Vilken är den absolut sjukaste film du någonsin sett. Lägg till varför den är det (om det går att förklara!). Min sjukaste film är "Freddie got fingered". Det går inte att förklara varför men det stod "Varning- sjuk humor" på filmen. Jag lovar: Det stämmer! __________________________ / Caisa |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-31 20:18:38] |
Det måste vara Natural Born Killers. Den är då sjuk och så dålig tycker jag. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-04-25 15:07:41] |
Chizzy, ett tips är att använda sök-funktionen i forumet innan du skapar nya trådar. Detta för att undvika att samma ämnen tas upp i flera olika trådar. "Sjuka" filmer har diskuterats förr, här t ex: http://www.filmpunkten.se/forum_visa.asp?ForumID=13977&Page=1#19150 __________________________ "The trouble with real life is that there is no danger music." -Cable guy |
tessan81: Föra tråden nämde ju just "komedier" och i detta fallet gör Chizzy ju inte det dock att samma film näms. Men dem mest två osmakliga jag sett i dagsläge och som mitt minne relaterar till är "Motorsågsmasakern 2" och "Braindead". Och förklaringen är väl att dem är ohumaniskt osmakliga och riktigt råa och blodiga. __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire [Inlägget ändrat av carlstrom 2005-11-16 21:13:15] [Inlägget ändrat av carlstrom 2005-11-16 21:13:34] |
carlstrom: Tråden jag tipsade om tar inte bara upp komedier. Är Chizzy ute efter "sjuka" filmer så borde hon säkerligen hitta ett antal där. __________________________ "The trouble with real life is that there is no danger music." -Cable guy |
Pulp Fiction tycker jag är en riktigt sjuk film. __________________________ |
"Tjenare! Jag undrar om ni kan några titlar på sjuka filmer? Vad jag menar med sjuka filmer är filmer med riktigt sjuk humor, så jag söker inte titlar på vanliga komedier som man småskrattar åt, utan sjuka filmer som till ex Freddy got fingered. Den filmen är väldigt unik med sin sjuka stil" Kanske lite väl petigt, men jag fick iallafall intrycket på att han sökte komdier i a la "jackass" anda. __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Jag måste ställa mig på carlstroms sida här, det verkade vara just komedier som diskuterades där. För övrigt tycker jag att Battle Royale är en sjuk film, men ack så bra. __________________________ There's no such thing as free cable |
Tack Replica Battle Royal har en kompis tryckt på att ja ska se ett tag nu, verkar ju riktigt bra. Får ta och se den.__________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Jackass the movie är den sjukaste film jag har sett! Det går nästan inte att beskriva varför den är men den är bara sjuk! __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
carlstrom: snacka om att göra en höna av en fjäder! Mitt tips riktade sig till Chizzy, inte till dig. När hon letade "sjuka" filmer drog jag mig till minnes den tidigare tråden. Just med tanke på att hon nämnde samma film som i den förra tråden så tänkte jag att den trådens innehåll kanske vore intressant för henne. Att det "söktes" efter komedier hindrade ju inte den tidigare tråden från att ta upp olika typer av filmer. __________________________ "The trouble with real life is that there is no danger music." -Cable guy [Inlägget ändrat av tessan81 2005-11-17 09:01:46] |
Tror att det är Tarnation. En jäklit bra film som man mår väldigt dåligt av att se.Och så är den riktigt sjuk också. __________________________ MK |
__________________________ Enthrone Darkness Triumphant [Inlägget ändrat av Raceai 2006-04-24 22:02:21] |
tessan81: Jag vet, sa det lite med ironi, å sa att det var petigt. Behöver inte ta åt dig så riktigt, men eftersom hon startade en ny tråd så har hon ju inte Chizzy gjort fel heller. Så "igentligen" var din kritik till att hon starta denna tråden inkorrekt. Men var ironisk eftersom den igentligen "om man ser på det hela" kanske inte var det. Ursäka om jag gjorde dig upprörd. __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
carlstrom: Jag blev inte särskilt upprörd faktiskt. Okej, liite irriterad kanske, det är så svårt att se på skrivna ord om de är ironiska eller inte... My bad, i så fall.Det var inte min mening att påstå att Chizzy gjort fel, det var ett tips bara. Är man ny i forumet är det vanligt att man glömmer bort att kolla igenom gamla trådar, det har vi väl alla sett som varit medlem här ett tag, eller hur? That's all. __________________________ "The trouble with real life is that there is no danger music." -Cable guy |
måste som hålla med Chizzy, dock tokskrattade jag hela filmen igenom. haha __________________________ |
Ja, givetviss. ^^ __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Lost Highway är sjuk.. Sjuk humor har The Whole Ten Yards ![]() __________________________ [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2005-11-17 20:53:30] [Inlägget ändrat av Miss Ljung 2006-01-18 16:11:13] |
hmmm... jag har nog haft turen att inte ha sett några sjuka filmer.. däremot dåliga som attan!! __________________________ |
Creep, den lite mer snuskiga skräcken, den snuskigaste jag sett hittills. __________________________ "If any of you motherfuckers move, and i´ll execute every last motherfucking one of you!" |
Den absolut sjukaste filmen jag har sett är Evil Dead. Det sjuka och bisarra scener men filmen var annars jätte bra! __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
ere ingen som sett gummo? där har ni en riktigt äckligt sjuk film. __________________________ for england, james |
Håller med. Badkarsscenen gav en kväljningar. __________________________ |
Tessan81: Tack för tipset. Det ska jag kolla nästa gång. Jo, jag är verkligen ny här så jag uppskattar tips och filmtips. Jag såg förresten en del av en film som verkade sjuk. Det var Zingo. Den gick på tv häromdagen. Den var jättesjuk när dom stack gafflar i benen på varandra. __________________________ / Caisa |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-31 20:18:05] |
Jo, jag skulle säga gummo också.. den är sjuk, men bra. __________________________ |
Jag såg Parts of the family från Troma i gårkväll.Den var riktigt sjuk __________________________ |
den sjukaste film jag sett måste vara Salo/ 120 days of sodom... riktigt sjuk skildring av fascisterna på 40-talet. En film som aldrig skulle ha gjorts, men man måste ha sett den. __________________________ |
Jag håller med erratic angående Salo.. men att filmen aldrig skulle ha gjorts? Va? Varför inte? __________________________ |
Den sjukast men också en av mina favourit filmer är Lost highway. __________________________ |
jag tycker att den inte skulle ha gjorts, visst den försöker visa hur fascisterna var men skriv en bok istället eller något.. det är ju verkligen inte en film man tar en lördag kväll med polarna, om man inte tänder på sånt förstås.. __________________________ Skipper... don't you think we should tell them that the boat's out of gas? - Naah... just smile and wave, boys; smile and wave. |
Det är ingen lättsam film om det är det du menar. Men att den aldrig borde ha gjorts? Den är ju väldigt bra även om man mår dåligt psykiskt hela sitt liv efter man sett den :p __________________________ |
Konstigt att ingen nämner Larry Clarkes filmer.Jag har själv inte sett dem men har hört väldigt mycket om dem. __________________________ |
kan du förklara på vilket sett den är bra? den är bara helt sjuk och skulle aldrig ha gjorts __________________________ Skipper... don't you think we should tell them that the boat's out of gas? - Naah... just smile and wave, boys; smile and wave. |
Inte för att verka besserwissrig men om du tittar på listan över svar igen så ser du att en av dem är Clarke filmer. Gummo? __________________________ "Was it over when the germans bombed pearl harbor? Hell no!" -John belushi 1949-1982, Delta gänget. [Inlägget ändrat av Lepre 2006-01-19 19:55:10] [Inlägget ändrat av Lepre 2006-01-19 19:56:17] |
Remaken av The Hills have eyes var faktiskt riktigt jobbig att se, jag mådde dåligt psykiskt faktiskt. __________________________ "Relax David. Open your eyes" Vafan, jag har ju Lost In Translation, men var är den? Typiskt att man tappar bort sin favoritfilm! ![]() |
Spoilervarning filmen Wicked "Wicked" är den konstigaste filmen jag sätt ![]() för den handlar om en tjej som dödar sin mamma,(tror jag man fattar inte riktigt om det var hon som döda mamma eller inte.) men iaf sen tar hon över mammans liv..bokstavlige; inte bara städar hon och lagar mat utan uppvaktar pappan också....(sjuk film) Juste glömde säga att hon döda mamman med en sån där grekisk teater mask (ni vet det brukar finnas en glad och en ledsen).. iaf sen finns det nån konstig granne som blir indragen och filmen blir bara ännu sjukare....men riktigt bra iaf:p såg att nån skrev catwoman..vad är det som är sjukt/konstigt med den?? __________________________ I'll be back ![]() [Inlägget ändrat av moderator wildpalm 2006-04-26 22:35:02] |
Heja Björn, Scary movie 2 __________________________ |
Du cruel intentions... Skriv spoiler varning först för jag tycker du avslöjade alldeles för mkt för dom som inte har sett den, själv älskar jag den, den är så härligt sjuk ![]() __________________________ Kallades cher_is_best här förut http://www.youtube.com/watch?v=6qHvwnbmMJw&search=rhonetta |