För att handlingen är: dålig, overklig och effekterna är hemska! [Inlägget ändrat av magnus_65 2004-10-24 14:44:55] |
Ja? Hur kan du inte gilla den? |
Va menar du? ska man gilla en film för att den är skit dålig? |
crossroads! faan har aldri sett nått dåligare! |
jag anser att Moonraker är den sämsta av alla bond-filmer. Lite fjantig handling och dååliga effekter.. Effekterna börjar man nästan gråta åt... jaja, så e det med det... ---------------------------------- Catch you on the flipside! http://pettersson.sidan.nu |
Scary movie två tycker jag är kul, ville bara säga det till dig som inte gillade den,,,,rest that little hand hahaha,igallafall Sjön var pissi Runaway bride usel den me och Mitt liv som popstjärna |
en av de dåligaste filmerna jag sett är " möt Jo Black" med brad pitt... den var 2 timmar o 30 minuter och man kunde tagit bort 2 timmar... jag orkade se den för att brad pitt va med!! |
Anakonda.. |
Final fantasy: the spirits within |
memento är en film som asolut INTE föll mig i smaken. |
Memento antingen älskar eller hatar man! Jag tillhör den förra kategorin.. and it bets the hell out of "Irreversible" (mår fortfarande illa när jag tänker på den). Allt beror väl på om man gillar budskapet eller det visuella intrycket - den var välgjord, men vidrig. "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" [Inlägget ändrat av Savannah 2004-12-13 09:08:25] |
Space Cowboys och Grabben i graven bredvid x Mr.Flip |
Måste jag välja en får det bli Tvillingarnas äventyr på Bahamas. __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2005-10-21 19:23:14] |
Det finns en film som är i särklass sämst, "Christine" från slutet av 70-talet. Hanldar om en cadillac som är ond och vill köra över folk. Så grymt löjlig,ska vara en skräckis men jag vete fan vem som gav filmen den genren![]() Blå pågen |
Jag listar de 10 sämsta filmerna 1. Simon Sez 2. Ninja Mission 3. Freddy got fingered 4. Scary movie 5. Camp slaughter 6. Mortal combat 7. Iron eagle 8. Mr. Magoo 9. Jason X 10. Saknad i strid |
Blå Måndag med Eva Röse & Khaled Habib El Kebich. Kasssssss ps. Svar till Kristoffer Örstadius, chefsredaktör Filmpunkten Blade II håller jag med om men Pulp Fiction är bland det bästa som gjorts men detta är bara min åsikt & smaken är ju som..... |
Stjärnsystrar, tätt följd av Alla älskar Alice. Det är nog de värsta sömnpiller som filmindustrin har spottat ur sig. |
Den allra dåligaste filmen nånsin måste vara någon av Ed Woods filmer men dom e ju kult så... Dawn of the Dead är det kassaste nånsin. ALLA kategorier... __________________________ Vini, Vidi, Vici Jag kom, jag såg, jag segrade |
Katastroflarm Los Angeles utan tvekan... __________________________ |
Big Lebowski: Vilken version av Dawn of the dead menar du? Remaken eller den nya? Om du menar originalet så skulle jag också vilja ha en motivering. __________________________ |
ömmmm..wiev from the top lr nåt sånt heter den .. så långtråkig tycker jag just nu __________________________ den bästas signatur |
Den sämsta filmen ja sett är Mördar tomaterna anfaller från 1983 tror ja den va.. men det va ett tag sen ja såg den så ett starkt tips se den inte..den är botten enligt min mening. __________________________ Gillar film kvällar! |
bara en dag, schindlers list och rambo first blood __________________________ |
Hatar "Return Of The King" för den är så jävla överskattad... bara en massa special effekter å skit, en riktig film ska baseras på ett bra manus, en bra handling och bra skådespelare... det ända Jackson har gjort är att läsa en bok och sen föra över all fakta till vitaduken. den är inte värd 11 oscar, den är inte enns värd 11 oscars nomineringar. Men den sämsta filmen i världen måste nog vara Star Ship Troopers eller Batman & Robin. P.S nu kommer jag säkert få en massa skit för att jag sa att jag hatar return of the king men det skiter jag fullständigt i, alla ni som tycker att jag har fel...jag har tre ord för er... "Kiss My Ass"... Jag har en rätt att skriva vad fan jag vill, å den kallas tryckfrihetslagen, om ni nu ser ut som ett frågetecken just nu så kan ni ju slå upp skiten i nån jävla lagbok eller nått skit... hare bra, Kexchokla' . __________________________ [Inlägget ändrat av tie-fighter 2005-03-13 22:25:00] |
exorcisten:begynnelsen må inte kanske va den dåligaste men mest onödigaste "uppföljare" som gjorts och effekterna från den gamla slår den här med hästlängder och jag såg den på bio med av nån underlig anledning.film man blir på dåligt humör av __________________________ |
tie-fighter: Jag ska inte klaga på ditt val av film. Visst är Konungens återkomst överskattad. Och visst är det för mkt med 11 Oscars. Och visst har alla olika smak. Du kan ju få tycka att den verkligen suger. Men en undran, tycker du lika illa om de två första, eftersom det är samma handling, samma skådespelare och samma manus? __________________________ Put some excitement between you legs, ride a horse. |
Den absolut sämsta filmen jag sett är utan tvekan : "Dude where's my car?" Den är så totalt värdelös så det finns inte __________________________ Allt klär en skönhet, inget misspryder en ful ![]() [Inlägget ändrat av ToTTer 2005-02-17 12:11:01] |
De sämsta filmerna som jag har sett är: Kontorstid Suxxess Amelie från Montmarte Mulholland drive American sweethearts Alla säger I love you Hur som helst är han jävligt död Doktor T och kvinnorna Spice world The acid house Jakobs frestelse En riddares historia Resident evil Alla helgons blodiga natt 1 Sagan om ringen (Dessa är alla filmer jag har satt 1 på.) __________________________ /Shining_pearl_ [Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2005-02-17 12:31:48] |
Är Amelie en sån där hata eller älska film? Jag tror att jag själva hamnar på älska sidan, men var är det ni på andra sidan inte tycker om? __________________________ |
Putteri, så här skrev jag om "Amelie från Montmartre" efter att jag sett den: Jag har nog aldrig haft tråkigare i hela mitt liv än under de 116 minuter som filmen varade. Det här är den sämsta film som jag kan minnas att jag någonsin sett! Den är löjlig, innehåller en massa värdelösa skämt och är så fruktansvärt tråkig att man får lust att dö! En riktigt usel skitfilm! __________________________ |
Till Shadowfax...Jag tycker om Fellowship of the rings för att det är en vacker saga, men när alla special effekter kommer in blir allt en enda röra och bara sämre och sämre. __________________________ |
tie-fighter: De följer ju bara boken. Eller.. de försökerbara följa boken. Och filmen blir ju alltid sämre, det vet man ju. Du kanske helt enkelt inte gillar krigsfilmer och allt sånt.. En saga? Oh ja! Orcherna får halsen genomborrad av pilar! __________________________ Put some excitement between you legs, ride a horse. |
Den dåligste film jag sett är De 12 apornas arme. Den är bara så jävla KASS!! Man fattar inte ett dugg, den är jobbig, dålig, har ingen bra handling, den har inget mål. Den skulle tom va dålig utan pitt och willis dåliga insatser. tom med världens bästa skådespelare. Jag tycker bara att jag har tur att jag inte köpt den, utan att jag lånat den av en person.__________________________ How's it goin', death?! |
det är ju Kampen om Gallie, den är helt värdelös.... __________________________ |
När jag menar saga så menar jag oftast fantasy eller sci-fi....jag älskar krigsfilmer, men inte när de är gjorda bara med specialeffekter.. __________________________ "In nomine patris, et filii et spiritus sancti" |
Air Marshal är inte en B film...det är en ö film...den är verkligen urkass och sämre och mer förutsägbar film får man ju leta efter....super fattig __________________________ |
Starship Troopers är absolut en av de löjligaste och sämsta filmerna jag sett __________________________ "Your friends have a high mortality rate" |
Jag vet inte om det är den sämsta filmen på hela jordklotet men den är ritigt dålig iallfall, missta mig inte nu, The Lost World.. alltså itne uppföljaren till Jurassic Park utan nån helt annan film med samma titel, som handlar om nån sorts expedition till amazonas eller nåt tropiskt ställe, där de stöter på.. om jag minns rätt. Dinosaurier, andra sorters reptiler, amazon kvinnor, och! detr stället de är på ÄR utforskat så det GÅR inte att föreställa sig att de sakerna finns där, OCH filmen har inte bara en ultra kass handling den har dessutom helt okända och urusla "skådespelare", och typ 80-tals specia.... nej jag menar ditlagda-effekter.... ARGHH!! blir arg så fort jag ser det videofodralet i videobutiken!!! __________________________ |
HEMLIGHETEN svensk skitfilm som utspelar sig på gotland, urk blir ledsen bara jag tänker på den... __________________________ Ju mer filmer man ser ju kräsnare blir man!! |
Det är nog Om en pojke och Anakonda __________________________ |