Vad tror ni om den kommande Drag me to hell av Sam Raimi vilket blir den första skräckisen för honom på 17år. Tidigare har han ju som ni säkert vet gjort klassikerna Evil Dead 1,2 samt 3an . Trailer finns här ; http://www.youtube.com/watch?v=KRi1A7-4--M __________________________ Fucking Bells. [Rubriken ändrades av forummoderator Goliatbagge 2009-05-15 12:45:17] [Inlägget redigerades av dawe100 2009-05-15 14:27:36] [Inlägget redigerades av dawe100 2009-05-15 14:29:13] |
Utmärkt utmärkt =). Den ska ses ^^. __________________________ "Monster", the best anime around? |
Nej, Sam Raimi har inte gjort Dawn of the Dead. Däremot tänker du säkert på Evil Dead. Alltid intressant att se regissörer som tar sig an genrer som de gjort bra tidigare i karriären. Brukar visserligen bli besvikelser (tänk George A. Romero), men det här ser ju okej ut åtminstone. [Inlägget redigerades av Goliatbagge 2009-05-15 12:45:55] |
Hmm... Kanske, men jag vet inte, skräckfilmer skrämmer mig inte... men man kan alltid se på filmen för underhållningens skull, den ser ju faktisk ganska okej ut, men då blir det på hyr DVD. __________________________ Screw Godfather. Screw Dark Knight. Screw Shawshank. Make Scooby Doo: Monsters Unleashed #1. Topplistan uppdaterad Senaste recenserade filmer: Lost in Translation (2003) http://www.filmpunkten.se/filmtitel.asp?id=3641&filmpage=2 Doften av grön papaya (1993) Watchmen (2009) Friday the 13th (2009) |
Oj, tack för att du rättade mig goliat! Evil dead serien var det ju. __________________________ Fucking Bells. |
Läste lite om den i nyaste Empire, och den verkar faktiskt bli rätt så bra. Jag ska se den iaf. __________________________ I hope you understand that the knowledge I bring Puts me in a position of a god or a king //Clawfinger |
Har enligt mig själv sett en hel del under genren skräck. Enligt mig så görs det ungefär 1 - 3 bra skräckfilmer som håller mottot per år. Så mina förväntningar är inte stora, men ska se den hursomhelst. __________________________ Fucking Bells. |
har ganska höga förväntningar dels för att det är sam raimi som regisserat och dels för höga betyget på imdb.com |