Vem tycker ni är bättre skådis? __________________________ |
Johnny Depp helt klart! Visserligen har jag bara sett Colin Farrell i en film. Men För mig är han mest känd som "den där irländske ungkarlen. __________________________ Sometimes you wish life were a sitcom |
Colin Farrell e nästan lika träig som Ben Affleck.Att göra en sånhär jämförelse är ett hån mot Johnny Depp __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Johnny Depp är en av världens tre bästa skådisar, Farell känns fortfarande som en vanlig hollywood produkt. Förstår inte varför du jämför dem, helt olika slag av skådespelare? __________________________ "A bullet always tell´s the truth" - Man on fire |
Håller med föregånde talare, Colin Farell är väl för i h-te ingenting emot våran lilla Johnny.. Denna enda talang han har är att han tror att han är snygg. Var kommer ens tanken på denna jämförelse ifrån? HÅN, det är bara förnamnet. Herre min skapare... __________________________ "But why is the rum gone?" |
Johnny Depp är ju självklart i särklass den bästa skådespelaren av de båda. Men Colin Farrell är ju en bra skådis också. Båda är dock lika heta. __________________________ ”You think you know... what's to come... what you are. You haven't even begun.” |
Ingen mera som vill säga nåt? __________________________ |
Jag håller definitivt med resten. Johnny Depp är en otroligt bra skådis, om inte den bästa, och Colin Farrell är både sämre och mycket oerfarnare. Förstår inte hur du kunde komma på tanken att jämföra dem. Tänker se Charlie and the Chocolate Factory när den kommer.. __________________________ Ullevi, 29 juli- 2005 Glömmer aldrig... |
Klart Johnny Depp! Johnny Depp är en av de bästa skådisarna, Colin Farrell är söt mén inte har han någon speciell skådespelar talang. __________________________ |
Johnny Depp är väldigt duktig och har verkligen fått visa det genom åren....men jag tror Colin kan ha nåt mer än bara sitt utseende...i Phone Booth tycker jag han spelar riktigt bra,så han kan nog.... __________________________ it easy mkay... |
Johnny Depp är självklart den bättre skådisen av dom båda, han är bättre än dom allra flesta... Men som sagt, båda är riktigt heta __________________________ Stina |
jag håller med om att johnny depp är en väldigt skicklig skådis och hans filmer är nästan alltid värda att se just pga honom. Colin är en av de yngre mest talangfulla skådisar just nu och bla i alexande är han superb. Colin är inte lika erfaren som johnny men med tiden kommer han att växa och bli en minst lika bra skådis. __________________________ |
Johnny Depp är helt klart en mycket bättre skådespelare. Personligen känner jag absolut ingenting när jag ser en film med Colin Farrell.. han är ingen speciell skådespelare, och har heller inga andra ljuspunkter, som gör att man skulle vilja se filmen för att han är med. Johnny Depps filmer är alltid värda att se på, han gör alltid ett fantastiskt jobb, sedan kanske det är så att manuset helt enkelt inte är ens smak.. men.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
colin farell är oftast väldigt underhållande isina roller..i alexander är han lysande..tigerland,hearts of war och phoone booth är även filmer där han är utmärkt..the recruit är också väldigt bra men där är ju al pacino med och han är kung..colin är lätt en av de bästa yngre skådisarna som kommwe att få en stämpel som marlon brando hade i sina ungdomsår! __________________________ |
Colin Farrell borde inte ens jämföras med Johnny Depp, hanborde inte ens nämnas i samma mening. Johnny Depp står så mycket högre och så väldigt mycket skickligare än Farrell. Jag tycker att Farrel är väldigt överskattad och han ses som den nya badboyen. Icke att han kommer att bli den nya Brando! __________________________ "Everyone want´s to be found" [Inlägget ändrat av Scary miss Mary 2005-08-25 16:02:08] |
Jag föredrar absolut Johnny Depp. Har bara sett Colin Farell i ett fåtal filmer men i jämförelse är han väldigt slätstruken. __________________________ |
Säg en film med den där Colin i...tror inte jag sett nån. Före Depp fanns det ju liksom inga filmer att se... Egentligen är det fantasy/surrealismen i många Depp-filmer jag gillar. Soundtracken i vissa...Sånt gjordes ganska lite av i Hollywood tidigare...eller rätta mig om jag har fel. Finns det fler såna äldre filmer med relationer/konstiga miljöer och tidsepoker/humor/sagor/spänning o romantik? __________________________ |
Phone Booth är en film med Colin som är bra tycker jag och SWAT är också ganska bra. . __________________________ |
Johnny Depp, utan tvekan! Visserligen har jag bara sett Colin i S.W.A.T men i den var han riktigt dålig! __________________________ |
Med tanke på att han är en av världens bästa, om inte den bästa skådespelaren, så var det inte svårt alls...ja, jag talar om Johnny Depp. __________________________ There's no such thing as free cable |
Helt klart Johnny Depp! Han är riktigt duktig! __________________________ |
Colin Farrell är ju helt klart en duktig skådis, men han går inte upp nånstans mot Johnny. __________________________ |
Jag tycker att det är onödigt med såna här trådar där man jämför skådespelare.Alla kanske vill jämföra med sina favoriter och då skulle det bli många onödiga forumstrådar. __________________________ Mvh Christoffer |
Vem är Colin Farrell? __________________________ |
Skådespelare...han har varit med i typ Alexander och Phone Booth...och Minority Report va? Eller blandar jag ihop det? :/ __________________________ |
Dom 2 första ja, men det är Tom Cruise som är med i Minority Report. __________________________ There's no such thing as free cable |
Jo, men han är väl också med? __________________________ |
Nej, jag har nog helt blandat ihop det... :/ *seg i huvudet idag* __________________________ |
Det vete fan, jag har inte sett den. __________________________ There's no such thing as free cable |
Klart jag fatta att han är skådespelare! Eftersom jag inte sett (eller vet det just nu) någon film med Colin Farrell kan jag ju egentligen inte svara på frågan som ställs i denna tråd. Men jag vet att Johnny Depp är bra. Mycket, mycket bra. __________________________ Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv! |
Colin Farrell är också med i Minority Report.Han spelar den där polisen som ska kolla om systemet funkar som det ska. __________________________ Dark,Darkest,Darko |
Ahh, så var det ja. Då är jag inte helt ute och cyklar då. __________________________ |
Jag håller med alla här!!.....JOHNNY DEPP är BÄST!!....Det blir ju självklart han...Enligt mig så är han den bästa skådisen i hans generation.....The TOP DOG!!!....heheh...Har alltid gillat hans filmer och kommer alltid att göra d... Nu kommer det ju mer filmer att se fram emot med Johnny Depp. 1. Corpse Bride 2. The Libertine 3. Pirates of the Caribbean: The Dead Man´s Chest (Juli-Aug 2006)...och 6 månader efter....Pirates of the Caribbean 3.... WoW...vilka filmer att se fram emot...Herregud!.. Som ni kanske märker så är jag ett STORT fan till Johnny Depp....har varit d i lite över 8 år...hehe...äh..nog om detta.... BYE __________________________ |
Asså Johnny depp är ju så mycket bgättre och så mycket snyggare han är ju bara bäst helt enkelt man längta så himla mycket till Pirates of the Caribbean 2 och 3 kommer ut. jag kan i9n te vänta nästan han är bara så bra. jag är ett enormt stort fan till Johnny och har varit det så länge jag kan minnas hehe __________________________ |
JOHNNY DEPP!!!!!!!!!!! __________________________ Halloween Halloween 2 Halloween 4 Halloween 5 Halloween 6 Halloween: H20 Halloween: Resurecction [Inlägget ändrat av cher_is_best 2005-11-05 13:17:00] |
Jag håller med de flesta här...Dom går inte att jämföra! Johnny Depp är den bästa! Colin är inte uppe i Johnnys höjder på långa vägar än! Men man vet ju aldrig kanske blir Colin någon att räkna men om nåra år? __________________________ |
Jag blir väl den enda som tycker om Colin Farell lite bättre skådis än Johnny Depp. Men Johnny depp är absolut inte dålig. __________________________ [Inlägget ändrat av modv0074 2006-01-02 14:50:33] |
Helt klart johnny depp, colin farrel ligger inte alls på samma nivå... __________________________ |
Inte bör väl Farell vara sämre för att han inte är på samma nivå som Depp. __________________________ |
Colin Farell är helt klart bättre __________________________ Mee* |