En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Om Sara

Drama:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,9
(15 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Drama:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,9
(15 betyg)

Handling: Om Saras är en film om längtan, kärlek, karriär, styrka och vänskap. Sara är runt 20 år när vi lär känna henne. Vi följer henne under 10 år, fulla av allt som livet ger till den som söker. Hon vill ha ett jobb med goda karriärsutsikter, en bra man att bilda familj med, och allt annat som livet ska föra med sig. Det fattas inte män i Saras liv, inte heller vilja eller längtan. Men att få allt hon önskar visar sig vara mer komplicerat än hon trott.

Fakta:
År: 2005
Regissör: Othman Karim
Originaltitel: Om Sara
Ursprungsland: Sverige
Medverkande:
Linda Zilliacus
Alexander Skarsgård
Hugo Emeretsson
Alexander Karim

Senaste recensionerna

a_queer_star
gav betyget:

En gripande film som jag gillade mycket. Men gillade ej Sara emmelanåt, då hon va rätt osympatisk... Men annars va filmen väldigt bra och får en svag 4:a

Skumbjörn
gav betyget:

Den va helt okej. Man känner sån sympati med huvudrollen. plus att min far har hjälpt till att bygga kontoret som är med i filmen ;)

Robert_Eriksson
gav betyget:

En riktigt värdelös film, där man får följa en fruktansvärt störd, egoistisk och vidrig kvinna vid namn Sara mellan det att hon är 20 och 30 år gammal. Trots att hon är så avskyvärd verkar det som att Othman Karim, som både skrivit manus och regisserat skiten, vill att tittarna ska känna sympati för henne, vilket jag tycker är helt sjukt om någon människa kan göra. Usch!

tennisemme
gav betyget:

Håller med det som en tidigare skrivit, att Sara känns lite väl känslokall i filmen. Filmen är bra, men griper inte tag i mig så det blir en svag trea.

Wookad
gav betyget:

En väldigt bra film som antagligen berör många, men inte mig. Karim gör en strålande debut, likaså Skarsgård och Zilliacus. Stark trea!

Saybia
gav betyget:

Helt okej svensk film med ett extra plus för Alexander Skarsgård ;)

Helle85
gav betyget:

Tyckte inte om den filmen

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 9315
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: