En av Sveriges största sajter om film.

Grundad 2002

Deep Impact

Drama:
Romantik:
Action:
Medlemmarnas medelbetyg: 2,7
(140 betyg)
Sätt ditt betyg:

Köp filmen på CDON
Drama:
Romantik:
Action:
Sätt ditt betyg:
Medlemmarnas medelbetyg:
2,7
(140 betyg)

Handling: Vad skulle du gör om du visste att om ett fåtal dagar kommer en enorm komet att kollidera med Jorden och all mänsklighet att utplånas?

Fakta:
År: 1998
Regissör: Mimi Leder
Originaltitel: Deep Impact
Ursprungsland: USA
Längd: 02:00
Medverkande:
Robert Duvall
Téa Leoni
Elijah Wood
Vanessa Redgrave
Morgan Freeman
Maximilian Schell
James Cromwell
Ron Eldard
Jon Favreau
Laura Innes
Mary McCormack
Richard Schiff
Leelee Sobieski
Blair Underwood
Fler personer
Bilder:

Copyright DreamWorks


Mest populära recensionen

Lepre
gav betyget:

Visst är Elijah Wood bra i den här filmen, och det kan vara intressant med sådana här filmer. Men jag tyckte inte att den var så himla bra, den var kanske spännande under den första delen av filmen, men extremt innehålls-lös var den dessutom den resterande delen av filmen, när man bara satt och väntade på det intressant slutet. Nej detta var för trist, trist och spännande på samma gång, det blir en solid tvåa.

Senaste recensionerna

Shcookie
gav betyget:

En ganska stark trea får det bli för den här filmen. Man kan riktig känna den obehagliga domedagskänslan hela filmen igenom och under andra halvan blir det riktigt spännande.

Dront25
gav betyget:

Amerikansk undergångs action i ett nötskal. Otroligt föutsägbar och lam. Fast jag tycker fortfarande att det är kul att kolla.

Christiian2
gav betyget:

Faktist så tyckte jag att denna var bättre än ''Armageddon'' som jag älskade första gången jag såg den, men denna är klart också grym!

inarko
gav betyget:

Har svårt att välja mellan denna och Armageddon, båda är grymma, båda har extremt bra skådespelare i sig och specialeffekterna är grymma!

Hilts
gav betyget:

Faktiskt något bättre än Armageddon.
Deep Impact hade bättre skådisar.
Det bästa med filmen var självklart de påkostade effekterna. Fast den var förutsägbar och klichéerna staplades på varandra.

Hanes
gav betyget:

Visst kan filmen vara lite spännande ibland, men på dom flesta ställen är filmen bara så händelselös och då tråkig. Jämfört med den här är Armageddon mycket bättre. Stark tvåa..

film_alex
gav betyget:

Filmen lever enbart på sina fräcka effekter. Manuset är uselt och genomsyras av "hjältedåd" och "I love you"-dialoger och musiken alldeles för sentimental och jobbig. Men men, med det sagt så var det kul att se en stor del av världen gå under.

Mer fakta:
Filmpunkten-id: 499
Filmen är i färg
Redigera info på denna sida
Länk till IMDB
Uppföljare och/eller remakes: