Var över ett år sen jag såg en femma och två år dessförinnan. Men nu har jag sett två stycken på 4 dagar, Gökboet och Garden State. __________________________
Whoever said, 'It's not whether you win or lose that counts,' probably lost.
...is happy. Best neighbour Ingemar Johansson just gave me the digitally remastered version of the world's best film ever, Shawshank Redemption, just like that!! #yay __________________________
"The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière
Black Swan...den var inte bara en rysare utan också en film som gick djupare på andra plan. Man kan ju fundera om hur det blir när mamma-dotter-förbindelse är för nära.
[Inlägget redigerades av film_äslkare_Julia 2012-02-17 17:15:35]
Jag har tyvärr slutat att ge betyg här på Filmpunkten då jag tröttnade på att det aldrig uppdaterades här då jag vände mig till filmtipset, men kan väl få upp Inks snittbetyg... __________________________
Scorseses hyllning till filmens barndom, med den senaste tekniken. Ett sorglit roligt och fantasifullt äventyr om Hugo som lever på en tågstation och försöker lösa mysteriet med en mekanisk man.
"Bilbo Baggins, I'm looking for someone to share in an adventure" - Gandalf (Hobbit: en oväntad resa)
Midnight Cowboy är för tillfället den bästa film som jag sett på år och dar!
Dustin Hoffman som Ratso är helt jävla fenomenal! __________________________
Al : Son, have I told you not to get married? Bud : Yeah, dad. Al : Have I told you not to become a shoe salesman? Bud : Yeah, dad. Al : I guess I told you everything I know then.
Känns som evigheter sen man skrev här. Tyvärr. Trodde det var Inglourious Basterds av Tarantino som jag senast satte 5 på, men ack så glömsk man e - 2011-03-13 satte jag en femma på underbara Mary & Max!
Nu gör jag det igen med: Frost/Nixon! Se den - magnifikt skådespeleri!! __________________________
"The cinema is an invention without a future." // Louis Lumière