Efter 3 års kamp mot cancern har Farrah "Ängeln" Fawcett, känd från bl a. Charlies Änglar (originalserien), stilla somnat in. Hon blev 62 år bara. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5431897.ab __________________________ "we are like that only 40 locations, 30 days exactly & approximately" |
R.I.P Ängeln __________________________ //Angelus - An old man dies. A young girl lives. A fair trade. I love you, Stenis "There's no challenge in breaking a board. Boards don't hit back." Forza Associazione Calcio Milan Forza Rossoneri Forza Detroit Red Wings Forza Frölunda Indians R.I.P Micke Dubois http://www.youtube.com/watch?v=QXk18RdxPZM&mode=related&search= |
Damn, R.I.P __________________________ There are over 550 million firearms in worldwide circulation. That's one firearm for every twelve people on the planet. The only question is: How do we arm the other 11? |
Hennes död lär tystas ned ganska mycket av Michael Jacksons. Jag personligen har absolut ingen som helst filmrelaterad relation till henne, har enbart läst om henne i medier och kan inte tycka att det är annat än tragiskt. RIP. |
62 e inte så bara, jag skulle vilja gå bort innan jag blir 65 och senil, hon hade tur. Men för kall får man inte vara, RIP Farrah. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
R.I.P Farrah! |
kände inte hennes skådespeleri, men, en ängel R.I.P __________________________ AUkie >> Gold_Hero |