Jag önskar massvis med tips om tjejfilmer. Alla tips välkomnas. ![]() __________________________ Carpe Diem. |
Här är några tjejfilmer, vissa super duper bra. Andra tråkigare ![]() En Askungesaga (2004) Material Girls (2006) - inte så bra. Mitt liv som popstjärna (2003) Perfect Man, The (2005) Raise Your Voice (2004) Freaky Friday (2003) Föräldrafällan (1998) Just My Luck (2006) Mean Girls (2004) Tonårsliv (2004) Allt en tjej vill ha (2003) Hairspray (2007) She's the Man (2006) En djävulsk romans (1999) Just Like Heaven (2005) Legally Blonde (2001) Legally Blonde 2 (2003) Walk the Line (2005) 10 orsaker att hata dig (1999) Guy Thing, A (2003) Prinsen & jag (2004) __________________________ alex |
En djävulsk romans och Walk the line, e dem verkligen tjejfilmer???? __________________________ 26/11: Checka in min Topp100 lista på profilen. Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
Nej, jag tycker inte heller att Walk The Line och En djävulsk romans är tjejfilmer. De jag kan tipsa om är: Djävulen bär prada, Kärlek på menyn, Defintley,Maybe, Helens små underverk, The Holiday, I hennes skor,Monster till svärmor m.fl. __________________________ //* |
Tack så mycket.![]() __________________________ Carpe Diem. |
Sen måste jag även tipsa om Dawn Anna. Ingen tjejfilm i den bemärkelsen att det är komedi, men tror ändå att den kan uppskattas av de som gillar de tidigare filmer jag tipsat om. __________________________ //* |
Jag vet att jag inte har här att göra, men... DÖD ÅT TJEJFILM. |
nope inte en tjejfilm rakt av, men jag är tjej och gillar dom så därför är dom för mig en tjejfilm! woho __________________________ alex |
Dagboken Sex lektioner i kärlek Parfymen Järn 3:an Eldflugornas grav Vansinnigt förälskad Fiendeland Amelie Lost in translation Det stora blå Cinema Paradiso Sommersby Prinsessa på vift I hetaste laget In the mood for love Groundhog day Shakespeare in love True romance Bara för att man är tjej behöver man inte uppskatta hjärndöda komedier. Jag har bott med 8 tjejer mellan 20-26 de närmaste 3 åren och de här gillar vi allihop. |
pulfred - jovisst men då blir det inte heller någon tjejfilm |
Nej inte behöver man bara tycka om "hjärndöda" komedier för att man är tjej, jag tex föredrar drama, men tror att sellsve efterlyste komedier (eller drama) med lite girlpower i etc..eller har jag fel? __________________________ //* |
så tungspets : om det inte är en hjärndöd komedi så är det ingen tjejfilm? Så Shining_Pearl: Om man vill se tjejfilm så vill man ha en komedi (el.drama) med girlpower? Dels gillar jag inte uttrycket "tjejfilm" men för mig så är det mer synonymt med filmer med ett mer emotionellt innehåll gärna innefattandes relationsdrama. sen om det är snyftare el. feel-good, komedi el romantik spelar ingen roll. Men jag kanske bara är fördomsfull ;P |
Jag ser "tjejfilm" (vad nu det egentligen är) som Romantisk-komedi. Som de flest Audrey Hepburn filmerna. Kasta gärna in lite senare Drew Barrymore filmer (Music & Lyrics, Lucky you & Never Been Kissed). __________________________ 26/11: Checka in min Topp100 lista på profilen. Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
pufred: Nej, såklart inte bara "girlpower"filmer. Ser egentligen tjejfilm som uncle_funk beskriver, romantisk komedi, men måste inte vara det, kan vara tonårsfilm (med tonåringar i) o det e drama tex. Hursomhelst har jag tipsat om några tjejfilmer som jag tycker är bra.. Och jag glömde nämna Dagboken men det hann en annan göra. ![]() __________________________ //* |
DOA dead or alive e tjejkarate film![]() __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! |
Nej, fredde. Det är absolut ingen tjejfilm, DOA är till för kärar att sitt å drägla på halvnakna brudar sparkas och slåss, det är som att säga att Pussycak, Kill! Kill! är en tjejfilm... __________________________ 26/11: Checka in min Topp100 lista på profilen. Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. |
vad e det för film uncle?![]() __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska freddy is back! |
Twilight är en bra "TJEJFILM" __________________________ "Klokhet och vett uti övermått den finaste gåva människan fått" - Luna Lovegood |
Twilight är väl ingen tjejfilm? |
pulfred - vad jag menar är att tjejfilmer är typiska kärlekskomedier. tjejfilm är alltså en slags "genré". men det betyder inte heller att bara för att man är tjej så måste man se det, vilket du indikerar på i ditt inlägg. |
Jag skrev att alla tips välkomnas. Alltså, vad ni anser vara tjejfilm kvittar, sålänge det är en bra film som inte är långtråkig och seg. Gärna lite feelgood-känsla.^^ Jag tycker tipsen varit bra i alla fall. ![]() __________________________ Carpe Diem. |