte, men den har det. Se den!! :D

BeckyLou
gav betyget:

Vilken dalig undgomsfilm! Producenterna verkar tro att dagens ungdomar är totalkorkade för det här manuset är sa förutsägbart att det är skrattretande!
Scenen där de refererar till "It's a wonderful life" är en förolämpning till originalet och det är skönt att se att James Franco har fatt en lite bättre karriär efter denna med SpiderMan-filmerna.
Undvik!

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 2066
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: