Jag tänkte att denna tråd kunde vara till för att ge varanndra råd om nya och gamla filmer..Vilka man ska se och inte se! Så vilken är din favorit film, eller vilken film hatar du? Skriv.. Kjam __________________________ Jag tror inte på äkta Kärlek, alla måste någon gång bli sviken! [Inlägget ändrat av HateLove 2005-06-05 23:06:14] |
Min absoluta favoritfilm är "Så som i himmelen" och "Den gröna milen" är den näst bästa jag sett.. De sämsta jag sett är nog "Charlies änglar" och/eller "Stjärnornas krig". __________________________ |
Jag lovar att om någon lägger ner tid och hjärnceller på att se "Casino Royale" så kommer dom ångra sej för resten av livet, för film blir inte sämre än så![]() __________________________ [Inlägget ändrat av magnus_65 2005-06-06 10:13:08] |
Om ni vill se en riktigt bra och rolig film, se då "Some Like it Hot" __________________________ "One Shot" |
Million Dollar Baby är otroligt bra, den kan jag rekomendera starkt ![]() Den sämsta är ju absolut Smala Sussi, så jäkla dålig ![]() __________________________ Zitron är surt, smaka på gelehjärtan istället (L) |
Läste Shining_pearl_'s inlägg och måste då skriva: "Stjärnornas krig" ("Star Wars" ![]() De sämsta filmerna är bl.a. "Hundtricket" och "Skilsmässa på franska". __________________________ 'May the force be with you' |
"Stjärnornas krig" tycker jag bara var löjlig och jobbig att kolla på. Gillar inte filmer med monster och overkliga saker. Förstår inte hur den kan vara så uppskattad som den är. Det är nog världens mest överskattade film... Andra dåliga jag vet är: "Snygg, sexig och singel", "Hur som helst är han jävligt död", "Kontorstid", "Kvarteret Korpen"... Har sett att vissa bra filmer jag sett inte har så många betyg, så jag tycker de också är värda att nämna: "Savage Messiah" (gav en 4:a), "Magdalenasystrarna" (stark 4), "Midnight express" (5) samt "Inte utan min dotter" (5). __________________________ |
Shining_pearl_: Gillar du sagan om ringen? __________________________ "One Shot" |
tie-fighter: Har bara sett "Härskarringen" och gillar den inte alls. Du då? __________________________ |
Jag hatar sagan om ringen. __________________________ "One Shot" |
Okej, typ bara du o jag som inte gillar de filmerna verkar det som.. __________________________ |
Har du sett alla 3 filmerna? Jag har bara sett den första.. __________________________ |
Jag har sett alla tre ringen filmerna och de blir sämre för varje del. Jag är också en som inte gillar såna sentimentala hjältefilmer (funkar dock bra i Braveheart). __________________________ |
Enligt mig är “Utvandrarna” och “Nybyggarna” de bästa filmer som någonsin gjorts. “Raskens”, “The Omen”, “Elefantmannen”, “Exorcisten”, “Torsk på Tallin”, “Inte utan min dotter” och “Midnight express” är några andra filmer jag tycker är otroligt bra. Några jag tycker är väldigt dåliga är “Snygg, sexig och singel”, Charlies änglar”, “Stjärnornas krig” och “Alien”, men det finns en hel del andra också. De flesta filmer som Julia Roberts medverkar i brukar vara riktigt dåliga. Usch, vilken värdelös skådespelerska hon är! __________________________ |
Glömde "Undergången - Hitler och tredje rikets fall". En oerhört bra film! __________________________ |
Jag gillar inte heller sådana filmer speciellt mycket.. Har hållt mig borta från de men kanske ska hyra de så jag kan betygsätta de.. ![]() __________________________ |
Jag gillar de äldre Stjärnornas Krig i originalutgåva. Men det beror på att jag älskade de som barn, vet inte om jag skulle tycka lika bra om dem om jag såg de för första gången nu. Observera att det ska vara originalutgåvorna, inte Special Edition som finns utgivna på dvd. Vi har inte så lika smak i andra fall heller. Jag är inget stort fan av Den Gröna Milen och Titanic t.ex. ![]() __________________________ |
Shing_pearl_: mjo, det verkar som om dom flesta är förälskade i den smörjan. Jag fattar inte hur nån kan tycka det är underhållning. Det är bara en massa "snygga skådisar" som inte ens kan spela sina roller, en massa löjliga kommentarer och en massa onödiga specialeffekter. Riktig skit, imo. Xenomorph: original utgåvorna av ep. IV, V & VI av Star Wars är helt underbara. =) __________________________ "One Shot" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-06-09 22:08:16] |
Jag gillar heller inte Sagan om ringen heller. Men den värsta jag har sett är "Camp Slaughter" __________________________ |
tie-fighter: Hm.. När jag kollade in vad du satt för betyg på "Stjärnornas krig"-filmerna så har du gett de fyra och fem.. Så jag antar att du skämtar med mig? __________________________ |
Han skämtar inte. Första stycket handlar om ringen-filmerna. De specialeffekter som Star Wars innehåller är det inga fel med. De ser väldigt äkta ut på de flesta ställen. __________________________ |
Du tog orden ur munnen på mig, Xenomorph ![]() __________________________ "One Shot" [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-06-10 16:31:15] |
Några otroligt bra filmer(Enligt mig) som jag varmt rekomenderar är:Glädjekällan,Mats Helges filmer,Grease,Red scorpion mm. Några jag absolut inte gillar är ![]() Jag har inte sett Sagan om ringen filmerna och det skulle aldrig falla mig in att kolla på dem heller. __________________________ [Inlägget ändrat av tinytom 2005-06-10 16:46:34] |
Hur kan man inte tycka om Jägarna? __________________________ |
Vet inte.. Den är underbar!![]() __________________________ |
scarface är den bästa filmen jag har sätt den sämsta är dethe race 2000 suger verkligen. __________________________ |
Peace: Där har du helt fel. Death Race 2000 är en mycket bra film. Förstår inte hur någon kan tycka illa om den. __________________________ |
det är en sjuk film fan köra över folk få poäng usel.![]() __________________________ |
Det är satir. __________________________ |
va satir ![]() __________________________ |
Jaa, det finns väldigt tydliga satiriska scener i den filmen. Om det bara hade varit en film som handlat om att man kör över människor för poäng så hade den troligen varit rätt så dålig. Det är humorn som tar den upp till högre höjder. __________________________ |
Man måste ha sätt the breakfast club Sicka Vidare Star Wars Sjätte Sinnet Och en teckand Disney Klassiker ![]() __________________________ [Inlägget ändrat av Tinkerbell 2005-06-17 22:28:41] |
ok ![]() __________________________ |
Bäst: Lock, Stock & Two Smoking Barrels Jag älskar allt i den filmen. Har hört att regissören ska göra en ny film. Någon som vet något om det? __________________________ |