En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Book of Eli, The

Science Fiction:
Western:
Action:
Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,4
(71 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Science Fiction:
Western:
Action:
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,4
(71 betyg)

Handling: I ett postapokalyptiskt samhälle reser en man vid namn Eli genom de övergivna slätterna och städerna med en bok som innehåller hemligheten till att rädda mänskligheten.

Fakta:
År: 2010
Regissör: Albert Hughes Allen Hughes
Originaltitel: The Book of Eli
Ursprungsland: USA
Ingår i tema: Post-apokalyptisk

Medverkande:
Denzel Washington
Mila Kunis
Gary Oldman
Ray Stevenson
Jennifer Beals
Michael Gambon
Chris Browning
Fler personer
Bilder:


Fler bilder

Senaste recensionerna

The_Shaolin
gav betyget:

En intressant film om ett apokalyptiskt scenario. Tonen i filmen var snabbt satt till en vandrande ensamvarg som gick runt och försvarade en bok som han hade i sin ägo. En ensamvarg som inte ville lära känna någon alls. Filmen var bra främst för att den följde två toppskådespelare. Densel Washinton och Gary Oldman. Bara av att läsa dom två namnen så vet man att filmen kommer vara otroligt bra. Den blev mer och mer spännande mot slutet och ibland kunde man faktiskt känna Guds närvaro i vissa scener och jag tror det var lite tänkt så. Nästan som om Gud skyddade Eli under filmens gång. Men det går ju att diskutera. Det var ju inte direkt så att Eli inte fick lida något. Spännande film. Massa olika pistolscener och härliga närstridsfighter. Om du gillar domedagsfilmer, religioner, fightscener och coola ensamvargar som går omkring med solglasögon hela tiden så är det här en film för dig.

antoniuz
gav betyget:

stark 4'a

Skumbjörn
gav betyget:

en fantastisk film helt klart sevärd!

Zitrioce
gav betyget:

Otroligt vacker movieback medan filmen segade sig igenom problemlöst över handlingen. Förvisso anser jag att detta är en mycket lätttänkt film under en svår katastrof som tidigare har inträffat, mer kaotisk ingående i handlingen.

tinytom
gav betyget:

Oj.När jag ska skriva om denna film saknar jag nästan ord.Detta är nämliglen ett komplett mästerverk.Fantastiska skådisar,fantastiska miljöer och ett fantastiskt budskap som jag bara älskar.Solklar 5:a i betyg.

Dront25
gav betyget:

Filmen är snyggt gjord och har ett mycket oväntad vändning i slutet. Hade velat ge den en femma men den känns lite väl main-stream ändå (man känner igen repliker och intriger), trots ett mycket bra slut. Stark fyra!!

flingan94
gav betyget:

ganska lik dom andra filmerna om hur jorden ser ut i framtiden.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 21332
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: