En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Door in the Floor

Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,6
(5 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,6
(5 betyg)

Handling: Door in the Floor handlar om den berömde författaren Ted Cole (Jeff Bridges) och hans fru Marion (Kim Basinger). De drabbas av en ofattbar tragedi då de förlorar båda sina söner, vilket närapå knäcker deras äktenskap.

Istället för att ta stöd av varandra flyr Marion in i sig själv och Ted söker tröst hos andra kvinnor. Så anställer Ted den unge Eddie att assistera honom över sommaren. Ted tänker att Eddie kan vara den förändring som behövs för att skaka liv i äktenskapet. Eddies närvaro får dock inte alls den effekt som Ted tänkt sig.

Fakta:
År: 2004
Regissör: Tod Williams
Originaltitel: The Door in the Floor
Ursprungsland: USA
Längd: 01:51
Medverkande:
Jeff Bridges
Kim Basinger
Mimi Rogers
Bijou Phillips
Elle Fanning
Stefanie Bari
Claire Beckman
LeAnna Croom
Jon Foster
Donna Murphy
John Rothman
Rachel Style
Kristina Valada-Viars
Carter Williams
Fler personer

Senaste recensionerna

fantaisha
gav betyget:

En underlig film... vet inte om jag gillar den eller om jag hatar den.. väldigt "konstnärligt" utformad om ett äktenskap i kris. Den här filmen måste man nog vara "på humör" för att se. En okej film - inget mer, en "spola fram till slutet"-film..

Robert_Eriksson
gav betyget:

Jag gillar inte den något flummiga stämning som finns i filmen. Den gör att det hela inte alls känns lika intressant och gripande som det borde kunna göra. Bitvis är den även något seg, men bättrar på sig mot slutet. Jeff Bridges är bra i sin roll som Ted Cole. Betyget landar strax under en normal trea.

Shining_pearl_
gav betyget:

Var inte riktigt som jag hade väntat mig. Det är något med känslan i filmen som jag inte gillar, kände ingen riktig sympati för huvudpersonerna och tyckte även att vissa saker i den inte var särskilt verklighetstrogna. Men det är ingen tvekan om att “The Door in the floor” är bra, filmer som handlar om familjer i kris faller mig oftast i smaken. Lite lik “American Beauty” på vissa ställen. Mitt betyg hamnar på en stark trea.

Mer fakta:
Biopremiär: 2004-10-08
Filmpunkten-id: 5214
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: