En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Allt jag vill ha i julklapp

Komedi:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,8
(5 betyg)
Sätt ditt betyg:

Allt jag vill ha i julklapp Köp filmen på CDON
Komedi:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,8
(5 betyg)

Handling: Sjuåriga Hallie och hennes 13-årige bror Ethan har, till skillnad från de flesta barn, bara en sak på sin önskelista inför julen. De önskar igenting annat än att deras frånskilda föräldrar ska bli tillsammans igen. De har räknat ut att om de lyckas få föräldrarna att befinna sig på samma plats på julaftonskvällen så kommer allt att ordna sig. Mamma kommer med all sannolikhet att dumpa sin uppblåsta pojkvän och bli tillsammans med pappa igen. För att genomföra sin plan tar de hjälp av mormor och den som är expert på att uppfylla önskningar, jultomten.

Fakta:
År: 1991
Regissör: Robert Lieberman
Originaltitel: All I Want for Christmas
Ursprungsland: USA
Längd: 01:32
Ingår i tema: Jul

Medverkande:
Ethan Embry
Leslie Nielsen
Thora Birch

Senaste recensionerna

svartkomikern
gav betyget:

Trovärdigheten var låg, men julstämningen desto högre. Diggar hur man skrivit en av scenerna baserat på texten ifrån en klassisk jullåt.

Pesole
gav betyget:

en av de absoluta julfilmerna jag vet, älskar den och den är riktigt underbar. Älskar denna handlingen och har alltid drömt om att detta skulle hönda mig i framtiden. Men det har aldrig skett, vilket är synd. Önska att jag hade en lycklig familj, detta kanske är därför som jag gillar denna film så otroligt mycket.

Shining_pearl_
gav betyget:

Jättegullig film med julstämning och söta karaktärer. Fungerar att kolla på en slappdag hemma, men annars inget måste att se.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 13957
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: