DuskBringer: Ja, du har rätt om de spelare du ville byta ut i min laguppställning.Men jag hade det där som ett "talanglag" mer än ett proffslag.Självklart Veira som innermittfält.Han är i en klass för sig, världens bästa defensiva mittfältare.Nesta däremot har inte imponerat lika mycket i år som annars, tycker jag.Och Buffòn har vi inte sätt så mycket i år för han har vart skadad, men jag menar på att Valdès kan blomstra ut och bli minst lika bra som Gianluigi Buffòn. Perjonzon: Givetvis är Henry en speciell spelare, men Messi kommer bli något väldigt, väldigt stort tror jag. Och jag hade ju detta som ett "talanglag" med många talanger och några veteraner. Ramos kommer att bli en av de bästa backarna med sina 19 år fyllda bara.Men det dröjer ett tag till så man kan väl tänka sig någon av veteranerna Zambrotta,Carlos,Maldini,Heinze och Cole just nu, men Ramos kommer bli mycket bra om ett par år. Carvalho hade jag för att talanger utvecklas bra med en sådan lugn spelare. Riquelme är en av de bästa speldirigenterna carlsöm, mycket bra lag.Och Oscaars lag var också väldigt bra. Angående VM så kom vi i en skaplig grupp.England och Sverige är ju lite av en klassiker, det lag jag är orolig över är Paraguay.Mycket spelskickligt och tekniskt lag som ej får underskattas.Trinidad & ....jag kommer inte ihåg vad de heter, men de blir slagpåse för alla lag.Så skaplig lottning Mina gissningar: Sverige-Trinidad 3-0 Sverige-Paraguay 2-1 Sverige-England 2-2 __________________________ |
Trinidad & Tobago. __________________________ |
Tack för hjälpen! __________________________ |
Min gissning: Sve - T&T 5-1 Sve - Par 3-1 Sve - Eng 2-1 Tror Sverige gör ett kanon gruppspel som ni ser. __________________________ cstroMANIA |
Jag tycker att Sverige hamnade i en ganska svår grupp, även det kunnat varit mycket värre. Så här kommer det att gå i Sveriges gruppspelsmatcher i sommar: Sverige - Trinidad Tobago 2-0 Sverige - Paraguay 2-1 Sverige - England 1-1 Det lag som jag tror kommer att ta hem mästerskapet är Tyskland. Vilka tror ni kommer att bli världsmästare? __________________________ |
Brasilien.Det är det jag tror vinner med en offensiv med spelare som Kakà, Ronaldinho och Adriano så blir de svåra att besegra, trots att Tyskland är på hemmaplan.Sen hoppas jag givetvis på Sverige, men de kommer inte vinna.Holland,Argentina och England är ju också guldfavoriter efter de två förstnämnda. När vi ändå pratar om VM, tror ni att det blir mycket kravaller? Själv tror jag att det blir kolossalt mycket kraveller.Holländarna är har ju mycket,Italien värst i Europa,Kroatien har en jävla klack och England är ett av de största länderna med så mycket fotbollsvåld.Tyskarna är på hemmaplan och har hela sitt land med sig och där finns det nog en och en annan filur. __________________________ |
Ja, Brasilien får väl nästan gälla som guldfavorit. Men skulle dem vinna vore det väl första gången ett Sydamerikanskt lag vann i Europa, eller har jag fel där? Det kan nog tänkas att det kommer att bli en hel del bråk under VM-slutspelet, men vi får väl hoppas att så inte blir fallet. __________________________ |
Brasilien vann VM-guld i Sverige 1958 så det är inte första gången ett Sydamerikanskt lag vinner VM i Europa. Det blir nog inte mycket kravaller vid matcherna för tyskarna har skaplig säkerhet, men utanför planen kommer det nog smälla hårt. Det kommer bli hårt mellan Sverige-England. __________________________ [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2005-12-14 21:49:40] |
Du har lite fel där,Brasilien spöade ju sverige med 5-2 58 i hemma vm på råsunda ju.kan vi få revansch mot brasilien i finalen i berlin med 5-0 kanske![]() __________________________ |
Vad knäpp jag är, hur kunde jag glömma den matchen...? 5-0 mot Brasilien i en VM-final vore inte så dumt! ![]() __________________________ |
Jag ser dem absoluta favoriterna som Brasilien men lag som kan sticka upp är Argentina och Sverige - bara vi har bra flyt. __________________________ cstroMANIA [Inlägget ändrat av carlstrom 2005-12-14 22:35:09] |
Ja, vi kan komma väldigt långt.Bara Zlatan och Henke är skadefria och levererar.Linderoth måste självklart vara med annars rasar mittfältet.Lucic och Mellberg måste hålla hög form i mittförsvaret också, då blir det svårt för motståndarna.Och Ljungberg såklart, han måste vara i toppform.Isånafall kan vi gå riktigt, riktigt långt. __________________________ |
England blir farliga i år. Ja håller dom som favoriter till semin (tillsammans med Tyskland, Argentina och Brasilien) Men statistiken talar ju sitt språk och om trenden håller isej så kan vi kanske klara av ett kryss i den matchen. Trinidad blir nog den enklaste machen, men man ska aldrig underskatta. Det kan bli vårat fall, i synnerhet då afrikanska lag är väldigt tekniska och målfarliga. Ni minns väl vilka det var som vi åkte ut mot i VM 2002?? Paraguay blir nog en svår nöt. Men om vi ponerar att vi vinner mot Trinidad och sen spelar oavgjort mot både England och Paraguay och sen England vinner alla sina matcher. Då är vi vidare!! __________________________ Life's short - live on the edge. |
eyy ere nån som har en green street hooligans liggande där hemma i såna fall kan jag köpa den?![]() __________________________ |
DuskBringer: Så Trinidad och Tobago ligger i Afrika nu helt plötsligt...? ![]() __________________________ |
Jag skulle tycka att det vore kul om England tog hem mästerskapet, särskilt eftersom ett asiatiskt lag aldrig vunnit tidigare. ![]() __________________________ |
Mina favos är: Barcelona, Öis, Manchester United.. __________________________ But if you just put some hart in the game, then nothing is impossible.. |
Trinidad & Tobago, ligger det i Europa eller Amerika?Inte påläst om det här landet , men de får inte underskattas som DuskBringer nämnde tidigare. __________________________ |
Va? Är inte Trinidad ett afrikanskt lag? Är det sydamerikanskt då? Shit, svårt att hålla reda på alla namn jö!! Skit ner dej Robert! ![]() __________________________ Life's short - live on the edge. |
Trinidad och Tobago är ett land som består av två öar och ligger i Västindien. __________________________ |
Jag har funderat och kommit fram till mitt bästa lag i dagsläget. Här är det: MV-Dida HB-Charles Puyol HMB-Rio Ferdinand VMB-Walter Samuel VB-Ashley Cole OHM-Cristiano Ronaldo DIM-Patrick Veira OVM-Kàka HF-Thierry Henry CF-Samuel Eto ò VF-Ronaldinho Bänk: Adriano Freddy Adu (talang) Lionel Messi (talang) Thomas Ujfalusi Sergio Ramos (talang) [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2005-12-16 18:31:47] |
DuskBringer, skit ner dig du också! ![]() __________________________ |
Själv är jag mer bekymrad för terroristattacker än vad jag är för kravaller. Tror ni att det kommer att ske några sådana hemskheter under VM i sommar? __________________________ |
Orka fotboll!![]() __________________________ |
Världens bästa sport är det, modv0074. Jag tror att det terroristerna kommer försöka ställa till det ordentligt, men som sagt får vi hålla tummarna på att tyskarna har bra säkerhet, om det nu räcker. [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2005-12-17 17:35:58] |
Ja, fotboll är ju världens bästa sport, så det måste man ju självklart bry sig om, Modv0047. ![]() __________________________ |
Bättre än ishockey antar jag. __________________________ |
Mycket, mycket bättre.Fotboll slår hockey med hästlängder. __________________________ |
kollar på qpr-coventry just nu är den inte köpt så är jag djävligt dålig på fotboll,det kommer bli kryss __________________________ |
Vilken kanal går den matchen på? __________________________ |
viasat __________________________ |
Jaha, okej. Den kanalen har jag inte, men skulle vilja ha. __________________________ |
Struwe, det blev inget kryss, utan Coventry lyckades peta in en boll. Ronaldinho valdes till världens bästa spelare vid Fifa-galan i Zürich. Var det rätt tycker ni, är han världens bästa fotbollsspelare? __________________________ |
Han är bra men inte bäst.matchen såg faktiskt skum ut.men men __________________________ |
Ronaldinho är helt klart världens bästa fotbollsspelare. Jag hade kunnat ge en slant för att besitta en tiondel av hans teknik! Har ni sett när han spelar brasilansk ping-pong? Tre gånger i rad slår han en boll från straffområdeskanten i ribban på målburen utan att den nuddar marken!! Helt sanslöst! __________________________ Life's short - live on the edge. |
Ja, den karln är helt sanslös! Har inte sett när han spelar brasiliansk ping-pong, men kan tänka mig att det är en upplevelse. Jag tycker nog att han är värd att kallas världens bästa fotbollsspelare, åtminstone är han den mest sevärda. __________________________ |
JA! Och han kombinerar sin bländande teknik och sitt showande med ett knivvasst målsnitt. Han är inte bara kvantitet utan han är kvalitet också! Jag ser ingen i detta nu som kan konkurrera med honom om titeln "Världens Bästa" __________________________ Life's short - live on the edge. |
Visst är Ronaldinho en otrolig tekniker. Duskbringer, antar att du syftar på reklamfilmen för ett skoföretag där han slår bollen i ribban tre gånger i rad utan att bollen träffar marken? I så fall så kan man ju diskutera om allt i klippet är verkligt. Har personligen sett klippet ett antal gånger och tycker mig se att bollen efter ribbträffen tar en ganska onaturlig båge ut till straffområdet... Hur som helst är han i alla fall en otrolig fotbollsspelare! __________________________ En kändis är en person som arbetar hårt på att bli känd, och sedan använder svarta glasögon för att inte bli igenkänd - Fred Allen (1894-1956) |
Ja, det är en nike-reklam. Men vafan om Zlatan kan trixa med ett tuggumi så varför skulle inte det här kunna vara sant? Han säger ju själv på att det inte rör sej om nån manupulering. __________________________ Life's short - live on the edge. |
Jaha. ni diskuterar min favorit Ronaldinho.Han är världens bästa!Finns inget mer att säga.Det Zlatan kan göra med en fotboll, kan Ronaldinho göra med en tennisboll. Ronaldo De Assis Moreira=Världens bäste! __________________________ [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2005-12-22 10:43:58] |