Tyckte faktiskt att Göta Kanal 2 var klart bättre än förväntat. Har dock inte sett ettan. Vilken anser ni är bäst? Ettan eller tvåan? |
Har inte sett tvåan men ettan är ju helt värdelös! __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) |
Hehe, ok. Har fått för mig att den är lite som Sällskapsresan, men det kanske är för att jag blandar ihop den med SOS - En segelsällskapsresa (som jag dock inte heller har sett). |
Personligen har jag alltid älskat ettan. Har inte hunnit sett tvåan än. __________________________ Vänliga Hälsningar, Markus Elfström, redaktör Filmpunkten |
Jag tycker att det nästan är självklart att tvåan är bättre för mig. __________________________ I rather follw the dog, i think he's up to something.. |
Har man inte sett varken sällskapsresan eller den första göta kanal så tycker jag inte att man har nåt att jämföra med. __________________________ Rädda en bit skog.. http://www.ettklickforskogen.se/ |
Vet inte om jag vill se tvåan. Ettan var ju helt katastrofabelt dålig. Det filmtekniska var så sjukt dålig att somliga skämt inte gick att uppfatta samt så var dramatugin pinsam. __________________________ cstroMANIA |
Har bara set 1:an o jag tycker den ä jävligt bra 4/5 på den ![]() __________________________ bra sida: www.moviebox.se |
Mycket bättre. __________________________ My name is tony montana |
är tvåan. __________________________ My name is tony montana |