Ja ni vet ni vad jag menar! Jag samlar på retero spel till Super Nintendo. (Började för en vecka sedan). Jag tycker att gamla spel till SNES är faktiskt roligare än dem nya spelen till PS2, Gamecube och Xbox för där skjuter man bara sig fram! Medans spel till SNES får man tänka innan man gör något. Totalt har jag två spel till SNES, dem heter Donkey Kong Country och Jurrasic park (Bäst). __________________________ ''My name is Bond, James Bond" |
Jag samlar på brevpapper. Har ca 900 st. ark med kuvert. Även filmer samlar jag på.. ![]() __________________________ |
Just nu så samlar jag på filmer. Gamla filmer och monsterfilmer. __________________________ |
Ja som sagt filmer är alltid trevligt![]() Annars märkesparfymer. När de är använda sparar jag flaskan. Har 16 plus tre rakvatten höhö ![]() __________________________ // |
[Inlägget ändrat av Mr Blue 2006-08-16 01:54:50] |
Fotbollstidningar och fotbollsböcker. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Jag samlar film och snor i näsan ![]() Försöker dessutom få ihop HELA Resident Evil serien... Saknar ett spel tror jag __________________________ I learned a new word today, atom-bomb... [Inlägget ändrat av Lepre 2006-03-21 18:08:08] |
Gamla skräckfilmer 20-60-tal __________________________ |
Jag samlar på blåmärken och rivmärken ![]() Annars så samlar jag på mig böcker, och filmer när jag orkar. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Jag samlar på bio biljetter..jag har några från den tiden då dom va beige och gula och då det inte var dataskrivet på dom utan handskrivet ![]() jag samlar även på urklipp på kändisar och scener från filmer ja klipper ut dom ur skvallertidningar och lägger dom i en mapp! ![]() __________________________ this isn't where I parked my car! [Inlägget ändrat av lill_saasta 2006-03-22 08:26:22] |
Jag samlar även på fotbollspelares namn och information om dem, som jag skriver ner. Sen skriver jag även ner alla serier, så jag har en del nu. __________________________ F.C Barcelona, finns det något så vackert och älskvärt? Älskar Barca! Blaugrana! |
Shadowfax: Ahaha, då samlar jag på sugmärken och bitmärken ![]() Annars har man samlat på det mesta. Bokmärken, stenar, pinnar, frimärken, tidningar, Michael jackson prylar, filmer, små djur, prydnassaker osv osv Allt du kan tänka dej ![]() __________________________ o_O Something's wrong with you |
o_O: Jag brukar föredra att vara den som suger och bits ![]() Nu när jag tänkt efter lite mer så har jag samlat på en massa saker, stenar, snäckor, tidningar, prydnadssaker, gosedjur, planscher, en massa skräp som man inte har nån nytta av, utländska pengar (har fortfarande kvar dem), hårspänne osv. Men Just nu samlar jag då bara på böcker och de utländska pengarna jag har kvar. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Att samla på pengar från olika länder låter kul, det skulle jag också kunna tänka mig att börja göra. Vilka länder har du pengar ifrån? __________________________ |
Robert: Det var lite länge sen jag kollade på min samling så jag vet inte ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
jag samlar på böcker om tatuering och bodymodification... __________________________ |
Jag samlar på Brad Pitt filmer. __________________________ |
Jag har samlat på He-Man gubbar. Någon som kommer ihåg dem? __________________________ |
känner igen namnet, men kan inte komma på vad det är... __________________________ |
Shadowfax: Och jag fördrar att rivas och.. haha. slåss? (uppenbart) ![]() ![]() Varför börjar man samla på saker egentligen? Min mamma tror att det är för att man inte har fått tillräckligt med kärlek ^^ Att det är just därför man söker (och ger) kärlek i sina små stenar eller vad det nu är. Knäppt tycker jag. __________________________ o_O Something's wrong with you |
Robert: Självklart kommer jag ihåg He-man. Har själv en låda med He-man, Skeletor, Battle Cat och nånga andra. Riktiga rariteter. Här är en länk till dig Robert jag hittade. Väldigt kul. http://www.he-man.org/primary_sects/toys/html/collector_guides/motu_class/cg_motucl_i.shtml __________________________ |
haha... jag samlade på turtles-saker när jag va liten.. dom var verkligen mina idoler.. jag var helt övertygad om att jag också skulle bli en äkta Teenage Ninja Turtles när jag blev stor... ![]() __________________________ |
Jag älskar att länsa filmhyllorna på ICA-butiker och Rusta och sånt på filmer som brukar kosta typ 2 för 99:-, och sen kompletterar man samlingen med filmer man verkligen vill ha i speciella utgåvar och boxar t.ex Criterion DVD![]() Är väl uppe i några 700-800 filmer nu.. __________________________ Kalles |
Hehe ja jag håller helt och hållet med, jag brukar vara typen som kollar upp megastore på det jag inte har och vill ha, men ibland hamnar man, som iförrgår på Vivo där det är 2 för 199:-. Och där hittar jag liksom fyra favoritfilmer: Gladiator Vanilla Sky Closer Forrest Gump Och hälften av dem skulle jag ändå köpa på nätet. ![]() __________________________ "Relax David. Open your eyes." - Vanilla Sky |
o_O: Jag tycker din mamma e konstig ![]() Som tur är har jag kommit över det ![]() __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Ja precis. Tur man.. hrm. *host* har kommit över det där.. ehe ![]() ![]() __________________________ Hey, remember what I did to please you? I hung around with all your stupid friends I smiled in all the right places And still you didn’t notice my new leather catsuit, did ya?! |
Shdowfax och o_O: Det verkar som ni båda är konstiga. __________________________ |
modv: för att vi samlade saker? som de flesta barn gör? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
Shadi: Nej, med det där andra om blåmärken och riv sår och sånt. __________________________ |
Jasså? Jag kan väl inte hjälpa att alla väggar och stolsben är i vägen för min framfart? __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
jag förstår dig... möbler är mycket opålitliga.. man tror att man går säker, men ack vad man tar fel.... __________________________ [Inlägget ändrat av Forlorat 2006-03-29 16:01:08] |
Shadi: Men du verkar ju samla på dem på flit, alltså du verkar vilja ha sånt. __________________________ |
hon kanske har en masochistisk läggning... __________________________ |
Förlorat: Vaa? Vad är det? __________________________ |
modv: flit nej. jag är bara oerhört duktig på att "skada" mig. och rivsåren får jag ju när jag sover.. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
gillar att bli slagen.. __________________________ |
hur lyckas du få rivsår när du sover? __________________________ |
Shadi: Har du nåt vasst bredvid sängen eller är sängen vass? Förlorat: Ok ![]() __________________________ |
modv, forlorat: mina naglar är ganska bra att klösa med. det dumma är att vissa rivmärken inte går bort. __________________________ Put some excitement between your legs, ride a horse. |
varför kösa sig själv när man sover?.. är det inte bäst att bara sova? __________________________ |