En människa berörs av alla möjliga saker. Man vet aldrig riktigt vad det är som gör att man känner sorg. Själv hamnade jag i ett totalt chocktillstånd igår kväll när jag på nyheterna fick reda på att Anna Nicole Smith var död. Jag tror det var kring 1993 som jag som 15-åring första gången såg Anna Nicole Smith. Hon var bland det vackraste jag sett och ganska omgående beställde jag den Playboy-video som lanserades efter att hon vunnit Playmate of the Year. De flesta vet nog vad en vanlig 15-åring har i skallen när han ser på en sådan video och jag ska inte säga annat än att jag var just en sådan helt vanlig 15-åring. Anna Nicole Smith är en av de allra första kändisar som jag uppfattade som en gudinna. Utseendet var i mina ögon fulländat. Just då var hon Number 1. Hon dök sedan upp i Strebern och Nakna pistolen 33 1/3 och skötte sig bra. Det var då jag började hoppas. Hon hade huvudrollen i To the Limit och Skyscraper, två sanslöst usla rullar som höll sig uppe enbart p g a Anna Nicoles utseende. Skandalerna började och slutade aldrig. Men jag hoppades ändå. Trots att hon ständigt verkade påverkad av något i sin egna reality-show och gick upp massor i vikt, så fortsatte jag hoppas. Miljardarvet efter Howard Marshall är ännu inte utrett och även om hon kanske inte har rätt till pengarna så hoppades jag alltid att hon skulle få dem. Sen föder hon en dotter några dagar innan sonen på ett mycket tragiskt sätt dör. Hon gifter sig och trots skriverierna om problem kring vem som är fadern så hoppades jag hela tiden. Det jag hela tiden hoppades på var att hon skulle komma tillbaka i ordnade former och visa vem hon egentligen var och vad hon var kapabel till. För vi vet inte vem hon var. Tror knappt hon själv visste. Mitt hopp försvann torsdagen den 8 februari. En enorm eloge vill jag ge till Savannah som i sin kolumn riktar sina tankar till hennes dotter. Jag kan helt ärligt säga att tårarna inte var långt borta. När man själv har barn blir man extra sårbar. Kolumnen tog också fram mina tankar djupt därinne som jag har kring henne och jag kände bara att jag måste få ut känslorna på print. Anna Nicole Smith hade allt och ingenting. Mycket tragiskt att hon inte finns bland oss längre. R.I.P. [Inlägget redigerades av wildpalm 2007-02-10 16:13:20] |
Håller med, även jag vart mycket chockad. Följde hennes show på TV, inte för att det var speciellt bra, men sevärt. Tydligen var hon alltid drogad under inspelningarna... RIP, alltid tråkigt när någon går bort. __________________________ // |
Jag är så otroligt lycklig att den vidriga kvinnan är död. Må hennes själ brinna i helvetet för evigt! |
Hårda ord Robert, jag förstår inte hur man kan tänka som du gör. |
Han har nog bara haft en misslyckad utekväll. Tur att man stannade hemma själv. __________________________ // |
Min kväll har varit alldeles utmärkt, Wookad. Jag blir besviken på dig ToxicAvenger, har tyckt att du verkat varit en mycket förnuftig ung man, men nu vet jag inte längre... Jag kan inte förstå hur man inte kan tycka som jag gör, kvinnan har ju under sin levnadstid varit helt avskyvärd. |
Ja, spelar väl ingen roll, hon var en människa hon också? Hon har haft ett tufft liv och fått tampas med vikt, utseende och droger. Sedan har hon ju även förlorat en son, hur kan du önska henne detta också? Vad har hon gjort som fått dig att avsky henne så? Själv skulle jag vilja påstå att dina nedvärderande tankar definitivt klassas som avskyvärda. Hur kan man glädjas åt någon annans död? Att tänka lägre om en annan människa för att hon är annorlunda är ingenting jag sympatiserar med. __________________________ // |
Nej, Anna Nicole Smith var ingen människa, utan ett vidrigt monster. Hon var en skam för hela människosläktet. Det är väl klart att man kan glädjas åt en annan människas död. Om till exempel du hade levt under Josef Stalins förtryck i Ryssland, hade inte du blivit glad den dagen han dog då? |
jag måste nog säga att jag också tycker dina ord var lite väl hårda Robert. Just i den här tråden där vi hade en sorts R.I.P ide så passar det inte in att någon skriver så sylvasa och brännande ord som dessa. Du har all rätt att tänka så ,men tänk på tråden och skriv istället "jag håller inte med om Nicole". Jag själv hade aldrig sett en bild av kvinnan tills igår när jag läste Savannahs kolumn och har endast hört hennes namn ett fåtal gånger. Jag har därför ingen allt för stor upfattming om det hela, bara att jag motvilligt förstår som ni andra hur känndisvärlden tar kol på de flesta. Det hela är hemskt men inte alltför ovanligt om vi ska stå raklånga och titta sanningnen i vitögat. __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
Kunde inte bry mig mindre. __________________________ Learning is fun with freddy! |
Känns det bra att tala illa om nån som är död? Isåfall har du inget vett i huvudet. Nu har man förstått att du är mycket värre än vilken fjortis som helst. Grattis, Robert. Förövrigt: R.I.P. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-10 09:16:15] |
Robert> Ett vidrigt monster, skam för hela människosläktet? Vilka ska vi skämmas inför, marsianerna? Och hur drar du paralleller mellan henne och Stalin? Har hon hemsökt dig på nätterna kanske? __________________________ // |
Blir dock inte berörd eller sorgsen, tyckte hennes exsistens på jorden inte var av det bästa slaget. Dock så blir jag inte nöjd över hennes död och Robert vad grundar ditt onekliga hat mor henne så mycket så att du önskar hennes själ brinna i helvetet? __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Stalin var ett vidrigt monster, Anna Nicole Smith var det inte. Hon var möjligen en dålig och patetisk människa, men visst fan finns det värre. |
klartsom fn det finns värre! men så jävla dålig var hon la inte? bara lite mer nerknarkad än de flsta? __________________________ "Glömska, glömska av stora synder och stor sorg, det ger bara havet - och absint" Strindberg var inte så dum ändå... |
Wookad: Ja, om det fanns marsianer skulle jag faktiskt skämmas inför dem över att tillhöra samma art som henne. Josef Stalin och Anna Nicole Smith är lika varandra på så sätt att båda var elaka. Carlstrom: Det är inte bara Anna Nicole Smith som jag hatar, utan jag tycker exakt lika illa om alla som är som henne. Kanske att jag inte önskar att hennes själ ska brinna i helvetet, men glad över att hon är död är jag absolut, för hon var ju enbart egoistisk, vidrig och ondskefull. |
Robert är bara sur för att han minns de gamla tiderna då han runkade till en affisch på henne. Sedan hon förvandlades till en gris har han fått tralla till tanken av bondjäntan från granngården istället. __________________________ // [Inlägget redigerades av Wookad 2007-02-10 15:58:48] |
Ligger det inte lite ondska att glädjas över någons död? Visst hon var inte en kvinna jag sympatiserade med, tvärtom tyckte även jag illa om henne, men dock är inte hennes död något jag uppskattar.. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Wookad: Det stämmer faktiskt, det är exakt så det ligger till. Varför kunde hon inte fortsätta se ut som hon gjorde en gång i tiden, för den här bondjäntan från Granngården är långt ifrån lika läcker. Fan!!! ![]() ![]() |
Nej, jag tycker inte att det ligger någon ondska i att glädjas åt att en sådan hemsk människa som Anna Nicole Smith har gått och dött. |
Robert: Du som hatar Nicole så himla MYCKET, varför fan skriver du i den här tråden? Stick vet jag. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-10 16:18:22] |
Onödigt, modv. Klart han ska få uttrycka sin åsikt, vilken egentligen är den första intressanta i denna tråd - även om jag inte håller med honom. |
Han har gjort det tillräckligt mycket nu och dessutom, mer vårdat språk. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-10 17:12:53] [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-10 17:13:09] |
modv0074: Ge dig, vad tror du forum är till för? Dessutom var dina inlägg totalt menlösa och du behöver inte fortsätta skirva dem. Robert har väl lika mycket rätt att argumentera för sin sak som vi har rätt att argumentera mot den? __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' [Inlägget redigerades av carlstrom 2007-02-10 17:22:58] |
Och Robert fortsätter att gå från klarhet till klarhet med sin intelligensfrihet. Har din ena hjärncell slutligen klubbat ihjäl den andre? Är det förresten klart hur hon dog än? __________________________ - I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it. |
Väldigt många här som är duktigt snabba på att så hårt döma en människa de aldrig träffat. Jag tycker i alla fall synd om henne, tror inte hon hade så många lyckliga stunder i sitt liv. De hitttade massa med medicin som hon hade recept för men obduktionen kommer väl ta några dagar. __________________________ Murphy var en optimist... |
Enligt kändisskapets cyniska dramaturgi måste det som en gång lyckats också förstöras. Den uppburna, bejublade stjärnan "måste" kräla i stoftet en dag, efter ett liv utan kärlek, kantat av olyckliga omständigheter och ond bråd död. Vår lott är att sörja de som inte längre finns med oss, inte håna dem. Ta hand om varandra. Vi är allt vi har. __________________________ "A man's best friend is his mother." Norman Bates, "Psycho" |
Hon dog väl av en influensa (typ) ?. |
carlstrom: Visst visst, men när man ser en 27 åring skriva sådär som han skrev blir man chockad och nästan förbannad. Man borde väl för fan ha så pass mycket förstånd i den åldern att man inte skriver så där överdrivna meningar. Eller va fan, varför skriver jag till dig?! Du kommer ändå inte att hålla med mig, utan att försvara honom. __________________________ Mason 'The Line' Dixon: It's over. Rocky Balboa: It isn't over till it's over. Mason 'The Line' Dixon: Where's that from... the 80's? Rocky Balboa: That's probably the 70's. Rocky Balboa (Rocky VI) [Inlägget redigerades av modv0074 2007-02-10 19:16:07] |
Håller visst med dig om att jag tycker hans hårda ord var chockartade, dock så har han en rätt att säga dem. __________________________ 'En sparv kan inte veta att han inte är en gås.' |
Jag tycker verkligen inte om något som Anna Nicole Smith har gjort. Men det är klart att jag ändå tycker att det är hemskt att hon är borta! RIP |
Strangler> Lite tufft att det finns en filmpunktare som kände henne utan och innan! ![]() __________________________ // |
Jag kan inte känna sympati för en person jag aldrig känt eller tyckt om och att hon kastat bort sitt liv fram tills nu när hon skaffar sig ett barn gör mig bara förbannad. Det var hon som gjorde bort sig, det var hon som knarkade. Allt är hennes fel och ingen annans. __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
Bra avslutning, Lepre. Finns inte så mycket mer att säga, folk tycker olika helt enkelt. .Men jag tycker bäst. __________________________ Dagens aforism/ordspråk: "Det medicinska forskningen har gjort så enorma framsteg, att det praktiskt taget inte finns någon frisk människa mer." / Aldous Huxley |
hon bryded sig ju bara om pengar verkar de som |
jag tycker inte man ska döma Nicole , de flesa blir lite smått galna när man är med om sånt som hon. __________________________ "This is Gina, she is my sister. She is the number 1 prostitute in all kazakstan! And thats my wife..she is booring." |
Anna Nicole Smiths död är mycket tragiskt.Hon var en härlig personlighet och Sky scraper var en underhållande och häfftig action film. R.I.P Anna Nicole |
Dessutom jämngammal med dig![]() ![]() __________________________ // |
Jag förstår inte allas förtjusning av ANS - hon var visserligen snygg, för 10 år sedan. Men vad var det som gjorde henne så förbannat jäkla bra, förutom det, tycker ni? Är det bara falsk sympati (som är lätt att skriva utan att behöva uttrycka sig) eller tyckte ni verkligen om den där tragiska människan? __________________________ Bebban, du fångade mitt hjärta. Träffade Bebban från Shout out louds i helgen - ett av mina favoritband. Lycklig. Dessutom såg jag det bästa livebandet någonsin. Två trummisar! http://www.tendersouvenirs.com/Tender%20Souvenirs%20-%20Ceremonial%20Protocol.mp3 Aldrig glömma KTH-07 -02 Februari. |
Lepre, ja det är ju jättemånga i tråden som skriver att de tyckte om henne, räkna gärna upp samtliga![]() ![]() __________________________ // |