En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Shark Attack 3 - Megalodon

Rysare:
Science Fiction:
Action:
Medlemmarnas medelbetyg: 1,8
(10 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Rysare:
Science Fiction:
Action:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
1,8
(10 betyg)

Handling: En haj har terroriserat arbetarna som försöker installera en undervattenskabel utanför den mexikanska kusten, så en dykare tar det på sitt ansvar att undersöka saken och försöka få ett slut på det hela. Men den tand från hajen som han hittar och vilken blir identifierad av forskaren Cat Stone att tillhöra en sedan länge trodd utdödd art av jättehajar, Megalodon, gör saken en aning mer komplicerat

Fakta:
År: 2002
Regissör: David Worth
Originaltitel: Shark Attack 3: Megalodon
Ursprungsland: USA
Längd: 01:34
Ingår i tema: Hajar

Medverkande:
John Barrowman
Jenny McShane
Ryan Cutrona
George Stanchev

Senaste recensionerna

ledge
gav betyget:

Ibland stöter man på filmer som är så dåliga att upplevelsen tummen ner vänder till tummen upp. Shark attack 3 är i mitt tycke en av dessa.
Handlingen är usel och förutsägbar, skådespelarna är under all kritik, dubbningen fungerar inte som den skall och hajarna är för fantastiska för att skrämma.
Men ändå fungerar det hela.
Inte som skräck utan som ren underhållning. Bara en sådan sak som att jättehajarna ryter och grymtar under sin jakt på lovligt byte är minst sagt roande.
Skådespelarna är som sagt usla, men på samma gång har jag sällan skådat en film där karaktärerna verkligen förtjänar att serveras som offerlam åt monstren. Redan i inledningen lär man sig snabbt avsky strandbesökarna, som ser ut att vara hämtade från en tysk reklamfilm, och detta skapar en vällustkänsla när de väl slukas av hajarna.
En kalkon som fungerar. Inget för den som söker kalla kårar, men en gjuten förfestfilm för den som vill skratta.
Dessutom innehåller filmen en av världens i särklass mest raka raggningsrepilker.

Bilbo_one
gav betyget:

Ganska bra hajfilm. Men som traditionen säger så är ju aldrig hajarna bra gjorda. Det här är inget undantag. Men handlingen är hyfsad och lika så skådespelet. Därför en stark 2:a

Hilts
gav betyget:

Visst är den oerhörd B - aktig, med dåliga skådisar och halvdana effekter, men visst underhållningsvärde finns trots allt.

Oskar_90
gav betyget:

Underbar kalkon! Hajscenerna etsar sig fast djupt i minnet - de är ju bara så fantastiskt roliga! Skådespelarna är inte de bästa i branschen, men det förhöjer bara känslan. Min mamma påpekade när vi såg den att en av dem(lite äldre än henne) hade en nyckelroll i tv-serien Baretta från 70-talet. Det har jag ännu inte kunnat få bekräftat. Många av birollerna innehas av skådespelare från forna Sovjetstater, och därför talar också många med lätt komisk brytning/är dubbade.

Skön film om du är på humör för lite humor. Passar såväl unga som äldre.

"How 'bout you come over and I eat your pussy?"

Crocodile
gav betyget:

Bra men den kunde ha varit bättre.
Effekterna var godkända. Men den stora hajen var dåligt gjord.
Handlingen var godkänd men den har inget att göra med de två första filmerna.
Skådespelarna var bra.
Ljudet var retså dåligt och musiken var inte spännande.

Den här filmen är inte en så jätte bra film men den är helt ok.

carlstrom
gav betyget:

Megalond, en f.d tids "Monster-haj" som överlevt. Jag var nära på bryta ihop när jag såg på den. Hade enorma förhoppningar. Det kändes som sätta en jordgubbe i munnen och möta smaken av bajs. Rått dålig, se den inte spec inte om ni är haj filmomaner som jag det drar ner på hela genern.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 5929
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB


Uppföljare och/eller remakes:
Shark Attack (1999)
Shark Attack 2 (2000)