SPOILER Jag var tvungen att springa iväg så fort filmen var slut eftersom jag skulle jobba. Sedan upptäckte jag på imdb att det tydligen skulle finnas en scen efter eftertexterna som banade vägen för en fyra. Vissa hävdar att det finns en sådan scen, andra säger att det inte gör det. Såg någon den här eventuella scenen? Vad hände i så fall? __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |
AARRGHHH!!!! Jag stannar alltid i eftertexten... Varför gick jag därifrån nu för??? *lika frustrerad*... Stannade i eftertexten till X-Men 3. Och den slutscenen var väldigt viktig. ![]() |
I så fall måste det ha legat långt efter eftertexterna,,, såg i varje fall inget vid premiären, och jag stannade tills efter,, sedan så slog dom av spelaren,, men det var inget direkt efter i alla fall. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Hmm ... imdb tycks vara hemvist för allehanda konspirationsmakare och ryktesteoretiker ... Tack Zirgo för svar! __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |
Det var som fan, bäst att kolla upp, jag hade också bråttom därifrån, nån jävel hade glömt att sätta på ACn så 500 pers stormade ur biografen, alla trampade ner varandra, fyra avled och sjutton skadades. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head." |
haha, slår vad om att du var en av dem som knuffades som bäst, Lepre. __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |
Såg spider-man 3 igår stannade hela eftertexterna för att finna svar det visades inget av någon fyra ledsen att göra er alla besvikna men det är den dystra sanningen... __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. |
Okej jag har inte sett filmen än. okej. |
Två off-topic-inlägg borttagna. |
Ingen vidare dyster sanning enligt mig, F_uckFace. Jag vill inte se fler Spider-Manfilmer - så jag hoppas innerligt att det inte kommer en fyra. __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |
Jag hoppas på en fyra. Men jag hoppas verkligen inte att de pungar ut 3 miljarder till så ännu fler barn i världen blir utan mat.. Hur nu det kom in i bilden vet jag inte, men som jag sagt om detta tidigare; Man hade kunnat göra 30-50 suveräna lågbudget-rullar för den slanten. __________________________ "Love is pain. Love is a bullet in the head." |
Tja, kan man lägga ut så mycket pengar på en actionrulle så kan man säkert mätta världens barn också. Ser inget större fel på att ha kul för sina pengar så länge man samtidigt ger något tillbaka till andra som inte är lika lyckligt lottade. __________________________ "Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73." |
Lepre: Det kallas evolution. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
lepre: blir fler barn i världen utan mat för att dem gör en film på flera miljarder? jag skulle vilja se en fyra fast det borde dem hålla på så man blir riktigt sugen på att se den. __________________________ Ohh what a lovely teaparty.. [Inlägget redigerades av F_uckFace 2007-05-13 16:04:55] |
Förstår dig Lepre. Det är sanslöst att slänga så mycket pengar i budgeten av en film när dom pengarna istället hade kunnat användas på mer humanitära områden än att tillfredsställa ens egna filmsinnen. Dom tre filmerna om Spindelmannen är enligt min mening tillräckligt och vill dom göra en fjärde film så får det vara en helt anonym kille i en Spindelmannen kostym som står och delar ut mat till hungriga barn för filmbudgeten. Det skulle ge den mest realistiska godhjärtade bilden av Spindelmannen än alla filmerna tillsammans. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Det var jäkligt ädelt sagt Zirgo. Jag menar det! __________________________ Punsh crunsh. [Inlägget redigerades av Hilts 2007-05-13 22:43:20] |
Tänkte bara hoppa in lite snabbt och upplysa att det är planerat typ sju spiderman filmer.... Enjoy...? __________________________ Vitlökspress - för att krossa människor med vit hy?? |
Jag håller helt med, alla som använder ofattbara summor pengar på olika saker kunde tänka efter och använda mer pengar till välgörenhet. Jag menar varför ska till exempel massor av skådisar tjäna flera miljoner per film?? För det första är arbetet inte värt så mycket pengar och för det andra så kan man aldrig göra av med så mycket pengar!! Man blir inte lyckligare av att ha en miljard än 500 miljoner. Har man så mycket pengar har man ändå inget i slutändan att använda dem till - alltså borde alla som har för på tok för mycket pengar för att kunna göra av med dem under sin livstid helt enkelt vara så ädla och skänka allt överflöd för att hjälpa människor. Det är det minsta! För det märks aldrig någon skillnad ändå då man klarar sig fint på de miljoner man har ändå. Man förlorar inte själv på det eftersom att en miljon kanske är som en krona för en. Men DEN summan i rätta händer är skillnaden mellan miljoner människors lycka eller olycka. Tänk bara vad mycket det hade gjort om alla som äger mer än 10 miljoner skänker en drös miljoner till ex Rädda barnen eller Cancerfonden. Världen är sjuk När det gäller spiderman filmerna tyckte inte jag att slutet på tredje filmen var det ultimata slutet, alltså skulle det kännas konstigt om det inte kom en till, men sen får det räcka för man orkar inte med fler filmer som bara leder en vidare till en ytterligare film. __________________________ - Jag vill låta smart men jag kan inga svåra ord. - Det är enkelt, använd en synonym ordbok. - Hörde du inte vad jag precis sa? Joey och Ross i "Vänner" [Inlägget redigerades av Sofia92 2007-08-26 16:25:19] |
jag tycker dom ska göra en fyra med medelbudjett och bra storie!![]() |