Jag har också en fråga. Kanman liksom "tipsa" om att man ska lägga in trailerna om den inte finns. Eller är det bara Kristoffer och dom som jobbar med sidan som kan det? __________________________
I rather follw the dog, i think he's up to something..
Kul att höra att det uppskattas. Trailers får vi från filmbolagen - har ju med copyright osv. att göra.
Vi kommer ständigt uppdatera med trailers, främst på bioaktuella filmer.
Det tar några veckor innan det kommer att komma igång ordentligt - har flera som ännu inte är uppladdade. Om det då saknas viktiga trailers till bioaktuella eller biokommande filmer får ni gärna höra av er till mig via PM, så ska jag kolla upp om vi kan få tag på det. __________________________
filmernas härskare: Är benägen att hålla med dig. Mitt första intryck var att det var grötigt och att när man bläddrar ner bland kommentarerna så känns det väldigt tomt i mitten av skärmen.
Jag misstänker dock att man kommer att vänja sig vid dispositionen efter ett tag. Känner mig vilsen som det är nu.
Spontant tycker jag att storleken som titlarna är skrivna i är för stor. Även ganska korta titlar måste delas upp på två rader och det ger ett amatörmässigt intryck.
Måste kolla vidare för att ge mera åsikter. __________________________
Nej, jag gillar verkligen inte den nya layouten på filmsidorna jag heller. Det ser så ostrukturerat ut - allt ligger huller om buller, utslängt lite här och var, och ser så inklämt ut. Det är absolut inget fel med att uppgradera och ändra lite, till exempel de nya "plupparna" var en snygg förändring. Men allt detta på en gång, och med det här resultatet? Nej tack för mig. __________________________
I love hitmen. No matter what you do to them, you never feel bad.
Jaa ... Jag fick faktiskt en smärre chock av den här förändringen. Jag tyckte om den tidigare layouten - den var snygg och kändes hemtrevlig. Visst märkte jag under eftermiddagen att någonting var i görningen då min pres plötsligt såg annorlunda ut, men det här hade ingen kunnat förbereda mig för. Nåja ... Man vänjer sig väl. __________________________
"Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73."
Jag kan hålla med om att typsnittet i den första inforutan bör minskas en aning så att den faller in lite mer i den infon som finns nedanför. Annars så är det en ypperligt bra uppgradering! Jag gillar den skarpt! __________________________
Att våga är att förlora fotfästet för en stund - att inte våga är att förlora sig själv.
Om du ska skriva, lär dig att skriva på ett korrekt och uttrycksfullt sätt. Individer som inte kan uttrycka sig blir för massan obetydlig!
Jag har absolut ingenting emot stilen, skulle dock vara skönt med nyansskiftningar eller kanske nån slags ram runt omkring dem olika sektionerna på filmsidorna..
Jag tycker att det blev väldigt snyggt. Me lajki. Undrar bara om bilden längst upp till vänster ( alltså "omslaget" ) inte ska vara lite större? Men jag gillar helt klart hur det är upplagt. Bra jobbat! __________________________
tycker "sådär" possitivt me förändringar men de här va lite grötigt!. plus att de e nått fel på denna tråd? e utdraget som fan till höger? eller e de bara på min dator? __________________________
Tycker tyvärr det blev lite rörigare med den nya layouten, även om det blev helt ok fortfarande.
En sak som strular för mig är att jag inte kan se äldre recensioner. När jag försöker se tidigare sidor så hoppar den tillbaka hela tiden till huvudsidan, så man kan bara se de senaste kommentarerna.
Toxic: Det beror på att texten är betydligt större än det normala i din webbläsare. __________________________
"Rockmusik är en mix av glädje, förvirring, ståkuk och en önskan av att vidröra kosmos. Rock är inte veganism, poesi, satansdyrkande, oväsen och samhällsengagemang." /GH
<Super_Hassel> Hmm satt o runka med stängda ögon. Sen när jag öppna dom så stog det en bricka med oboy och mackor framför datorn :s
Toxic, det du behöver ändra på är din internetläsares inställning till font-storlek. Finns normalt under topmenyn Visa / Textstorlek. Det som är normal inställningen är att man har den satt till "Mellan" (IE) eller för firefox då så ligger det under samma menyval men du väljer bara "Normalt" istället. __________________________
Vad kör du med för läsare, version osv,, kan ju vara något att kolla upp ytterligare i så fall. Testa också att tömma din cache på webläsaren så att du inte laddar in något gammalt som legat tidigare innan dom gjorde uppdateringen,, man vet ju inte vad dom har ändrat men man kan ju tänka sig att dom ändrat i något style sheet dokument som du inte har fått uppdaterat. Testa också att uppdatera sidan du är på genom att högerklicka på sidan och välj uppdatera samtidigt som du håller inne shift tangenten. __________________________
Gillar inte heller den nya layouten. Är det bara jag som måste scrolla åt sidan för att kunna se datum för inläggen etc.?
Testade Zirgos råd men det blev inte bättre.
Är det något jag måste lära mig leva med? Tror det kan bli en dyr och utdragen process i så fall (kan se ett flertal psykologer klia sig i huvudet framför mig).
Läste mitt eget inlägg. Och med risk för att komma ifrån ämnet alltför mycket, "klia sig i huvudet" är ett märkligt uttryck, klia sig på huvudet kanske det egentligen ska vara? Klia sig i huvudet låter väldigt problematiskt. Vem vet, det kanske är en metafor av något slag?
"Jag citerar ofta mig själv. Det ger märg åt min konversation." George Bernard Shaw
Jag vet inte om detta beror på uppdateringen, men det saknas en hel del filmer från databasen, när jag skulle söka på Halloween kom det inte upp någonting, men när jag sökte titeln bland handlingstexter så dök de upp. Sedan när jag sökte på skådespelaren Robert De Niro så visades endast tre filmer. Vad kan detta bero på?
Några fler som upplevt det här problemet? __________________________
Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock!
Lepre: Det har jag också upptäckt. Skulle kolla in mina betygsättningar under P, men det hade jag tydligen inga ... Phone Booth tycks inte existera, och Geoffrey Rush verkar inte ha gjort några filmer alls ... __________________________
När man ska klämma in en recension, trycks alltihop in till vänster. Det är en aning - nej för fan, det är hutlöst - störande för hjärnan, synen och andra nödvändiga sinnen.
Vad fan ska det vara så jävla unikt och bra för, egentligen huh? Återvänd gärna till den ursprungliga och, notera och observera, LÄSBARA design. Det här är förjävligt. [Inlägget redigerades av filmernas härskare 2007-05-28 20:46:28]