Fre 1/8: "We had two bags of grass, seventy-five pellets of mescaline, five sheets of high powered blotter acid, a salt shaker half full of cocaine, a whole galaxy of multi-colored uppers, downers, screamers, laughers..." // Fear and loathing in Las Vegas __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
He was quote the bible The revelation book: behold the yellowblue horse The man that sat on it was death And hell followed him. Tombstone (1993) __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Chip - I have been drinking so you might should put on your safety belt. Chip -Im just joking,that´s my humor. Stewen - Where exact are we going? Chip -To the motorcycle highway! Cable guy __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting [Inlägget redigerades av dawe100 2008-08-02 17:58:10] |
Lör 2/8: "AK-47 the very best there is, when you absolutely positively got to kill every motherfucker in the room...accept no substitutes." // Jackie Brown __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Haha,just de.Visst är det scenen då dom sitter och kollar på tjejer med vapen? ![]() __________________________ Det finns två oändliga ting. Universum samt den mänskliga dumheten. Jag är dock inte så säker på den förstnämda. - Albert Einstein |
Dessvärre minns ja ej, DanBanan, för länge sen jag såg den. På bio. ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Sön 3/8: "Only one thing worse than a dragon... Americans!" // Reign of Fire (Drakarnas rike) __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Ojj förlåt 002mateke.Jag och Dan har lite strul med våra användare.Jag var inne på min användare och skrev inlägget men då stod det sen som att Dan skrivit det.Hoppas du förstår. ![]() __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Du eller din bror, sak samma vem jag svarar... ![]() ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
jaja så menade jag inte,bara att det är drygt. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Mån 4/8: "The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he never excist." // The Usual Suspects (De misstänkta) __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Tis 5/8: "So she gave ur husband a rim job, BIG FUCKING DEAL!" // ? Nu startar "Gissa filmcitatet" eller Hatten är din - vilken film kommer detta ifrån? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
say hello to my little friend//scarface __________________________ ..::keep metal or die::. alla lögner om blondiner e falska |
Hello Jack chucky is back. Förstår ärligt inte den här. Det är ingen i filmen som heter Jack. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
freddy, du/ni ska gissa nu alltså! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Är tyvärr dålig på filmcitat. __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Ingen aning om vad de får citatet kan vara mateke. Du stava fel i citatet från i måndags btw..ja ja tjöta! :p __________________________ Ut ameris, ama! |
Vad är felstavat där, Inzo? ![]() Men hjälp mej nu då, just detta första citat har jag nämligne själv inget svar på, tyvärr... jag vet, det var dumt av mej, men ville testa er för att faktiskt få ett svar eftersom jag e nyfiken. __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Ingen som kan gissa filmen?![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
"So she gave your husband a rim job, BIG FUCKING DEAL!" Citatet kommer från Stulna år (1999). [Inlägget redigerades av tessan81 2008-08-06 14:21:09] |
![]() Underbart bra, trodde nästan ingen skulle ta den. D e Angelina jolie som säger det. Hatten är din, tessan! (skriv ett citat och låt alla gissa!) __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Ordet excist ska vara i dåtid, mateke![]() __________________________ Ut ameris, ama! |
Hmm... ja, kanske, inzo, men however har jag knyckt citatet, dvs citerat ett redan existerande citat från ett annat ställe, så felet är eg. inte mitt. Dock har du förmodligen rätt - mina eng. kunskaper brister där ngt tyvärr. Fråga mej på tyska! ![]() Eller not (e lite onykter). ![]() __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Okej, här kommer ett citat. You bangin´the daughter AND the grandma´? How much jam you got man? |
Nån film me Martin Lawrence? Big mommas hus? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
slå nån jävel o säg hej så kommer han ge dig en blå mutter som du sedan ska kvalificera. Om du inte gör det fisken säger äter MSN en beige pyramid med kokosnötpalmer på sidan 232 |
002mateke: Nope, inte Martin Lawrence. Men visst är det en svart man som yttar orden, dock i en i övrigt rätt vit komedi. ![]() |
Shit tessan81 de där känner man ju jäkligt väl igen! Är de 40 year old virgin? Mateke, jag kan nästan ingen tyska men har engelska som mitt andra modersmål kan man säga. Du, onykter förresten? Kan jag la aldrig tänka mig :p __________________________ Ut ameris, ama! |
Nein, inzo, "40-åriga oskulden" är det inte, då jag visade mina päron den igår kväll. Men tycker det är knepigt, har jag sett filmen...? Hoppas andra gissar vidare så länge... måste själv börja gå igenom alla afroamerikanska skådisar. - Inte Eddie Murphy, eller hur? Ojdå, inzo, oanade kvalitéer hör jag. Språktalang. Bra där. Trodde jag var bra, men jag kanske är just bara bra, medan du e mkt bra. Kaffedrinkar e riktigt goda (och billigare) hemma, må du tro! __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] [Inlägget redigerades av 002mateke 2008-08-08 14:19:52] |
Mm jo men du e ju desto bättre på tyska eller hur? Kaffedrink låter himla gott! Hur gör du din? Nej jag tror inte det är eddie m som säger detta. Kanske nån jackie chan film med han vafan han nu heter, komikern som e med i femte elementet också. __________________________ Ut ameris, ama! |
Kaffedrinkarnja improviserar jag. Ena gången kaffe & sahne-nussnougatliquer, andra kaffe m guldtackechokladlikören där, tredje med kaffe och gräddkolashotvodka m lite varm mjölk. Mjölkskum är bara överskattat då man dricker själv, skulle jag bara göra då jag bjuder, m en gnutta kardemumma eller kanel eller kakao på. (lyssnar på opera här nu: kärleksduetten ur Traviata av Verdi - grymt bra/skön musik... Aaah!) Nja, bättre på engelska är jag där allt, men tyskan vill jag behålla så länge det går. Du tänker på Chris Rock, hmm, ja d e möjligt... __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
Yepp, mateke, du har sett den aktuella filmen. And you liked it. 4 i betyg. ![]() Ni ska inte haka upp er på den svarte mannen, då han är en tämligen okänd skådis. Men likväl yttrar han de bevingade orden. ![]() Mmm, kaffedrink...en hederlig irish coffee skulle sitta som en fläskläpp efter middagen. ![]() |
Hehe, ok, ja, det låter ju onekligen som en komedi huvudsakligen. Hmm... Den där Mary? __________________________ Der Mats [a.k.a Mastodontfilmsmats/Spike/M/Zyberm@z/Marren/Låneovven] |
En replik till ur filmen: Rule number 32: You don´t make a comment about a relative unless you´re absolutely positive they have a pulse. Den borde hjälpa er på traven! |
e de Wedding Crashers?? __________________________ Ut ameris, ama! |
Hur hade du tänkt det 002mateke, skulle vi bara gissa o skriva citat eller fick man även fortsätta med annat? ![]() __________________________ -Do you like apples? -Yeah. -Well,I got her number,how do you like them apples Good will hunting |
Jo Dawe100 de e säkert så att man får skriva på som vanligt utanför gissandet ![]() __________________________ Ut ameris, ama! |
Wedding Crashers är rätt, Inzomnia! |
yessssss!! ok, nu kommer en från mig då. - Du tror inte du blir deprimerad av allt fett du sätter i dig?? - Nej...det tror jag inte. (helt alvarlig) Jag blir glad av bacon. __________________________ Ut ameris, ama! |
Är inte det "Farväl Falkenberg"? Tycker jag känner igen något med bacon därifrån?! __________________________ "LuffarMaxxen - Din filmnarkoman i internetdjungeln" |