Sveriges match mot Saudiarabien nere i Riyadh slutade oavgjort 1-1. Ett resultat som jag tycker är ganska godkänt, i alla fall med tanke på att vi långt ifrån ställde upp med vårat bästa lag. Vad tycker ni? __________________________ |
Någon som följer det Afrikanska mästerskapet? __________________________ |
Nä. Jag har urdålig bild på Eurosport annars hade jag såklar gjort det. Det är framme i åttondelsfinal nu va? __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown [Inlägget ändrat av DuskBringer 2006-02-03 15:49:35] |
Jag ser på afrikanska mästerskapen.De är väldigt bra, kanske något taskigt försvarsspel men otroligt underhållande och teknisk fotboll.Jag tror att vi snart är inne i kvarten, men inte säker. __________________________ |
Om jag byter lite ämne från CAF till VM, så ser det väldigt dåligt ut. Henke är ju positiv just nu men kommer snart gå tillbaka till bänknötare.Ljungberg har en måltorka som det inte finns något namn till och Zlatan har måltorka,han slåss och hotar tränare tydligen, inget vidare.Och med en ständigt skadad Isaksson ser buren lite darrig ut.Rosenberg har utvecklas och blivit bra iallafall. Som det ser ut nu, går allt åt helvete. __________________________ |
Vad fruktansvärt värdelöst att inte ha bra bild på Eurosport! Det spelas inga åttondelsfinaler i det Afrikanska mästerskapet, utan efter gruppspelet är det kvartsfinaler som gäller. Man har börjat med dem idag och i den första matchen slog Senegal (Usch, vilka hemska minnen man har av dem) Guinea med 3-2. I de andra kvartsfinalerna spelar Egypten mot Kongo, Kamerun mot Elfenbenskusten och Nigeria tar sig an Tunisien. __________________________ |
Ett av mina favorit lag/land från Afrika gick inte vidare (snyft) Ghana.Men mina andra favoriter Kamerun och Nigeria är i alla fall vidare![]() __________________________ [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-02-05 13:06:57] |
Snyft, mitt förstalag i Afrika, Kamerun åkte ur igår mot Elfenbenskusten.Nu har mitt första och andra lag/land från Afrika åkt ut. Jag får väl hålla på mitt tredjelag Nigeria nu. __________________________ |
Jag tycker att Egypten har imponerat hittills, så jag tror att de kommer att ta hem mästerskapet. Deras motståndare i finalen blir Elfenbenskusten, som kommer att besegra dina favoriter Nigeria i semifinalen. Nu ska jag kolla lite på matchen mellan Barcelona och Atletico Madrid. __________________________ |
Det är bra att du kollar, men det ser inte bra ut.Help God, jag klarar inte en till förlust med Barca, då dör jag. Jag tror faktiskt Elfenbenskusten tar hem mästerskapet, men det får vi inte hoppas, hoppas mitt 3 ![]() __________________________ |
Mål!!! 1-0 till Atletico Madrid! Han är farlig som satan den där Fernando Torres! __________________________ |
Han är satans barn!! Helvete!Mitt hjärta har gått sönder, nu är jag förbannad som fan!! Vi fick stryk mot Atletìco "Bögjävlar" Madrid med 3-1.My life is ruined! Nu får jag sörja i en vecka till efter att vi åkte ur Copa de Rey.Olueger och Gabri spelar Division III fotboll, de suger! Nu är jag så förbannad att jag inte orkar skriva mer. __________________________ |
Skall bli intressant att se Fernando Torres i fortsättningen, tycker det är på tiden för klubbyte för killen. __________________________ cstroMANIA |
Ja, man ser ju hur han presterar mot storlag.Han skulle nog platsa i många storlag. Och jag har hämtat mig från förlusten nu. __________________________ |
SvenskaFilmNörden, nu är Messi också på Barças skadelista! Jag tror att det blir stryk mot Valencia också. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Ja, det har du alldele rätt i DuskBringer.Ronaldinho avstängd, Messi,Motta och Xavi skadade och en väldigt dålig backlinje.Puyol min hjälte är den enda som platsar i den backlinjen.Gabri och Olueger suger just nu. Marqùez är inte ett dugg snabb dock bra huvudspel och styrka.Belleti är inte med så ofta pga skador och kort.Sylvinho och Gio är alldeles för ojämna. Så jag säger bara tre saker.Help me God! __________________________ |
SFN Puyol är en av världens i särklass bästa mittbackar och tillsammans med Marquez tycker jag ändå att Barcelona har ett stabilt mittlås. Men visst det kunde vara bättre. En till mittback skulle kanske inte vara helt fel att ta in i truppen och det kommer dom nog också att göra inom en snar framtid. Är Dinho avstängd i nästa match också säger du? Det blir tufft. Men dom har ju Ezquerro och Maxi Lopez på bänken, så det är ingen direkt katastrof, och dessutom kommer Eto'o tillbaka från AM. Men jag tippar ändå 2-1 till Valencia. Muhahaha! __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
DuskBringer Har du sett Ronaldinhos tackling?Han gick ju inte direkt på boll och inte med rak arm, men ändå det skulle inte ens vart en varning.Två matchers avstängning vart resultatet.Och det var i cupmatchen mot Zaragoza också, domaren måste ha tänkt på brudar och missade tacklingen och chansade på att det var en ful tackling och så fick min idol se rött. Visst Marquez är bra men han är inget snabb och jag tycker inte han är lika bra som han var förra säsongen.Min största önskning är att vi köper Sergio Ramos, men det är bara en dröm som inte kommer gå i uppfyllelse.Isånafall skulle Ramos först växa på högerkanten för att sen gå in som en lite mer rutinerad mittback. Puyol är världens bästa back för mig, finns ingen bättre back.Han är hjärtat och ledargestalten för Barcelona som har en stor plats i mitt hjärta.Enligt mig har han ingen speciell svaghet. Mitt Barcelona Dream-team: 1.Valdès 4.Sergio Ramos 5.Carles Puyol 2.Vincent Kompany 3.Perea 20.Deco 13.Edmilson 6.Xavi 19.Lio Messi 9.Samuel Eto ò 10.Ronaldinho Gaucho __________________________ |
Att Real skulle släppa Ramós är nog en orimlig önskan. Däremot så spekulerades det ju i den där killen i Atletico. Perreira, hette han så? Han som var så jävla bra mot Barca senast. Det är kanske han du har som nummer tre i ditt drömlag förresten. Perea. Vem fan är Vincent Kompany, då? __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Ja. det har du rätt i att det har spekuleras om Perea.Han är en väldigt hårt arbetande back, den columbianen.För mig skulle han vara perfekt på vänsterkanten.En spelare i sina bästa år. Ramòs är en drömspelare i Barcelona, då skulle vi vara trygga i backlinjen många år framöver. Vet du inte vem Kompany är?Det är en av Europas största backtalanger.Han är belgare och är nog den största backtalangen tillsammans med just Ramòs. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? |
"Jag tycker att Egypten har imponerat hittills, så jag tror att de kommer att ta hem mästerskapet. Deras motståndare i finalen blir Elfenbenskusten, som kommer att besegra dina favoriter Nigeria i semifinalen." Det gick exakt som jag gissade! Är det något annat ni vill veta så är det bara att fråga mig. ![]() __________________________ |
Robert Eriksson: När ringer Real Madrid mig och erbjuder kontrakt? Väntar fortfarande. ![]() __________________________ cstroMANIA |
Real Madrid kommer aldrig att ringa och erbjuda dig något kontrakt, men efter sommaren kommer Chelsea, Milan och Celtic att höra av sig till dig. ![]() __________________________ |
Hehe okey, det kan jag leva med. ![]() __________________________ cstroMANIA |
Det skulle nog jag också kunna leva med. ![]() __________________________ |
Usch, vilka lag du säger Robert! Nu så gäller det att vi vinner över Betis i helgen och sen tar vi Chelsea nästa vecka, missa inte matchen nästa onsdag förresten. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? |
Haha, vi kan väl säga att Barcelona kommer att erbjuda Carlstrom kontrakt istället då så blir du gladare. ![]() __________________________ |
Jaså, fina dresser. Barcelona krossade Betis på Nou Camp igår med 5-1. Ronaldinho visade hur bra han är, Puyol visade hur viktig han är för backlinjen, Deco visade att han är viktig för mittfältet och Vàldes visade att han kommer att bli en av de bästa målvakterna i världen.Nu ser allt bra ut igen, nu ska vi bara krossa Chelsea i Champions League och Zaragoza i La Liga nästa helg. Hoppas allt går bra. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? |
Har du hört att Henrik Larsson flyttar hem till Helsingborg i sommar? __________________________ |
Yes, det har jag hört.Synd faktiskt, för han är en spelare som inte gnäller över att sitta på bänken och sen kan han komma in och gör mål + så är han mycket rutinerad och har mycket erfarenhet. Men Messi är ju på G nu, de matcher han har suttit på bänken och kommit har han alltid gjort mål, det snyggaste var när han fick smörpassen från min idol Ronaldinho och chippade över målvakten. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Ikväll börjar Champions League! Årets största happening i sportvärlden! Bara att bunka upp med bärs och salta pinnar! __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Ja, det har du rätt i. Världens bästa fotbollsmöten spelas i Champions League, och idag är det min pappas älskade Arsenal Vs Real Madrid.Jag hoppas självklart på The Gunners för jag hatar Real Madrid mest av alla lag i världen. Muerto Los Blancos! Imorgon är det en ännu bättre match då tar äckliga miljärdimperiet Chelsea emot min älskade klubb F.C Barcelona. Blaugrana! Jag hoppas att vi vinner över Chelsea men det lär bli svårt på Stamford Bridge. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-02-21 14:33:27] |
Haha! Du kommer att bli dubbelt besviken SFN. För Arsenal kommer att åka på fetaste rövknullet ikväll mot marängerna. Lyckas dom hålla förlustresultatet under det tvåsiffriga så får dom skatta sej lyckliga. Och sen tror jag tyvärr att barca kommer att få stryk av chelsea imorgon. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
Så rätt har du angående Arsenal, men jag bryr mig absolut inte lika mycket om den matchen som den mellan Barca och The Blues. Men jag tror också att Chelsea kommer vinna "den" här matchen, men inte nästa på Nou Camp.Hoppas bara att vi går vidare.Och eftersom jag är kristen ska jag gå till kyrkan och be för Barca ikväll. Åker de ur Champions League nu så har det här varit ett dåligt år och om Valencia tar hem Primera Division, kommer jag överväga självmord. Jag bara skojade, jag ska forsätta leva för F.C Barcelona. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
DuskBringer, Arsenal får skatta sig lykliga eftersom de vann mot Real igår. 0-1 och de spelade väldigt bra fotboll igår Arsenal, så bra har jag inte sett dem på länge. På Saniago Bernabeu-stadion dessutom. Men nu ska jag lägga all energi på Barca, idag ska vi krossa Chelsea. Jag hoppas iallafall att vi vinner. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! [Inlägget ändrat av SvenskaFilmNörden 2006-02-22 09:21:37] |
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chelsea-Barcelona 1-2 Vi vann och jag är så glad man kan bli, höll på att få hjärtattack under matchen.Men vi gjorde det! __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Argh! Jag hade dubbelfel! Tur att jag inte spelade på stryktipset... Kul för Arsenal, men Barcelona-matchen var ju pinsam. Rött kort för det där? Nääää. __________________________ Shit don't happen to me - I happen to shit. Unknown |
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSS!!!!!!!!! Vi är i kvartsfinal, vi är i kvartsfinal! Blaugrana, undrar om jag orkar gå till skolan idag, kanske skulle vara hemma och fira istället. Vi slog ut Chelsea! Det röda kortet var fel, men jag blev ändå jätteglad. Yes! __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Grattis! ![]() __________________________ |
Tack så mykcet! Ikväll tar Liverpool emot Benfica på hemmaplan och ska hämta in en 1-0 förlust, hur går det? Och kommer Arsenal vinna över Real Madrid? Håller faktiskt på Arsenal den matchen, fast det kanske ni kunde gissa er till. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |