En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Stulet liv

Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 3,5
(4 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
3,5
(4 betyg)

Handling: Filmen handlar om en tonåring, spelad av Stephen Dorff som av misstag får höra sina föräldrar prata om att han är adopterad. Han blir rasande och bestämmer sig för att hitta sina riktiga föräldrar i en mindre stad långt hemifrån. Väl där blir han först vän med sonen i familjen, sin egen bror, och kommer på så sätt sin riktiga familj närmare och närmare.

Fakta:
År: 1990
Regissör: Michael Miller
Originaltitel: Always Remember I Love You
Alternativ titel:Bortrövad
Ursprungsland: USA
Längd: 01:35
Medverkande:
Patty Duke
Joan Van Ark
Stephen Dorff
David Birney

Senaste recensionerna

Robert_Eriksson
gav betyget:

Påminner rätt så mycket om de fantastiska filmerna "Stulen identitet" och "Där havet slutar". Den här kommer inte riktigt upp i samma klass som dem, men är ganska intressant och helt klart sevärd.

Shining_pearl_
gav betyget:

Filmer som handlar om bortrövade barn ligger mig varmt om hjärtat. Detta är inget undantag. Otroligt intressant och gripande, med bra skådespelarinsatser! Slutet var dock lite lamt, hade gärna fått dragit ut på det lite mer. Helt klart sevärd!

dasv8481
gav betyget:

Filmen är mycket bra med manus och skådespe- are som visar känsla, inlevelse och djup utan att det någonsin blir tråkigt. Det faktum att den är lite väl kort och abrupt och att den är lite segstartad gör att jag inte kan sätta en skön femma utan får nöja mig med en fyra. En upplevelse som man inte glömmer. Synd att filmen aldrig uppmärksam-
mades särskilt, vad jag kan minnas.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 8063
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: