Jag håller med. Rent principiellt ska man se hela filmen för att ha rätt att uttala sig. Till saken hör att jag faktiskt sett filmen efter min första sågning (kvinnors makt över män är stor och trots visst motstånd så har jag alltså sett filmen för att blidka regeringen). Tyckte bara att min sågning skulle bli roligare om jag drog den hårda varianten. Min analys av filmen håller sig ändå och det är nog den sämsta film jag sett, i alla fall om man i bedömningen tar med det faktum att det är en någorlunda påkostad film med etablerade skådespelare och regisörer.
Som bevis på att jag sett filmen skulle jag ju kunna dra lite ur handlingen. Det kommer visas kanindräkter, taffligt utförda rallarslagsmål och en enormt enerverande Renee Zellweger som försöker tala med en engelsk dialekt.... __________________________
Ok, ärligt talat.. Brideget Jones är ju helt fantastisk men smaken är ju som, "ja ni vet vad".. "Dude wher's my car?" är nog en av de sämsta jag kommer på nu men jag brukar inte lägga de filmtitlarna på minnet.
Världens mest överskattade film är helt klart "Return Of The King" men den sämsta är typ "Sudden Death" eller "The Glimmer Man" __________________________
Nej absolut defenitivt inte! Har du aldrig sett nån websida eller läst i ett filmlexikon där sura gubbar står för 0? Jag menade så! __________________________
Motorsågsmassakern (orginalet) är bland det sämsta jag nånsin sett..inte underhållande på nåt plan. Nya versionen tycker jag därimot är riktigt bra. __________________________
har en ny på min lista över hat filmer,strandvaskaren var nog en av de sämsta filmen jag har sett,håller ni med mig eller håller ni med mig. __________________________
den sämsta filmen jag har sett är creepshow 2 och the matrix..
för övrigt så tycker jag att polisskolan, 28 dagar senare, dreamcatcher, strandvaskaren och snuten i hollywood är väldigt bra filmer... __________________________
Hajen 3 (igen) är jättedålig. Det finns ju ingen skräck, och absolut inte när de använder en riktig haj och en låtsas. Kan tilläggas att den biten med låtsashajen var en av de bättre delarna av filmen.. hrm... filmen är t.om bättre än hajen 4. __________________________
Put some excitement between you legs, ride a horse.
Goliatbagge: Va?! Jag vet att Hajen 4 absolut suger, trodde inte det fanns en sämre hajenfilm, tyvärr hade jag fel Anledningen att jag tyckte hajen 4 var bättre, var att de åtminstone kunde enas om att bara ha en låtsashaj. Hur kul är det med en riktig och en låtsas? __________________________
Put some excitement between you legs, ride a horse.
Jag måste säga att den absolut sämsta filmen jag sätt är "Chrouthing tiger, hidden dragon". Usch det var det sämsta jag sett... man fattade inte vem som var vem och fightingscenerna var rent av kassa. Den är nästan lika dålig som "Flickvänner". Första filmen jag somnat till på grund av tristess...! __________________________