Vilken film ser ni fram emot mera och varför? __________________________ The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward. How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done. Rocky Balboa |
I CARE!! Bond 22 tveklöst, eftersom att jag är en stor Bondfantast och har sett alla filmerna många gånger om. Jag njuter varje gång jag ser en Bondrulle. Mannen med den gyllene pistolen och Die Another Day är dock några undantag. __________________________ Punsh crunsh. |
Med tanke på att systrarna Olsen skall vara delaktiga i den nya Bond produktionen så blir det tveklöst Indiana Jones 4. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Läskigt hur inlägg försvinner. Jag har moderator-skräck. Indiana Jones 4. |
Jag tror att jag ser fram emot båda ungefär lika mycket. Båda har ju sin egna speciella och sköna stil. __________________________ Borr [Inlägget redigerades av Borr 2007-06-23 18:34:26] |
Indiana Jones 4, helt tveklöst. __________________________ Detta är inte vad jag tycker, det är så. |
Indiana Jones 4 lätt! :p det fins ju redan skit många bond o har inte sett alla bond än __________________________ bra sida: www.moviebox.se |
Är lite kluven i den frågan så jag skulle nog säga både och... __________________________ //Madeleine |
svår fråga. bond e ju bond, medan senaste indianan gjordes för sisådär 20 år sedan. eftersom senaste bondfilmen var så grymt bra, å harrison ford dessutom snart e äldre än min morfar väljer jag nog ändå bond 22. dom har verkligen kommit på rätt kurs i bondfilmsserien. __________________________ have a nice day |
känns lite sent med en indiana jones 4 + att det är tre bra filmer vore synd att förstöra det! __________________________ /Linn |
Indiana Jones 4 helt klart |
What the fuck are you talking about, Bob? Det lär äga som in i helvete! |
Jag jämför inte gärna dessa med varandra. Det har ju redan gjorts flera filmer om Bond så på det sättet kan en till knappast inte skada. Men att se Harrison Ford som Indiana Jones en fjärde gång känns inte riktigt bra. Medan James Bond har spelats av flera olika skådespelare bärs Indiana Jones upp av Harrison Ford på helt egen hand, och jag tvivlar på att han fixar detta. Båda filmerna kan säkert vara något att ha om man är ett inbitet fan, men jag skulle tro att det krävs att man gillar filmerna som grupp. __________________________ "Rektorer kan." -Tomas Ekholm |
Filmpunktens egna lilla tvivlare, månne? |
Tror inte det du! __________________________ /Linn |
skyll på modv, han kommer alltid med såna här underliga jämförelser och alltid står man inför ett hjärteskärande dilemma. Jag ser faktiskt mer fram emot James Bond rullen, mest tack vare Daniel Craig som faktiskt gjort "Bond" sevärd. Som sagt kom sista Indiana Jones filmen för drygt 20 år sedan och jag har fan i mig inte väntat på den. James Bond håller ju sitt koncept igång med en film varannat år ungefär, jag blir bara förbannad när det kommer uppföljare till en serie som varit död länge. Efter Indiana Jones 4 kommer det troligvis inga fler uppföljare, men till Bond gör det. Så jag håller på James Bond. __________________________ Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock! |
Med tanke på att Sean Connery var den One and Only Bond så är den serien helt död sen 60-talet iaf. Dalien Craig var ju inte med än en iklump i en Bonddräkt. Lika charmig som babianröv med hemorojder. Harrison Ford har blivit ganska så mycket äldre, men jag tror noghan kan klara av det iaf. Det har ju iaf vart snack om Indy 4 sen tidigt 90 tal ju, så helt oväntat kan det ju inte vara. __________________________ Il messaggero non è importante. |
Det var inte meningen att Daniel Craig skulle vara charmig i Casino Royale. Han skulle vara en bond som är stenhård och lätt faller för snygga kvinnor för att sedan utvecklas till en riktig kvinnokarl efter det att hans stora kärlek Vesper dog. __________________________ //Madeleine |
Men där han ju inte Bond! Bond ska vara charmig. Han ska inte hitta den stora kärleken! Bond är en special-special-agent som inte kan undvara nåt för kärleken. Utan det så är det inte Bond. Kanske en vanlig agentfilm men inte Bond. Som jag sa, den sista Bond blev inspelad på 60-talet när Connery slutade. __________________________ Il messaggero non è importante. |