Jag har ganska svårt att se filmer med Hugh Grant, fastän många tycker han är bra och han är väldigt känd... Visst är filmerna han är med i bra, men honom som skådespelare... Nix.
Finns orden "Star Trek" i titeln sig så är det inte något för mig. Det känns bara så fruktansvärt tråkigt och jag fattar inte vad man har att förvänta sig när man ser det. Jag kanske inte direkt skulle hata "Star Trek", men jag tvivlar på att jag skulle finna det intressant. Skulle nån vilja ha en "Star Trek"-kväll med mig så skulle jag nog gärna avstå.
Annars har svårt för t ex Hasse och Tage, Bröderna Marx och Chaplin. Deras filmer är inte heller något som är intressant och jag måste säga att de är väldigt överskattade. De har verkligen inte min humor.
hahaha .. du skriver så underbart, Wildpalm ! Då kan jag fortsätta på ditt spår .., så .. om jag såg en film där det stod "Häftig action ..." eller att Jim Carey hade huvudrollen eller Bruce Willis ..., och så några storbröstade damer som skymtar på omslaget .., då skippar jag den videohyllan eller kanalen på tv.
Van Dame får mig att hellre vilja sitta och glo in i en vägg! Action filmer som man redan på omslaget kan föreställa sig hur mycket de suger är totalt ointressant. Jag ser gärna all typ av film oavsett vad den kommer ifrån eller på vilket språk det är så länge filmen verkar intressant. Jag har aldrig sett en Mongolisk film så det skulle jag titta på bara för att se hur det var...
Håller med Wildpalm och The_Dude. Jag klarar inte eller av Star Trek ,och Van Damme. Jag tycker också att det ganska tråkig att se Science Fiction, i vissa slag.
Action (om den är totalt hjärndöd), sci-fi (förutom "Apornas planet" och möjligen "Star Wars" och filmer med Gyllenhaalare i (Jake eller Maggie spelar ingen roll) pallar jag faktiskt inte med. Westerns och tecknat är heller inga favoritgenrer - långt därifrån!
Jag är hyfsat trött på LotR-trilogin i detta nu. Skulle inte få för mig att se dem igen, åtminstone inte under de närmsta 10-15 åren. Har också intalat mig att aldrig titta på Pirates of the Caribbean..., men det sprack härom kvällen. Får skylla på att jag jobbar kvällsskift denna vecka (slutar 23:00) och måste fylla ut nätterna med något
Undviker filmer där Tarantino har varit inblandad.Eller om det står ex vis En film i stil med Pulp Fiction. King pin och Big Lebowsky och liknande tajaffs har jag också klarat mig ifrån.Det räcker ju att se Trailern och ibland omslagen. Star treak tycker jag om men inte Star wars och Sagan om ringen tramset
Jag undviker Science Fiction och svartvita gamla filmer. Även löjligt action, där de sger "mother fucker" hela tiden. "Sagan om ringen"-filmerna gillar jag inte heller, de är så otroligt överskattade! __________________________
[Inlägget ändrat av Shining_pearl_ 2005-11-25 20:32:35]
Jag hatar dom flesta nya "Hollywood filmerna" med en massa tramsiga skådisar som bara är med i filmen för att de är snygga, inte för att de har talang. Sånt skräp kan man strunta i. Sagan om Ringen är ett bra exempel. __________________________
Xenomorph: De filmer du sett av Lynch representerar honom inte alls! Ge honom en ny chans och se filmer såsom Blue Velvet och Mulholland Drive! __________________________
Har gjort. Länge sen jag skrev förra inlägget. Blue Velvet är mycket bra och Mulholland Drive en trea. Man ska inte ha fördomar mot regissörer som man inte har sett så mycket av. __________________________
[Inlägget ändrat av Xenomorph 2005-06-26 15:04:53]
Jag gillar inte actionfilmer, meningslösa Hollywoodkomedier och fruktansvärt långtråkiga filmer (t.ex. Det stora blå, Queen of Sheba's pearls..) Jag tycker inte om förutsägbara thrillers heller.. Och jag klarar bara inte av filmer med Mary-Kate & Ashley Olsen i huvudrollerna! __________________________
[Inlägget ändrat av Miss Ljung 2005-11-25 14:57:20]
Jag håller inte med vissa people i denna tråd, ni säger att LoTR är överskattad, jag tror nog det är NI som tycker den är det, jag tror ni sett den för många gånger så ni bara tycker den är tråkig, jag har bara sett hela serien tre gånger och jag vet att oavsett om filmen är bra eller dålig så är den stor och intressant, en film man kan tänka sig se flera gånger. Nu är det ju inte så att jag SÄGER att ni tycker så, så ni behöver inte skriva ett svar, men jag tror att vissa skriver så bara för att sticka ut lite. Om någon till exempel skriver att Star Wars suger så stannar jag gärna till lite på den tråden. __________________________
"If any of you motherfuckers move, and i´ll execute every last motherfucking one of you!"
Romantiska komedier, science fiction och actionfilmer brukar oftast vara väldigt dåliga, så sådana undviker jag helst.
När det gäller skådisar så är Julia Roberts någon som jag absolut inte tål. Ibland är hon så fruktansvärt jobbig och avskyvärd att jag mår illa och får lust att kräkas! __________________________
Hmm.... jag tycker att det är GANSKA obehagligt att INGEN här har nämnt kategorierna "barnpornografi" eller "djursex" som något som man inte skulle vilja se... creepy... ehm... jag tror att jag går härifrån nu... __________________________