En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Score, The

Kriminal:
Drama:
Thriller:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,3
(77 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Kriminal:
Drama:
Thriller:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,3
(77 betyg)

Handling: Mästertjuven Nick Wells är hjärnan bakom en nästan omöjlig kupp, som kräver att han slår sig samman med en ung och slug medbrottsling. Den osannolika alliansen, iscensatt av Nicks trogna kumpan Max, sätter stopp för Nicks planer att bli hederlig och leva ett lugnt familjeliv med sin fästmö Diane. Men vad som framstår som ännu värre än att bryta ett löfte till sin fästmö är att Nick måste bryta sin viktigaste regel: Arbeta alltid ensam...

Fakta:
År: 2001
Regissör: Frank Oz Robert De Niro
Originaltitel: The Score
Ursprungsland: USA, Tyskland
Längd: 02:04
Medverkande:
Robert De Niro
Edward Norton
Marlon Brando
Angela Bassett
Gary Farmer
Paul Soles
Jamie Harrold
Serge Houde
Jean-René Ouellet
Martin Drainville
Claude Despins
Richard Waugh
Mark Camacho
Marie-Josée D'Amours
Fler personer

Mest populära recensionerna

Goliatbagge
gav betyget:

Det här är kuppfilmen med stort k som till och med sopar mattan med Ocean's Eleven. Hela uppbyggnaden är perfekt och den sista halvan är så spännande att man knappt kan sitta still. Smart och överraskande film med underbara skådespelarinsatser speciellt från Edward Norton - som kanske gör sin bästa roll här - och Robert De Niro. Mästerligt!

Xenomorph
gav betyget:

Klart sevärd men högst en gång. De Niro och Norton är mycket bra. Även Marlon Brando är med men han är knappt värd att nämnas. Han har få repliker och gör inte mycket väsen av sig.

Filmen bjuder på en del vändningar men ärligt talat så är inte storyn vidare intressant. Det som gör filmen sevärd är Norton och De Niro.

martin88
gav betyget:

Mycket bra skådespelare, bra spänning, oväntade vändningar. Kort och gott en mycket bra film!

Senaste recensionerna

a_queer_star
gav betyget:

Absolut sevärld =) Får en 3:a

Shining_pearl_
gav betyget:

Inte speciellt märkvärdig film, hade väntat mig att den skulle vara mer spännande. Fungerar att kolla på om man inte har något bättre för sig, men inte mer än så. Edward Norton tycker jag är en strålande skådis men i denna film framstår han som lite blek. Har sett han i bättre roller om man säger så.

dawe100
gav betyget:

En riktig höjdare,precis som man vill att en drama thriller ska vara.Riktigt spännande och intresant handling.Väldigt starka skådespeleinsatser speciellt av Edward Norton som spelade väldigt storslaget.Men dock är filmen lite seg ibland mm.Så det blir en fyra!

Frida_OSX
gav betyget:

Börjar bra går sedan ner i en svacka som varar länge. Framåt slutet blir filmern dock mycket spännande och bra. Bra skådespelare men lite seg film altså. dock värd att se men bara en gång. Svarg 3:a

Social__Distortion
gav betyget:

Bra film. bra skådespeleri, Spännande. Sevärd. 4.a

viktoria
gav betyget:

Like, like, like... En film jag verkligen gillar, kanske för att DeNiro och Norton är med men ändå. I allafall en superfilm, och slutet är verkligen jättebra. Men kan också stundtals bli lite förutsägbar.

//ZzZ//

Hilts
gav betyget:

Spännande kuppfilm. Brando är härlig i sin sista filmroll som De Niros hälare. Fast själva upplägget ger en känsla av déja vu.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 2395
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: