En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Crossroads

Ungdom:
Medlemmarnas medelbetyg: 1,9
(211 betyg)
Sätt ditt betyg:

Crossroads Köp filmen på Discshop
Ungdom:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
1,9
(211 betyg)

Handling: Crossroads handlar om tre kompisar, Lucy, Kit och Mimi, som bestämmer sig för att återuppliva vänskapen. De packar därför bilen och ger sig ut på en äventyrlig resa genom USA. Under resan träffar de Ben, en musiker som föreslår att de ska följa med honom till Los Angeles för att pröva lyckan i en musiktävling. De bestämmer sig för att hänga på och det är egentligen här den riktiga resan börjar...

Fakta:
År: 2002
Regissör: Tamra Davis
Originaltitel: Crossroads
Ursprungsland: USA
Längd: 01:33
Ingår i tema: Road Movie

Medverkande:
Britney Spears
Zoe Saldana
Taryn Manning
Anson Mount
Dan Aykroyd
Kim Cattrall
Justin Long
Beverly Johnson
Bahni Turpin
Kool Moe Dee
Richard Voll
Pippi
Dave Allen
Kyle Davis
Fler personer
Bilder:


Mest populära recensionerna

Sophie
gav betyget:

Filmen är totalt intetsägande, eftersom den inte har någon handling utöver den resa tjejerna företar genom USA. Den verkar enbart vara en möjlighet för Britney Spears att pröva sina bristande färdigheter på film - och resultatet är inte lyckat.
"All we have is now, and right now we have each other."

wildpalm
gav betyget:

Totalt ooriginell drama/komedi, som ett snäpp sämre variant av "Coyote Ugly". Jag har aldrig haft något emot såna här filmer och kan inte låta bli att underhållas av filmens rätt mysiga atmosfär. Britney sköter sig överraskande bra och har absolut inget att skämmas över. Ser fram emot att hon gör fler filmer, då hon faktiskt agerar helt okej för att vara i sin första huvudroll. Filmen är oerhört klyschig och med ett väntat slut, men ändå... den håller.

cumcoma
gav betyget:

Jag har sätt den många gånger, och jag kan aldrig sätta fingret på vad det är som är så bra. Jag är inget Britney-fan och har aldrig varit, så inte är det därför. Men jag sitter ändå alltid och ler till den här filmen, med en mysig känsla i magen.

Senaste recensionerna

Ajice
gav betyget:

fruktansvärd!! En stollig vän i mina unga åt tvingade mig att se den - till och med coyote ugly är bättre! XO

IWantItThatWay
gav betyget:

En film som jag aldrig tröttnar på (vet inte varför). Det ger iallafall ett plus även om skådespelarna inte är så värst bra och handlingen är förutsägbar. Men buskapet är bra och det är roligt att se Britney Spears i en film.

Cammie
gav betyget:

Nej, det här fungerar inte.

TheHobbit
gav betyget:

det som är bra med den här filmen det är att det är så lätt att göra narr av den.
Ja asså, jag satt och vred mig av skratt när jag såg den här för att jag och mina systrar försökte härma allt och alla hela tiden, skitlätt!

Men nu blir vi lite mer seriösa här. Jag gillade Kit, hon var hysteriskt kul. Britney, lika dålig som alltid, det fanns bara vissa guldögonblick då hon lyckades.

Underhållande till en viss del. Man kan dock bara se den när man är riktigt trött och har bra sällskap. :) Svag trea

Evenstar_92
gav betyget:

Jag ger den ett antagligen ganska högt betyg om jag jämför med andra här, men jag tycker att hela filmen blev totalt underskattad enbart för att Britney var med.
Självklart, hon ÄR bättre på att sjunga en att skådespela, men jag tycker att hon var långtifrån pinsam som många har sagt.
Jag gillar själva storyn, road trip ā la USA, lite kärlet, hemska barndommar, ja varför inte, funkar det i andra klyschafilmer funkar det i den här med.

MaliciousDelight
gav betyget:

Så dåligt amerikanskt som det kan bli. usch.

Maria007
gav betyget:

Tyckte absolut inte att filmen var bra. Men blev lite förvånad över att Britney faktist kunde spela.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 65
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: