Finns många bra slut med de två som slog mig genast är slutet i: Nyckeln till Frihet och De Misstänkta Jag skriver inte mer pågrund av att jag vill inte avslöja för mycket för dem som fortfarande inte sett dessa filmer. __________________________ I just love the movies |
Intressant ämne, men vill uppmana er att vara försiktiga med vad ni skriver i tråden så att ni inte avslöjar något ur en film. Själv gillar jag också slutet i Nyckeln till Frihet, men även Psycho har ett slut som gör att man får gåshud. __________________________ Vänliga Hälsningar, Kristoffer Örstadius, chefredaktör Filmpunkten |
Jag älskar sluten på Apornas planet (originalet) och Gökboet. __________________________ "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" [Inlägget ändrat av Savannah 2005-08-27 18:00:46] |
Apornas Planet,den gamle,det slutet håller hög klass. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Håller med . Gökboets slut är fan bra __________________________ Im so fu*king stoned. I can´t feel my face. - Blow - |
[Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2005-11-21 11:58:22] |
Gillar slutet på Spider-man 2... Det är BÄST! __________________________ Med Vänliga Hälsningar Spidey "Med stor styrka, följer stort ansvar" |
The Omen!!! Far gashud bara av att tänka pa det! Lost In translation och De misstänkta ocksa __________________________ It's all happening! |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-09-04 15:47:40] |
Bra slut: Rebecka The Others sjätte sinnet Unbreakable Slut jag inte tycker om: Monty Pythons Quest for the Holy Grail(annars genial) Brazil Bröderna Mozart The Trouble with Harry (Jepp, även Hitchcock har klantat till det ibland!) __________________________ Vatten urholkar stenen. Skitsnack urholkar hjärnan |
Livet är underbart, A Beautiful mind och Princess Mononoke har ett riktigt bra slut, sen om man ser mer på överaskande och tuffa slut kan jag säga att Secret Window var riktigt hett, __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Slutet på Den stora flykten är skönt och, åtminstone för mig, rätt oväntat. __________________________ Kärlek är förnuft, förälskelse är psykos. |
Rännstensungar Sagan om konungens återkomst Nyckeln till frihet Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta Jedins återkomst __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2005-12-03 01:07:42] |
Kan tilläga att upplösningen i Donnie Darko nog är den bästa om man kan se det som ett slut. A Beautiful mind med iofs. __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Här är några filmer som jag tycker har ett starkt, gripande och riktigt bra slut: Nyckeln till frihet Stalingrad Där floden flyter fram Den gröna milen Vertigo Seven Jakob the Liar Det nya landet Inte utan min dotter Elefantmannen Torsk på Tallinn Finns väldigt många till, men eftersom jag inte kommer på fler just nu så får jag återkomma med dem senare. __________________________ |
Saw, Apornas planet, Fight club, Final destination 2 __________________________ There's no such thing as free cable |
Face/Off och Bond rullen Octopyssy tycker jag har ett fint och jätte bra slut. __________________________ |
__________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2006-02-22 09:41:29] |
Jag tycker att när man har sett en film så ska det inte vara några större frågor kvar. Tex lost in Translation, jag fattade aldrig slutet. En film med bra filmslut... Det är svårt för det finns så många... Men om jag ska säga en så får det väl bli Spiderman 2! __________________________ / Caisa |
För att nämna några: - Sjätte Sinnet - The Others - Hide and Seek __________________________ |
ramlad: Märkts vilka sorts filmer du gillar. Då måste jag rekomendera "Saw" om du inte sett den! __________________________ |
Stand by me, när alla grabbar går åt olika håll och Dreyfuss berättar om deras senare öden, touching. __________________________ "If any of you motherfuckers move, and i´ll execute every last motherfucking one of you!" |
MM, Lost in translation och Garden state, Men det är nog musiken som påverkar det mest, förtrollande musik i båda filmerna.. __________________________ "If any of you motherfuckers move, and i´ll execute every last motherfucking one of you!" |
Shining_pearl_: Oh, att jag glömde Saw! Det slutet går ju inte av för hackor, tack för påminnelsen! ![]() __________________________ |
De bästa sluten på filmer jag har sett är: Nyckeln till frihet Den gröna milen Så som i himmelen A walk to remember Där floden flyter fram Rädda menige Ryan (bara slutet var bra) Sjätte sinnet Unbreakable Lost in translation m.fl. __________________________ |
bondfilmer har perfekta slut __________________________ for england, james |