Forum » Filmpunkten » Diskutera Filmpunkten » Uppdatering av filmsidorna   < 1 [2] 3 4 >   2007-06-02 17:12:01
Sophie
Registrerad: 2005-05-22
Jaha ... tio dagar har gått och layouten är fortfarande vedervärdig. Gillar visserligen att det finns trailers till filmerna, men ... Nåja, det är väl bara att anpassa sig.
__________________________

"Congratulations. Between one and ten on the pervertic scale, you just hit a 73."
  2007-06-26 12:48:14
ronnbackmeisterJR
Registrerad: 2005-12-30
Kul att recensera utförligt när det behandlas som skräp, förr var det väl snyggt markerat i mitten och recensionerna, som ska vara nr. 1 för hela sidan, tog upp större delen av sidan, hade all fokus och det var riktigt trevligt att läsa.

Nu är det motsatt effekt och allt ligger i nån jäkla klumpmassa och det första man ser är en alldeles för fet ruta med filmens omslag i minimalt format, scrollar ner och recensionerna (nr. 1) ligger ihoptryckta till vänster (resten av sidan helt blank) på ett lite påfrestande sätt... ursäkta språket.
[Inlägget redigerades av ronnbackmeisterJR 2011-09-20 23:31:57]
  2007-06-26 21:55:50
Registrerad: 2006-10-14
Äntligen gör jag min stämma hörd här på denna tråd.
Tycker att texten är för stor på första rutan på filmnamnen samt att det tomma utrymmet till höger utnyttjas lite för dåligt.
NYTT jag kom på nu, Kristoffer: Sätta Betyg & Ändra Betyg borde inte vara riktigt så nära varandra, då man lätt kan radera sin betygskommentar av misstag!!

Annars anser jag flera förändringar vara bra, vilka jag redan sagt till Kristoffer via PM. Mer rundat, inte så kantigt t ex. Snyggare betygspunkter.

MEN... det är ngt obestämt som jag inte riktigt gillar som jag inte kan sätta fingret på, och detta trots att så "lång" tid gått sedan förändringen...?

2007-06-27 07:25:34
Oskar_90
Registrerad: 2004-07-03
Hur ser det ut om man helt enkelt byter plats mellan vänster- och högerkolumnerna? Alltså, så att kommentarerna hamnar till höger.
  2007-06-28 01:56:44
Registrerad: 2006-10-14
Tror jag inte på Oskar_90 - d e ju bara en ren pytteliten kosmetisk förändring, jag menar tomrum till höger eller vänster - vad är skillnaden? Jag ser den inte.

Men... hmm... om man däremot gör betygskommentartexterna dynamiska, innebär det att de efter alla filmfakta fortsätter att fylla ut resten av vägen till höger över hela sidan, vilket definitivt skulle få det att bli bättre (utnyttjad yta). men detta förutsätter, misstänker jag att Kristoffer (whom we trust in) inte arbetar med (flera) frames (?).
Na, Kristoffer, vad säger Du?

[Inlägget redigerades av 002mateke 2007-06-28 02:00:53]
  2007-06-28 16:07:11
Registrerad: 2005-02-18
Alltså, spalten till höger som inte används är inte en del av sidan, de är till för annonserna, alltså, de som håller Filmpunkten vid liv. Nöj er med det ni har, för det blir nog inte bättre än så här. Jag har faktiskt inga problem alls med layouten, det är nog bara vissa av era datorer som inte får det att se rätt ut.
__________________________

Tell Drama he's on the top of my list of things to do today, along with inserting needles in my cock!
  2007-06-28 17:42:43
Star-Basse
Registrerad: 2005-12-08
Kan man lägga/tipsa till omslags bilder till filmer om de inte fins?

bra sida:

www.moviebox.se

Adda gärna min msn: Star-Basse@hotmail.com
  2007-06-28 17:55:22
Registrerad: 2006-10-14
Star-Basse, jag tror inte Wildpalm har ngt emot det - ibland hittar han dem inte alls, ibland inte så snabbt. Därför ser det ut som det gör idag. Har pratat m honom själv om samma sak. Men det är honom i alla fall du ska PM:a tipset till!
Om det var en I-netlänk du menade!?

Lepre (PS. Die Hard 4.0-premiären var riktigt trevlig), fel, fel, fel - utrymmet till höger av annonser upptar bara ca 5-7 cm av skärmytan! Vad kvarstår? Jo, fortfarande ett tomrum till höger som man kan fylla ut åtminstone fram till kanten där filmfaktan står, dvs den om Uppdatera filminfo mm.

2007-06-28 20:53:58
wildpalm
Registrerad: 2004-02-17
Hej Star-Basse!

Jag lägger in posters på alla filmer som har posters. Att de senaste 100 inlagda filmerna saknar det beror på tidsbrist. Och att jag inte hittar några ibland beror till 95% på att de inte finns att få tag i.

Snart har alla nya tips posters också. Har bett Kristoffer ordna till en förenkling i hanteringen av att lägga in posters. Då kommer alla tips bli godkända snabbare.

Med vänlig hälsning
Markus Elfström, redaktör Filmpunkten
  2007-06-29 16:42:23
Registrerad: 2006-10-14
Jag har fler tips, förutom den med att göra texten i betygskommentarerna dynamisk (vilket gör att de fyller ut detta tomrum som många inte gillar), som skulle underlätta funktionerna OCH därmed kommunikationen här på FP.se:

1. Bevakningslistan läggs så klart i alfabetisk ordning - vilken som helst enda bra anledning finns det att ha den som det nu är? Ngn? Vad hjälper det Dig att veta att: "Aha, jag la in den filmen på bevakning den 23/1 2005...?" --> Ex.: jag har personligen typ 475 filmer i min bev.lista - d e NÅGOT svårt att hitta de filmer man vill hitta om man vill hitta dem oavsett anledning, om de ligger efter det datum de kom in...!

2. "002matekes Kompislista" byter namn till "002matekes kontakter", helt enkelt eftersom det är det det egentligen är.
* Se även i mitt nästa inlägg förslag nr 11!

3. Kompislistan läggs givetvis namnen automatiskt i alfabetisk ordning för att enklare hitta den man söker, oavsett om man har många eller få "kontakter" däri.

4. Länken "Titta på 002matekes filmlista" byter givetvis namn till "002matekes bevakningslista! så att det blir konsekvens OCH missförstånd undviks på sajten, eftersom de är samma lista med två helt olika namn.

5. Strecket mellan "Populäraste betyget/n" och "Senaste betyget/n", som förut fanns för en knapp månad sen, läggs givetvis tillbaka för att förenkla det visuella, göra en tydligare åtskillnad och lättare hitta det man letar efter.

By for now

[Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-02 02:08:22]
  2007-06-29 17:58:44
Registrerad: 2006-02-14
002mateke: Alla dina förslag var bra och du har mitt fulla stöd.
__________________________

Detta är inte vad jag tycker, det är så.
  2007-06-29 20:08:17
Tack, ToxicAvenger!

Jag har ytterligare 6 tips:
6. Att göra flikar på våra egna profiler, motsvarande de i FireFox eller senaste I-net Explorer, så att man kan ha olika saker där utan att behöva scrolla ned "miljoner mil" samt hitta saker lättare med rubrik på varje flik som man kanske själv kan sätta.
Eller så är de fasta och man har saker där frivilligt. Det jag tänker på främst är t ex det som rätt många av oss har där - filmlistor, regissörslistor, skådespelarlistor mm. som skulle kunna på en egen flik. Presentationen har kvar sin huvudflik så klart. Fler foton i framtiden finns på en tredje flik kanske? En fjärde flik skulle kunna vara "Aktuellt", vad man gör närmsta kvartalet framöver, såväl filmplaner som andra planer.

7. Här på Forum när vi har så många inlägg att det bildas flera sidor måste vi bläddra längst ner mellan 1, 2, 3 osv. Om denna bläddringsfunktion mellan sidorna med inlägg kunde finnas även högst upp och inte BARA längst ner, skulle det underlätta oerhört genom att man slipper scrolla ner varje gång man ska gå vidare till nästa sida (vilket känns onödigt, jobbigt & tidsödande).

8. Animerade små hänglås som visar enkelt i Forum att en tråd är låst, så man slipper gå in på den i hopp om att få fortsätta. Har redan e-mailat Goliatbagge & Kristoffer 4 färdigredigerade (i Photoshop) små hänglås i två olika färger m eller utan FP-"logga" - så nu är det bara en fråga om att välja (eller rata o göra egen/egna) samt infoga/programmera/scripta.

9. Ge oss möjligheten att INTE använda fetstil, men däremot kursiv stil även i betygskommentarerna, vilket skulle underlätta skriften, göra det snyggare och enklare att läsa, betona mm. Anledningen? Att inte använda fetstil där nu finns ett syfte bakom enligt Goliatbagge - typ d görs för att inte "smälta in" bland alla medlemsnamn (som är feta autom.), har jag för mig han sa.

10. När man skriver PM till varandra, gör så att svarsmarkören automatiskt hamnar under texten som man fått, dvs så att det liknar en vanlig textkonversation och underlättar textflödet om man skriver några gånger fram och tillbaka till varandra. Samt gärna ett kort svart streck mellan de olika skribenternas texter, så att man lättare hittar sin text, framförallt när all gammal text smälter ihop till ett iom. att det blir grått.

11. Kompislistan nu igen: varje gång man lägger till eller tar bort ngn, skulle en räknare kunna sitta mellan orden "002matekes" resp. "kontakter" i rubriken, så att man enkelt ser hur många eller få kontakter man har. Underlättar (man slipper räkna själv), blir snyggare och tydligare. Resultatet skulle alltså bli --> "002matekes 17 kontakter". Och för de som eventuellt måste motsäga detta förslag, vad tar det för skada för alla? Ingen som helst.

Tycker jag skulle underlätta.

[Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-01 23:25:23]
  2007-07-01 17:14:11
Registrerad: 2006-10-14
Hittills har bara en kommenterat (några av) mina 12 förslag, vilket gör mig lite besviken och förvånad så klart. Trots allt ska jag "fira" med att nämna ännu fler förslag:

13. Som det är nu på Forum och i betygskommentarer, kan man INTE göra ett indrag på texten i ett nytt stycke - detta skulle jag önska gick. Ibland snyggare, men också enklare struktur/förståelse kan skapas via detta då nya stycken ibland bildas lite för lättvindigt, vilket skapar fler tomma rader som mellanrum, vilket i sin tur tar extra mkt plats om det är stora texter det handlar om, vilket i sin tur innebär ännu mer (onödig) scrollning.
--> Ge oss bara möjligheten att göra ett t ex trestegs indrag med space/mellanrumstangenten (som inte försvinner efter att man har tryckt på knappen "Klar/Färdig/Uppdatera", eller vad denn nu heter)!

14. På filmsidorna borde finnas en rubrik m "Övrigt" under vilken man kan fylla i övriga uppgifter som inte Wildpalm godkänner under handlingen, som t ex om filmen ingår i ngn trilogi ELLER om den har ngn intressant Trivia ELLER om den har en snygg/fyndig Tagline t ex.
--> Detta saknar jag ngt oerhört här på Filmpunkten. Någon mer?

15. ...

[Inlägget redigerades av 002mateke 2007-07-01 17:14:55]
  2007-07-01 17:43:45
DuskBringer
Registrerad: 2005-05-17
Jag kommer gärna med lite feedback om det är det du vill ha, matake. Dina fyra första förslag är enligt mej bara hårklyverier, men i sann utilitaristisk anda har jag absolut inget emot en ändring såvida det finns fler som tycker som du. Det femte förslaget är bra och det sjätte låter också trevligt. Även om jag inte har något problem med miljontals mil av scrollande på min egen sida. Ditt sjunde förslag är något som absolut borde genomföras. Ditt nionde är väl en smaksak och inget som jag tycker ska prioriteras. Det tionde förslaget är bra, jag har också stört mej en del på PM-funktionens layout. Det elfte och det trettonde (fanns inget tolfte?) är inte viktigt alls enligt mej. Och det fjortonde är också överflödigt då det redan tycks finnas en användare här på FP som saxar in trivia från IMDB i sina betygsättningar.

Hur som haver är det ett bra initiativ du har tagit, matake!
__________________________

- I'd rather have a gun and not need it, than need a gun and not have it.
  2007-07-01 23:02:03
Bra initiativ Mateke!

Nr 1,3,4,5 samt 11 är inte ngt jag personligen anser behövs. Men det skulle inte heller störa mig.

2. Det skulle jag också tycka vara bra. Det är ju precis det de är för många.

6. Mkt bra förslag! Jag saknar  flikar för listor mm. Även förslaget att kunna lägga in fler foton är bra och om det inte fungerar så tycker jag ABSOLUT att det ska tillåtas vara lite mer variation i bilden man väljer att lägga ut. Reglerna kring detta är för strikta.

7. Jaa! Detta har jag också tänkt på många ggr. Jättebra förslag.

8. Hänglås, visst. Låter bra.

9. Jag har också saknat kursiv stil.

10. Men alltså måste man ha med allt det gamla i varje PM? Men att svarsmarkören hamnar längst ner e helt ok.

13. Har jag inte tänkt på alls.

14. Jag tycker att du gör ett mkt bra jobb när du kommenterar filmer du har sett Mateke. Den här idén var jättebra. Jag skulle själv kanske inte ha så mkt att skriva där, men du mfl skulle säkert göra det och det är ngt jag absolut skulle läsa.

[Inlägget redigerades av inzomnia 2007-07-02 00:24:59]
  2007-07-05 21:37:42
Registrerad: 2006-10-14
Nya tips nu, ja igen!! Äntligen...

15. När man har betygskommenterat en film dyker en mellansida upp på sajten som säger ca: "Du har nu betygsatt X of the X-ibbean.", där man oftast trycker på länken för att komma vidare till själva filmsidan (för att så klart se hur sin kommentar ser ut där). Denna "mellansida" på sajten anser jag onödig och bör tas bort om möjligt. Betygskommenterar man många filmer blir det rätt så många extratryck, vilka känns väldigt onödiga framförallt, men är också irriterande tids- och energimässigt (ni förstår precis va' jag menar).

16. I Forum när man vill läsa gamla inlägg som ligger "längre bak" så att man omvartannat måste trycka på länken "Nästa" längst ner till höger samt scrolla, så gör man detta fööör många ggr om man vill leta lääängre bak. Förbättring?
--> Lägg till, både längst ner och ovan de "Senaste Foruminläggen" länkknappar i form av siffror som representerar alla de sidor gamla trådar ligger på. Kontentan är klart mindre scrollande och länkklickande (framförallt då man vet ungefär var tråden ligger, eller att den måste ligga lååångt bak). Det kan se ut så här där; "1 2 3 4 5 >" där pilen för dig vidare till nr "6 7 8 9 10 >" osv.

17. ...

2007-07-06 00:16:24
håller med om 15.  de är ngt jag också tänkt på

2007-07-06 15:30:08
TIPS Nr...

17. "B" på filmraderna vid sökning
Samma idé som med de små (bitmap?) figurerna av hänglås på redan låsta trådar i Forum, kommer här en ny idé blan d alla filmer man söker ibland. När man söker en film kommer oftast en drös filmer upp. Bland några av dem ser man längst till höger en "bock" som betyder att du redan har betygsatt den filmen. Jättepraktiskt och användbart - so far, so good. Att på samma rad för varje film lägga in ett stort "B" (Bevakning, dvs just den filmen ligger i din Bevakningslista), förslagsvis till vänster på andra sidan "texten" om bocken, skulle underlätta. Då slipper man ett ytterligare tryck som ibland är ganska långsamt (jag vet va' d beror på, ja) och hanteringen totalt går snabbare, eftersom man slipper kolla på själva filmsidan för att se om man bevakar filmen redan, om man är osäker på det.

18. ...

2007-07-08 05:54:18
Registrerad: 2006-07-07
Nu kom jag med en egen idé.
När man gör sökning efter skådespelare eller regissörer så måste man stava exakt för att det ska bli rätt. Hur vore det om det funkade mer som den vanliga filmsökningen, att man får upp olika alternativ? Det borde ju räcka att man skriver tex Angelina Joly, och får upp Jolie genom alternativen.

2007-07-08 13:57:41
Registrerad: 2006-10-14
Lysande enkelt, Inzomnia, bra jobbat! Nu är det fler som börjar tipsa igen - härligt - gör mig glad!

Då kommer jag med ännu fler då:

18. I PM eller i Forum när man skriver till varandra, kan man idag inte lägga till en Smiley efter att texten är färdig genom att trycka på knapparna/"gubbarna", utan man måste föra muspekaren över dem för att se hur den ser ut i skriftspråk och sedan amnuellt lägga till den, vilket irriterar mig lite från och till (smileysen hamnar annars alltid längst ner i texten man skrivit, vilket gör att man svär till, måste sudda ut den och lägga till den på rätt ställe för hand).
--> Ordna bara så att smileysen man trycker på alltid hamnar där man har den blinkande markören istället, vilket nästan alltid annars är standard, så är det löst!

19. Tycker att vi borde ha några fler Smileys än de som redan finns idag, och det är smileys som tillhör de mest vanliga som FP tycks ha glömt bort. Några få är även "nya", men ändå användbara/nyttiga förslag. Många av dem vore verkligen bra i filmdiskussioner. Dessa är:
:-I  --> Jag är indifferent/likgiltig (till ditt förslag t ex).
:-/  --> Jag är skeptisk (till ditt inlägg t ex).
:'-( --> Jag gråter (för att film x fått den regissör den fått t ex).
:-9 --> Jag slickar mina läppar (över en ny filmpremiär t ex)
:]  --> Jag vill gärna vara din vän.
:* eller :-* --> Jag pussar/kysser dig (för det du sa el gjorde t ex)

20. ...

2007-07-09 05:20:14
Oskar_90
Registrerad: 2004-07-03
Den enda smileyn jag saknar är en som spyr.
  2007-07-09 07:41:49
Registrerad: 2005-02-18
En gråtfärdig eller en som gråter.

En förbannad.

En rodnande.

En ängel - för att skapa jämvikt eftersom det finns en djävul.

Så lite småroliga grejer som hundar, kattor, penisar, v-tecken, tanks, cyklar.

2007-07-09 10:50:41
ronnbackmeisterJR
Registrerad: 2005-12-30
Ett tips: Återställ filmsidorna till dess tidigare tillstånd innan "uppdateringen". Ha kvar trailers och liknande filminfo som tillkommit, det tycker jag är bra.

[Inlägget redigerades av ronnbackmeisterJR 2007-07-09 10:52:52]
  2007-07-09 16:31:25
Registrerad: 2004-04-04
"Så lite småroliga grejer som hundar, kattor, penisar, v-tecken, tanks, cyklar."

Hmm jaha, och vad tillför de här smileysarna egentligen? Jag menar hur ofta skulle de användas? Det blir ju som en jävla msn-chat, och hur ofta använder du dom där?? (Lepre)

ronnbackmeisterJR: Bara lite nyfiken. Tycker du inte den nya uppdateringen var bra för filmpunkten? Du vet väl att man aldrig ska fästa sig vid gammalt och alltid vara öppen för nyheter?

[Inlägget redigerades av Shadowfax 2007-07-09 16:32:17]
  2007-07-09 23:54:14
Registrerad: 2005-02-18
Shadowfax: Lepre? Jag vet i alla fall vilken diu skulle använda mest

[Inlägget redigerades av Lepre 2007-07-09 23:54:47]
[Inlägget redigerades av Lepre 2007-07-09 23:55:54]
  2007-07-10 01:04:22
Registrerad: 2004-04-04
Lepre: Kanske det. Men det har inte med saken att göra

2007-07-10 05:56:53
Registrerad: 2006-07-07
Jag använder massor av smileys på msn, kanske inte katter, hundar och penisar som Lepre, men dock kopullernade bananer i olika  varianter som jag snott/fått av Angelus. Vore kanske inget för filmpunkten, men jag är helt klart för fler smajlisar!

2007-07-10 09:09:07
henriknorlin
Registrerad: 2007-07-10
Vi är på gång

Åh åh det ligger i luften. Nu händer det grejer för både "de visa", "de galna" och "vi mittemellan". Kör hårt.
[Inlägget redigerades av henriknorlin 2007-07-10 09:17:38]
  2007-07-10 18:11:24
Hahaha, vaaa??

inzomnia: Visst hade det varit kul med smileysar. Men de kan ju se lite normala ut med

2007-08-13 17:56:07
Äntligen Tips igen!!!

20. Tycker Filmpunkten, liksom Filmdelta och många proffsiga sajter idag ska utveckla en liten logga - som dels kan användas då man sparar FP i sina favoriter i Internet Explorer så att det blir en liten fin bild där istället för den tråkiga Explorer-länk-e:t.

21. Det är dags att göra sajten mer proffsig på det sättet att oavsett var eller hur långt ned man scrollar, ska man alltid automatiskt ha översta huvudmenyn medföljande (såsom t ex den vänstra huvudmenyn på min egen personliga sajt - du hittar länken på min profil, om du vill se). Detta är oerhört praktiskt & smidigt & effektivt & snabbt & glädjande.

2007-08-13 19:09:07
Registrerad: 2006-02-14
Detta tål att upprepas...

"hundar, kattor, penisar, v-tecken, tanks, cyklar."

2007-08-13 21:31:38
Registrerad: 2005-02-18
Nummer 21 är den som tilltalat mig mest 002mateke. Det är faktiskt en härlig funktion.

Säg att man är på en tråd, har skrivit på den, då ska man scrolla upp hela vägen igen för att kunna gå tillbaka till huvudforumet. Jobbigt.

2007-08-16 17:04:48
Goliatbagge
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Nummer 20: Vore givetvis kul och är säkert lätt att fixa. Finns dock säkert viktigare saker som ligger högre upp på prioriteringslistan för tillfället.

Nummer 21: Frames brukar ju inte vara fel. Det tåls dock att fundera på hur utformningen av dem skulle se ut då det skulle innebära en ganska stor förändring av sidan. 002mateke talar om en vänsterframe medan Lepre talar om en toppframe.

[Inlägget redigerades av Goliatbagge 2007-08-16 17:05:32]
  2007-08-17 16:10:14
Registrerad: 2006-10-14
Nej, Goliatbagge, jag talar också om en toppframe så klart så som sidan nu är utformad!!!
Mitt exempel var just bara ett exempel för att visa hur en frame fungerar för de icke insatta.

Med toppframe är det ju inte särskilt stor förändring det handlar om, dvs inte mkt jobb förhållandevis och i jämförelse.

Tips
22. Jag skulle även önska att varje gång man går in på Filmpunktens "sida" oavsett vilken webbläsare man är i, så skulle markören alltid automatiskt hamna i sök-film-rutan så man kan bara skriva in den film man söker direkt.
(självklart undantaget då man är i så kallat "redigeringsläge", dvs i realtid skriver en betygskommentar, filmtips eller ett foruminlägg t ex.

[Inlägget redigerades av 002mateke 2007-08-17 16:29:59]
  2007-08-17 17:22:42
miffo
Registrerad: 2003-01-06
Och nu är det min tur att blanda sig i allt igen...
Jag vill bara säg att frames är ett direkt derivat från helvetet, och jag skulle nog råda ett layer som ligger överst istället med relitive position helt enkelt.
Då kan man inte råka ut för fenomenet att fastna i frames eller likande.

__________________________

Il messaggero non è importante.
  2007-08-17 18:23:54
Registrerad: 2006-10-14
Ja, miffo, du har rätt, frames är lite gammalmodigt numera! Men det handlar fortfarande om samma funktion.

2007-08-18 12:47:18
Goliatbagge
Registrerad: 2004-07-30
Foruminlägg: 1998
Nummer 22: Pushar för den här idén, då jag själv skulle ha stor nytta av den. Gör filmsökandet mer effektivt och smidigt.
  2007-11-04 16:56:05
Tips
23. Siffror i Forum på varje nytt inlägg skulle hjälpa/underlätta på flera sätt.

Startinlägget i tråden får alltid 1 osv. och sedan fortsätter det uppåt i kronologisk ordning m siffrorna. Som d e nu ser man bara hur många inlägg det är i tråden på Forums "startsida".
På så sätt slipper man hela tiden trycka sig tillbaka till Forumstart för att kolla hur många inlägg som gjorts i tråden sen man senast var inne (och är det en vecka så ser man - wow - det har hänt lite). Plus att om det är flera flikar i Forum är det en väääldigt nyttig feature då man lättare kan orientera sig t ex. Det går alltid snabbt att hitta egna inlägg om man har flera och det är en busy/aktiv tråd som används mycket. Dvs man kan klart nyttja funktionen om man vill det på flera bra sätt. dessutom tar siffrorna ingen plats och stör ingen (får jag väl verkligen hoppas).

2007-11-04 17:02:37
Registrerad: 2006-02-14
Låter som en bra idé, Mats.

Dessutom tycker jag att när man klickar på en tråd ska man genast komma till den senaste sidan, istället för att alltid behöva trycka sig fram en gång till.
  2007-11-04 17:32:27
Registrerad: 2006-10-14
Ja, genau, ToxicA. Den har JAG länge tänkt på men aldrig tipsat om pga. glömska - superbra!

[Inlägget redigerades av 002mateke 2007-11-04 17:43:47]
< 1 [2] 3 4 >