Den blodiga stranden

Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
1,5
(4 betyg)

Handling: Människor börjar försvinna spårlöst efter att de varit på stranden. Döljer sanden något?

Fakta:

Copyright Compass International Pictures

Senaste recensionerna

Fluktaren
gav betyget:

Såg den nu ikväll, hämtade hem den mest för Saxon & Young och trodde att den kunde vara något att se. Märks att det är 1980 (Det skriker lång väg) lågbudgetproduktion, gammalt 4:3 tv-format, suddig bild, men allt är inte dålig för det finns små glimtar i den som kommer lite då o då. Handlingen då förutom monstret på stranden, en liten sockersöt historia om gammal kärlek fyller ut storyn. Påminner om många liknande filmer man sett förr o den närmaste jag kan komma på nu utan att tänka för mycket är filmen "The Sand" (2015) som är en tv-produktion o fått 3,8 i betyg på IMDB, tycker att denna rulle är en snarlik kopia på den. Höjdpunkten är väl John Saxon´s stabilitet och Burt Young när fäller sina kommentarer lite hur som helst. Ett stort plus är att man får vänta till slutet av filmen på monstret, kul att se en film som man missat för nu på gamla dar och ger filmen en 2:a av 5 möjliga för den var inte så dålig som jag trodde samt av filmens längd på 1,5 timme så hade jag det lite trevlig/roligt i ca 60 minuter av dom.

wildpalm
gav betyget:

Efter "Hajen 2" som kom den här. Lyssna på filmens tagline:

Just when you thought it was safe to go back in the water - you can't get to it. And if you're in the water... stay there!

Den texten och filmens poster gjorde att jag fick lov att beställa den från USA. Tyvärr höll den ju inte riktigt. Makalöst töntig historia (fullt förståeligt förstås... vad kunde jag ha väntat mig). Fortfarande väldigt snygg poster.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 4541
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: