En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Constantine

Action:
Thriller:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,0
(163 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Action:
Thriller:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,0
(163 betyg)

Handling: Den laglöse John Constantine har bokstavligen återvänt från ett rent helvete och sammansluter sig med den kvinnliga polisen Katelin för att utreda det gåtfulla mordet på hennes tvillingsyster.

Fakta:
År: 2005
Regissör: Francis Lawrence
Originaltitel: Constantine
Ursprungsland: USA
Längd: 02:01
Medverkande:
Keanu Reeves
Rachel Weisz
Shia LaBeouf
Djimon Hounsou
Max Baker
Pruitt Taylor Vince
Tilda Swinton
Peter Stormare
José Zúñiga
Francis Guinan
Gavin McGregor Rossdale
Jesse Ramirez
Fler personer

Mest populära recensionerna

Mattias15
gav betyget:

Vill så gärna ge filmen en fyra men kan inte riktigt det. Effekterna och bilderna är mycket bra och vackra. Historien är mycket intressant och det finns många bra ideer i filmen som man kunde gjort lite bättre. Men det känns inte som det finns det där trycket i filmen, det känns som jaha då, ännu en demon dödad. Det blir ofta så här eftersom Keanu reeves är så likgiltig och tråkig. Men han är fortfarande väldigt cool, en scen då han pekar fingret åt jävulen är underbar. Rachel Weisz spelar sin karaktär bra men vad är det Stormare gör, jag tycker mest han liknar en pajas till satan. Denna film startar i högt tempo och håller hela vägen till en rafflande upplösning, man får en cool inblick i hur Världen skulle kunna vara skapad med gud i hilmlen, satan i helvetet och människan mitt emellan. Stark trea.

Sophie
gav betyget:

En mycket imponerande inledning som väckte intresse. Tyvärr fortsätter inte filmen i samma tempo - det blir snabbt pratigt och tramsigt. Man hade gott kunnat ge ondskan en mer abstrakt form, då hade jag förmodligen kunnat ge en fyra.

issun
gav betyget:

detta är en film som faller mig i smaken! "kampen mellan ont och gott", mycket underhållande! Och Keanu Reeves spelar så himla bra, passar perfekt in i rollen! Stormare alltid lika underbar.

Senaste recensionerna

Borr
gav betyget:

Även om filmen var underhållande var den väldigt konstig. Det var lite svårt att veta vilken roll alla egentligen hade.

Sid
gav betyget:

Bra film! Den får en svag fyra.

Nikita
gav betyget:

Usch! Riktigt dålig! I början är den väl inte så usel, men det dröjer inte länge förrän den sjunker så lågt den kan. Vissa av karaktärerna var mycket fåniga (t. ex. djävulen och ärkeängeln Gabriel, spelades förresten av en kvinna tror jag), och jag gillar inte alls när de levandes och dödas riken är så nära varandra, som i denna film. Vissa lovordar Rachel Weisz för hennes insats i denna film, men jag vet inte, jag...

Dront25
gav betyget:

Nej, det här funkar inte för mig.

lindajjj
gav betyget:

Ganska underhållande, men Keanu Reeves passade inte riktigt i rollen.

Maria007
gav betyget:

Stark 3, skulle egentligen vilja ge filmen en 4 men tyvärr så håller filmen inte så pass. Filmen är spännande men manuset känns ibland lite virrigt ibland. Men ändå spelar Keanu Reaves sin roll som vanligt d.v.s stelt men endå charmigt!

Filmälskarn
gav betyget:

Spännande och händelserik, verkligen!

Mer fakta:
Biopremiär: 2005-03-04
Filmpunkten-id: 6940
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: