vad tycker ni om nya valet till james bond.Han heter visst Daniel Craig(för mig har han totalt gått förbi).Vad tycker ni bra eller dåligt val. __________________________
[Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2005-11-03 08:39:28]
Jå nog kan väl han gå som James Bond nog. Han har det rätta utseendet om han skulle vårda sig. Annars tror jag inte han är sämre än Brosnan. __________________________
Jag tycker bonfilmerna har haft en liten nedåtgående trend.Nya filmen är ju byggd på den första boken som ska vara den bästa.han kanske blir perfekt som bond.man kan ju alltid hoppas för bond är ju alltid bond __________________________
Jag menar bara det är att de har en äkta britt som BOnd.Lazenby var ju från Australien.Lät lite krystat.Det var ju snack om att några amerikaner skulle spela Bond __________________________
Nu har jag kollat upp Daniel Craig och såg honom igår i drama filmen The mother.Han verkar vara en skaplig skådis men jag tror knappast att han slår Brosnan som är bäst efter Moore i mitt tycke. __________________________
Tror att han kan bli en riktigt bra Bond,har inte sätt honom i så mycket innan.Men hans utseende är ganska charmigt,men får nog svårt att slå Sean Connery __________________________
it easy mkay...
Obs. Arkivforum. Det går inte att svara i denna tråd.
Sätt ditt betyg på :Tack, du har nu betygsatt filmen!