Forum » Film » Filmdiskussion, generell » Den stora nyhetstråden   < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >   2011-05-02 17:04:20
Registrerad: 2003-08-06
Soderbergh gör film om manlig strippa

Steven Soderbergh har lagt pensionsplanerna på hyllan och ska nu göra en film om en manlig strippa med Channing Tatum i huvudrollen.

För inte så länge sedan meddelade Steven Soderbergh att han planerade att lägga regissörsskorna på hyllan efter han hade gjort klart "Liberace" och "The Man From U.N.C.L.E.".

- De sista tre åren har jag avböjt alla erbjudanden som har kommit min väg. Nu kommer man inte längre att ha Steven Soderbergh att sparka på, sa Soderbergh i mars.

Nu har dock Soderbergh kommit på andra tankar. Han har skrivit på för att regissera filmen "Magic Mike", ett projekt som är baserat på Tatums liv som manlig strippa när han var 19 år, rapporterar Entertainment Weekly. I "Magic Mike" kommer Tatum spela en erfaren strippa som blir mentor till en ung nykomling.

- När Channing pratade med mig om denna film, tyckte jag att det var den bästa filmidé jag någonsin hade hört. Jag sa att jag ville göra den på en gång. Den är sexig, rolig och chockerande. Vi kommer använda oss av "Saturday Night Fever" som modell för filmen, så förhoppningsvis är vi på rätt spår, säger Soderbergh.

2011-05-02 17:04:59
Registrerad: 2003-08-06
Tarantinos nya har fått titel

Quentin Tarantinos kommande film har nu fått en titel, "Django Unchained" och är en spaghettivästern.

För en tid sedan avslöjades det att Quentin Tarantino skulle ge sig i kast med en spaghettivästern. Nu har ett Twitter-foto av manuset uppdagats där man ser att titeln är "Django Unchained" och det skrevs 26 april. IndieWire har även fått tagit del av storyn som lyder så här:

Historien kretsar kring Django, en frisläppt slav som assisterar en tysk prisjägare (Christoph Waltz) med att ta fast skurkar mot förtjänst. De båda letar rätt på Djangos fru som är slav och försäker rädda henne från den ondskefulle plantageägaren.

En källa säger att filmen kommer att vara en popcorn och hämndfilm, men tar upp rasism på ett sätt man aldrig har skådat i en Hollywoodfilm.

Waltz är den enda skådespelaren som officellt klar för filmen, men Franco Nero och Keith Carradine sägs ha roller i filmen. Storyn är delvis inspirerad av Sergio Corbuccis film från 1966 "Django", där Nero spelade huvudrollen.

2011-05-03 11:04:18
Bin Ladens död triggar filmprojekt

Osama bin Ladens död sätter press på Kathryn Bigelows kommande projekt, och en annan film om jakten på terroristledaren.

I och med gårdagens chockerande nyhet så hamnar två planerade filmprojekt på temat högt på prioriteringslistan. Oscarsvinnaren Bigelow har sedan en tid jobbat på en efterföljare till sin succé "The Hurt Locker" om ett tidigare, misslyckat försök att döda Al Qaeda-ledaren. Nu kan filmen, som Joel Edgerton är aktuell för huvudrollen i, få ett lyckligt slut på historien, rapporterar Deadline New York.

Ett annat projekt var en filmatisering av boken "Jawbreaker" om hur amerikanska styrkor 2001 nästan hittade bin Laden men kallades tillbaka när pakistaner tog över, något som man tror hjälpte honom att komma undan. Oliver Stone skulle från början gjort filmen innan dess story planerades att användas i en reboot av Tom Clancys actionkaraktär Jack Ryan (från "Jakten på röd oktober", etc.) innan båda planerna skrapades. Nu kan dock projektet få nytt liv. Vi kan bara hoppas på att filmerna blir bättre än Stones parodiskt patriotiska "World Trade Center".

2011-05-03 16:25:43
Levinson regisserar Gotti-film

Efter Nick Cassavetes avhopp så blir det nu Barry Levinson som tar över registolen till verklighetsbaserade "Gotti: Three Generations".

Oscarsvinnaren Levinson gjorde förra året naturrysaren "The Bay" som släpps detta år och kan nu komma att regissera dramat om den riktiga gangsterfamiljen Gotti, rapporterar Variety.

John Travolta är sedan länge klar att spela John Gotti Sr, Joe Pesci spelar kriminaldektiven Angelo Ruggiero och Lindsay Lohan Kim Gotti, fru till John Gotti Jr. Den riktige Gotti Jr har jobbat med manusförfattaren Leo Rossi för att göra historien så autentisk som möjligt.

2011-05-03 16:26:25
Hammer gör psykologisk thriller

"Social Network"-stjärnan Armie Hammer blir allt ett större namn och snart spelar han flygledare i kommande filmen "2:22".

Hammer, som häromåret fick sitt genombrott i dubbelrollen som tvillingarna Winklevoss i David Finchers film, är aktuell att spela huvudrollen i en ny film av Paul Currie (grundaren av filmbolaget Lightstream), rapporterar The Hollywood Reporter.

Handlingen följer en flygledare som nästan orsakar en kollision mellan två passagerarplan då han bländas av ett mystiskt ljus. Fler underliga händelser leder till att han träffar en kvinna han har oförklarliga likheter med. Filmen beräknas påbörja inspelning i Sydney, Australien i höst.

2011-05-03 16:27:25
Paul W.S. Anderson gör vulkanfilm

"Resident Evil"-regissören satsar på katastroffilm i stor skala och filmatiserar vulkanen Vesuvius förstörelse av en romersk stad.

Den brittiske filmskaparen, snart aktuell med "The Three Musketeers", är klar för att regissera storbudgetfilmen "Pompeii" om den italienska staden Pompejis historia, rapporterar The Hollywood Reporter.

Likt "Titanic" ska en kärlekshistoria vara kärnan i filmen och handla om en slav på ett fraktskepp som är kär i sin ägares dotter, som dock ska giftas bort med en korrupt senator.

Filmen ska säljas till utländska köpare på Cannes-festivalen men med tanke på Andersons tidigare meriter har kanske ingen några större förhoppningar filmens kvalité...

2011-05-03 16:28:58
Registrerad: 2003-08-06
Hemsworth blir jägare i "Snow White"

Universal letar fortfarande efter ena titelrollen till "Snow White and the Huntsman" och nu är "Thor"-stjärnan Chris Hemsworth aktuell.

Jägarjakten till den uppdaterade versionen av sagan har pågått ett längre tag där både Viggo Mortensen, Hugh Jackman och Tom Hardy varit påtänkta. Nu siktar man in sig på den betydligt yngre "Thor"-aktuella Hemsworth till rollen.

Handlingen följer jägaren när han på uppdrag av den onda drottningen tar Snövit till skogen för att döda henne men istället blir hennes mentor som lär henne slåss och överleva, rapporterar Variety.

2011-05-03 16:29:50
Registrerad: 2003-08-06
David nunna i "Three Stooges"

Bröderna Farrelly fortsätter att överraska med skådespelarval till sin komedi och senaste tillskottet är Larry David - som nunna.

Deadline New York rapporterar att den Golden Globe-nominerade TV-stjärnan och manusförfattaren förhandlar om att spela den olycksdrabbade nunnan som driver barnhemmet där den vilda trion växer upp och lär sig skapa kaos.

"Glee"-stjärnan Jane Lynch blev nyligen spikad att spela Abbedissan medan Chris Diamantopoulos, Will Sasso och Sean Hayes är klara att spela huvudrollerna som Moe, Curly och Larry.

2011-05-03 16:31:35
Pearce i "Prometheus"

Ridley Scott utökar sin stjärnfyllda ensemble till den efterlängtade science fiction-filmen med britten Guy Pearce.

Pearce, som senast sågs som Colin Firths bror i "The King's Speech", är klar för en stor roll i filmen som inte är en uppföljare till men svagt kopplad genom DNA till Scotts klassiker "Alien", rapporterar indieWIRE.

Andra skådespelare som medverkar är vår egen Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Sean Harris ("Red Riding Trilogy", Kate Dickie ("Red Road", Rafe Spall ("Shaun of the Dead" och Logan Marshall-Green ("Devil".

2011-05-03 16:32:15
Katrina Bowden klar för Piranha 3DD

Skådespelerskan Katrina Bowden har fått en av rollerna i uppföljaren till förra årets skräckfilm "Piranha 3D", enligt filmtidningen Empire. Bowden, som har en återkommande roll i komediserien "30 rock" och nyligen hade en roll i skräckfilmen "Tucker and Dale vs. Evil", kommer att spela mot bland andra Gary Busey i uppföljaren som går under namnet "Piranha 3DD". Filmen utspelar sig vid en vattenpark dit pirayorna letat sig genom några rör. "Piranha 3DD" har premiär i november och regisseras av John Gulager.

Källa: www.msn.com
  2011-05-04 17:42:04
Kendrick och "Bones"-stjärna i apokalypskomedi

John Francis Daley och Oscarsnominerade Anna Kendrick är aktuella att medverka i Lionsgates kommande "Rapture-Palooza".

Filmen, en komisk titt på livet efter en religiös apokalyps, beskrivs som en kombination av "Zombieland" och "Big Lebowski", och reklamfilmsregissören Paul Middleditch regisserar efter ett manus av Chris Matheson ("Bill & Ted"-filmerna).

The Hollywood Reporter rapporterar att Craig Robinson nyligen blev klar för en av rollerna och nu ser det ut som om han får sällskap av Kendrick (som senast sågs som syster till "Scott Pilgrim" och Daley, som debuterade i TV-serien "Nollor och nördar".

2011-05-04 17:42:53
Weisz ond häxa i "Oz"

Oscarsvinnaren Rachel Weisz förhandlar om att spela skurkrollen i Sam Raimis kommande "Oz: The Great and Powerful".

Brittiska Weisz kan komma att spela mot redan klara James Franco och Mila Kunis i Disneys prequel till klassikern "Trollkarlen från Oz", rapporterar The Hollywood Reporter.

Rollen är som Evanora, en mäktig och ondskefull häxa som försöker styra landet Oz och förföra sin syster Theadora (Kunis) till den mörka sidan.

2011-05-04 17:43:30
Registrerad: 2003-08-06
Jackman gör "Fantastic Voyage"

Hugh Jackman är påtänkt för huvudrollen i Shawn Levys 3D-remake av 60-talsklassikern "Den fantastiska resan".

Då "The Wolverine" ligger på is efter Darren Aronofskys avhopp och problematiska inspelningsplaner i Japan så kan nu Jackman dyka upp i den James Cameron-producerade "Fantastic Voyage", rapporterar Deadline New York.

Levy (som jobbade med Jackman i "Real Steel" regisserar efter ett manus av Laeta Kalogridis ("Shutter Island" och Shane Salerno ("Shaft" och man har nu lagt till en dramatisk kärlekshistoria i handlingen om ett team forskare som krymps till minimal storlek för att rädda en döende kollegas liv.

2011-05-04 17:44:05
Dunst i Ferrell-producerad hämndkomedi

Will Ferrell producerar "Bachelorette" om tre brudtärnor och en hämndlysten brud och Kirsten Dunst är aktuell för en av huvudrollerna.

The Hollywood Reporter rapporterar att Lizzy Caplan ("Cloverfield", Adam Scott ("Piranha 3D" och Casey Wilson ("Saturday Night Live", "Julie & Julia" också är klara för filmen om ett f.d. mobboffer (Wilson) som bjuder in sina gamla plågoandar som brudtärnor till sitt bröllop.

Caplan och Dunst spelar två av de tre brudtärnorna medan Scott är Caplans (som han spelade mot i TV-serien "Party Down" gamla skolkärlek som dyker upp på bröllopet med en yngre date. Leslye Headland (TV-serien "Terriers" har skrivit manus och gör sin regidebut med filmen.

2011-05-04 17:45:05
Bok av "Twilight"-författaren blir film med Ronan

"Hanna"-aktuella Saoirse Ronan är klar för huvudrollen i filmatiseringen av Stephenie Meyers bästsäljare "Genom dina ögon" ("The Host".

Den Oscarsnominerade skådespelerskan spelar Melanie, en av få överlevande människor som kämpar mot en utomjordisk ras vid namn Souls. Dessa parasiter tar över människors kroppar och raderar deras personligheter men när Melanie fångas in och besätts för att avslöja var de resterande människorna befinner sig så vägrar hon att ge upp.

Deadline New York rapporterar att Oscarsnominerade Andrew Niccol ("Gattaca", "Lord of War" skrivit manus och är även aktuell att regissera filmen. Meyer var först ovillig att sälja rättigheterna men gav slutligen upp dem till producenterna bakom "Vägen".

2011-05-05 14:29:20
Registrerad: 2003-08-06
Carell får sällskap när jorden går under

"Scream 4"-aktuella Adam Brody är en av många som ansluter till "Seeking a Friend at the End of the World" med Steve Carell.

Carell har sedan en tid tillbaka varit klar för huvudrollen som en man vars fru lämnar honom när en asteroid är på väg att träffa jorden och som då bestämmer sig för att hitta sin gamla skolkärlek för att vara med någon som bryr sig de sista dagarna.

Keira Knightley spelar hans granne som följer med på resan och nu är även Brody, Rob Corddry ("Hot Tub Time Machine" och William L. Peterson (CSI" klara för roller. "Nick and Norah’s Infinite Playlist"-författaren Lorene Scafaria gör sin regidebut med filmen, rapporterar Variety.

2011-05-05 14:29:58
Baruchel skriver skräckmanus

Skådespelaren Jay Baruchel utvecklar sin kreativa sida och är aktuell att skriva manus till två olika filmprojekt.

"Trollkarlens lärling"-stjärnan har skrivit på som manusförfattare till "Random Acts" om två serietidningsskapare som gör succé med sin skräckkaraktär Slasherman men inser att figuren fått eget liv när folk börjar dö under deras boksigneringsturné. Manuset bygger på serietidningen med samma namn av Jimmy Palmiotti och Justin Gray ("Jonah Hex".

Baruchel förhandlar också om att skriva om manuset till "Exorcism Diaries" efter Mark Opsasnicks bok "The Real Story Behind The Exorcist" om en reporter som undersöker sanningen bakom världens mest kända exorcism men hamnar själv i fara. Baruchel, som skrev sin senaste film "Goon" med Evan Goldberg, jobbar med partnern Jesse Chabot på båda projekten, rapporterar The Hollywood Reporter.

2011-05-05 14:30:43
Boyle gör konstkuppthriller

Oscarsvinnaren Danny Boyle återgår till svärtan från sina tidigare filmer med thrillern "Trance" om en konstkupp som går fel.

Filmen beskrivs som att ha samma mörka, sexiga och hårda ton som den brittiske regissörens första filmer "Dödsleken" och "Trainspotting", rapporterar Deadline New York.

Han återförenas med Christian Colson, producenten bakom "Slumdog Millionaire" och "127 timmar", för filmen som kommer spelas in i London i september och sedan läggas på hyllan så att Boyle kan regissera nästa års OS-öppningsceremoni i London.

2011-05-05 16:09:37
Registrerad: 2003-08-06
Dokumentärfilmare gör "Paranormal Activity 3"

Färskingarna Henry Joost och Ariel Schulman klara som regissörer till tredje delen i den hypade skräckfilmsserien.

Joost och Schulman långfilmsdebuterade med hyllade dokumentären "Catfish" och följer nu upp den med ett mer igenkänningsbart uppdrag, rapporterar Bloody Disgusting.

Schulman kommer även att producera tillsammans med originafilmens skapare Oren Peli, som är aktuell med en annan framgångsrik rysare, "Insidious".

2011-05-05 16:10:19
Remake av "De sju samurajerna" på G

En av filmhistoriens största klassiker görs i nyversion i händerna på The Weinstein Company och regissören Scott Mann.

Den japanska milstolpen inom film från 1954 handlar om bönder på 1500-talet som slår tillbaka mot banditer med hjälp av sju samurajer.

I den nya filmen är handlingen förflyttad till nutida Thailand där en by anlitar sju paramilitära entreprenörer från världen över för att försvara dem från angrepp, rapporterar Variety.

John Fusco ("Young Guns", "The Forbidden Kingdom" skriver manus och Scott Mann ("The Tournament" är klar att regissera filmen som inte lär mottas väl av filmälskare...

2011-05-05 17:16:12
starchild
Registrerad: 2009-01-14
Klassiker tycker jag skall kulturminnesmärkas, så att man inte kan göra remakes. Om man inspireras utav samma källa och väljer en annan inriktning så tycker jag att det är mera OK. Men en del remakes har inget nytt att tillägga.
  2011-05-06 11:55:29
Willis i ny film med 50 Cent

Rapstjärnan återförenas med Bruce Willis, som han nyligen gjorde "Setup" med, inför dramat "Fire with Fire" om ett hotat vittne.

Handlingen följer en brandman i ett vittnesskyddsprogram som hotas av mannen han ska vittna emot och tar saken i egna händer för att rädda livet på sin älskade.

Även Josh Duhamel medverkar i filmen som är en del av ett 200 miljoner dollar-avtal på tio filmer som Lionsgate släpper, rapporterar Variety.

Men med 50 Cent, som trots ivriga försök inte riktigt lyckats slå igenom på filmmarknaden än, som motspelare så får nog Willis fans vänta ytterligare innan han gör en bra film igen...

2011-05-06 11:56:02
Registrerad: 2003-08-06
"American Beauty"-stjärna i "Hunger Games"

Wes Bentley är klar för rollen som spelskaparen Seneca Crane i den allt mer hypade filmatiseringen av Suzanne Collins bokserie.

The Hollywood Reporter rapporterar att Bentley, som senast sågs i "Jonah Hex", har fått rollen som Crane, mannen bakom titelspelet i filmen. Rollen erbjöds tidigare till Woody Harrelson.

Andra nya skådespelare som medverkar är Paula Malcolmson (TV-serien "Deadwood" som huvudkaraktären Katniss (Jennifer Lawrence) mamma, och Sam Ly ("Hotet från underjorden 4" och debutanten Leigha Hancock som två deltagare.

2011-05-06 11:56:46
Cooper spelar Djävulen

"Limitless"-aktuella Bradley Cooper kan komma att spela Satan själv i en filmatisering av John Miltons episka 1700-talsdikt "Paradise Lost".

Handlingen kretsar kring när Lucifer faller i onåd hos Gud, hur han frestar Adam och Eva, och hur de slutligen bannlyses från Paradiset.

Cooper är intresserad av att spela Djävulen i filmen som kommer att regisseras av Alex Proyas ("The Crow", vars reboot Cooper ironiskt nog är aktuell för) och beräknas släppas nästa år.

Variety rapporterar att filmatiseringen beskrivs som Hollywood-vänlig, actionorienterad och kommer troligen filmas i 3D - Milton lär vända sig i sin grav...

2011-05-06 14:19:15
"Three Stooges" får en skurk

Emmynominerade Stephen Collins från TV-serien "No Ordinary Family" blir onda Mr. Harter i bröderna Farrellys komedi.

Collins, som senast sågs på bio i "Blood Diamond" och även spelade pappan i TV-serien "Sjunde himlen", är klar som skurk i uppdateringen av den gamla komikertrion, rapporterar The Hollywood Reporter.

Will Sasso, Chris Diamantopoulos och Sean Hayes är sedan tidigare klara för huvudrollerna i filmen som kommer vara uppdelad i tre halvtimmesvinjetter.

2011-05-06 14:20:47
Registrerad: 2003-08-06
Stjärnspäckat i Spielbergs "Lincoln"

Joseph Gordon-Levitt och Tommy Lee Jones är bara några av dem som förhandlar om roller i Steven Spielbergs kommande presidentbiografi.

Jones är aktuell att spela republikanska kongressmannen Thaddeus Stevens, som stödde avskaffandet av slavar och hade avgörande betydelse för lagstiftningen som finanseriade inbördeskriget. Gordon-Levitt kan komma att spela Lincolns äldste son Robert Todd, den enda som överlevde sina tonår.

Andra påtänkta skådespelare är Oscarsnominerade John Hawkes, James Spader, Hal Holbrook, Tim Blake Nelson, Bruce McGill, Joseph Cross, David Costabile (TV-serien "Breaking Bad", Byron Jennings ("Julie & Julia", Dakin Matthews ("True Grit", Boris McGiver (TV-serien "The Wire", Gloria Reuben ("Cityakuten", Jeremy Strong ("The Romantics" och David Warshofsky ("Unstoppable".

Daniel Day-Lewis är sedan länge klar för titelrollen och Sally Field spelar hans fru Mary Todd i filmen som börjar spelas in i Virginia i år med beräknad premiär 2012, rapporterar Collider.

2011-05-06 16:53:36
Benigni i Allens nya

Woody Allen fortsätter att fylla ut sin stjärnspäckade ensemble till kommande filmen med italienska Oscarsvinnaren Roberto Benigni.

Skådespelaren och regissören Benigni, som stal showen på Oscarsgalan 1998 när han vann för Bästa huvudroll i sin egna "Livet är underbart", kan bli första italienaren i Allens "The Wrong Picture" som utspelas i Rom, rapporterar Deadline New York.

Andra skådespelare klara för filmen är Jesse Eisenberg, Penelope Cruz, Ellen Page och Alec Baldwin.

2011-05-06 16:54:09
Diaz i graviditetskomedi

Cameron Diaz förhandlar om en av huvudrollerna i "What to Expect When You’re Expecting" baserad på den populära graviditetsguiden.

Diaz kan komma att spela värdinnan för ett "Biggest Loser"-liknande viktväktarprogram i filmen som följer fem par som upplever upp- och nedgångarna under en graviditet.

Kirk Jones ("Nanny McPhee", "Everybody's Fine" regisserar efter ett manus av Heather Hach ("Freaky Friday" och Shauna Cross ("Whipt It", rapporterar The Hollywood Reporter.

2011-05-06 16:54:47
Registrerad: 2003-08-06
Nathan Lane i "Snow White"

Film- och musikalskådespelaren är klar som den onda drottningen tjänare i Tarsem Singhs uppdatering av sagoklassikern.

Den Golden Globe-nominerade Lane kommer att spela mot Julia Roberts, som länge varit klar som den onda drottningen, rapporterar Slashfilm.

Även brittiska nykomlingen Robert Emms (från Steven Spielbergs kommande "War Horse" och Roland Emmerichs "Anonymous" medverkar, som prins Alcotts (Armie Hammer) bejtänt.

Filmen beskrivs som en fantasifull äventyrskomedi där onda drottningen kämpar mot titelprinsessan (Lily Collins) om makten över kungariket.

2011-05-09 17:05:25
Registrerad: 2003-08-06
Reeves kan bli Kaneda i "Akira"

Det kan bli Keanu Reeves som får huvudrollen i den problemtyngda liveversionen av manga- och animeklassikern.

Regissören Albert Hughes har haft problem med att hitta två stjärnor till filmen och både Brad Pitt och Ryan Gosling har tackat nej. Nu verkar det som om Reeves kan få rollen som Kaneda, motorcykelgängledaren som försöker rädda sin bästa vän Tetsuo från medicinska experiment, rapporterar Vulture.

Inget erbjudande har gjorts än men om Reeves tar rollen finns goda chanser att man kan få ett annat namn till rollen som Tetsuo. James Franco, Joseph Gordon-Levitt, Andrew Garfield, James McAvoy, Chris Pine, Justin Timberlake, Robert Pattinson och Michael Fassbender har alla varit påtänkta för roller i den Leonardo DiCaprio-producerade filmen.

2011-05-09 17:06:06
Registrerad: 2003-08-06
Wolverine i "X-Men: First Class 2"?

Bryan Singer avslöjar att Hugh Jackman kan dyka upp i sin paradroll när den kommande rebooten får en uppföljare.

Singer, som producerar "X-Men: First Class", rebooten till hans "X-Men"-serie, berättar i en intervju med IGN att möjligheten finns att inkludera Wolverine (Jackman) i en fortsättning på den nya filmen.

Den nya filmen handlar om Xavier och Magneto som unga men utan Wolverine. Medan "The Wolverine" ligger på hyllan utan regissör så får fansen hoppas på att Singers uttalande kan bli verklighet.

2011-05-09 17:06:43
Registrerad: 2003-08-06
Hardwicke gör film om bitchgäng

"Twilight"-regissören Catherine Hardwicke återgår till tonårsångesten med en filmatisering av boken "The Bitch Posse".

Martha O'Connors roman från 2006 skildrar tre high school-vänner med trasiga bakgrunder som bildar en farlig allians vid namn "The Bitch Posse".

En händelse splittrar dock trion och hemsöker dem in i vuxenlivet då en sitter på mentalsjukhus, en är en promiskuös författare och den tredje lider sig igenom ett kärlekslöst äktenskap.

Hardwicke regisserar efter ett manus av skådespelerskan Tristine Skyler och Virginia Madsen (som medverkade i Hardwickes senaste "Red Riding Hood" är en av producenterna, rapporterar Deadline New York.

2011-05-09 17:07:20
"Twins" får uppföljare

Arnold Schwarzenegger och Danny DeVito kan återförenas i en fortsättning på den populära 80-talskomedin.

Den planerade, femte "Terminator"-filmen kanske inte blir enda nostalgitrippen i uppföljarform för Schwarzenegger som varit aktuell för ett antal filmprojekt sedan han officiellt återvänt till filmbranschen efter sin avgång som guvernör.

Det är Universal som tagit upp idén om en uppföljare till succékomedin från 1988 och det är ingen omöjlighet då Schwarzenegger, DeVito och regissören Ivan Reitman som efter filmen förblivit vänner och sedan dess letat efter nya filmprojekt ihop, rapporterar What'splaying.

2011-05-09 17:08:20
Fraser blir William Tell

Brendan Fraser förhandlar om att spela schweiziska nationalhjälten och bågskytten i kommande "William Tell: 3D".

Tell blev en legend då han påståtts ha vägrat att buga inför kungens staty och tvingades skjuta en pil i ett äpple på sin sons huvud, varpå han hade en extra pil att skjuta kungen med ifall han skulle missat äpplet.

Händelsen ledde till ett uppror och så småningom bildandet av staten Schweiz. Fraser kan nu komma att spela titelrollen medan Anna Paquin och Til Schweiger är påtänkta som Tells fru respektive Habsburg-kungen Hermann Gessler.

Britten Nick Hurran ("Alla hans ex" regisserar filmens som beräknas spelas in i Rumänien och Schweiz i höst, rapporterar The Hollywood Reporter.

2011-05-09 17:08:58
Registrerad: 2003-08-06
Gervais gör röst i "Spy Kids 4"

Golden Globe-vinnaren Ricky Gervais är klar som röstskådespelare i Robert Rodriguez fjärde spionbarnskomedi.

Britten ger stämman åt Argonaut, en robotspionhund i kommande "Spy Kids: All the Time in the World" och skämtade att "Inte bara lånar jag ut min röst, utan de kan behålla den. Jag är trött på den."

Även Jessica Alba, Jeremy Piven, Antonio Banderas och Joel McHale (TV-serien "Community" medverkar i uppföljaren som har premiär i augusti, rapporterar Dark Horizons.

2011-05-09 17:09:35
Damon regidebuterar

Oscarsvinnaren Matt Damon kan komma att regissera, producera och spela i "Father Daughter Time: A Tale of Armed Robbery and Eskimo Kisses".

Diverse filmbolag har slagits om manuset som nu verkar hamna i händerna på Warner Bros. Damon tittar på projektet och kan komma att göra sin regidebut med fimen, rapporterar Deadline New York.

Han kommer troligen även producera tillsammans med gamla parhästen Ben Affleck och även spela huvudrollen som en man som tillsammans med sin dotter som åker på en resa igenom tre olika stater där de utför diverse brott.

2011-05-09 17:10:09
Fassbender i remake av Boyle

Danny Boyle planerar en ny version av brittiska TV-thrillern "Trance" och Michael Fassbender är påtänkt för en av huvudrollerna.

Joe Ahearnes originalfilm kom 2001 och handlar om en konstkupp där assistenten i ett auktionshus går ihop med ett gäng tjuvar för att stjäla en tavla. Assistenten drabbas dock av minnesförlust efter ett slag i huvudet och när han inte minns var tavlan är gömd så anlitar tjuvarna, som misstänker dubbelspel, en hypnositör.

Boyle planerar att spela in filmen i höst innan han tar sig an sommar-OS och "X-Men: First Class"-aktuella Fassbender kan komma att spela den skumma ledaren över tjuvarna, rapporterar The Hollywood Reporter.

2011-05-09 17:10:41
Smith slav i Tarantinos nya

Quentin Tarantino vill ha Will Smith i huvudrollen till sin kommande film och även Samuel L. Jackson och Christoph Waltz är aktuella.

Filmen, med titeln "Django Unchained", är en spaghettivästern om en slav i gamla södern som letar efter sin fru, även hon slav, för att återförenas med och går ihop med en tysk prisjägare för att störta en ond plantageägare, rapporterar The Hollywood Reporter.

Inget erbjudande har getts till Smith som dock läst manuset och kan komma att spela titelrollen. Tarantino har skrivit rollen som prisjägaren direkt för Waltz medan regissörens veteran Jackson är påtänkt som den manipulative husslaven till skurken Monsieur Calvin Candie.

2011-05-10 14:52:05
Hook
Registrerad: 2005-02-05
Justin Lin om "Highlander" remake

I september 2009 var Justin Lin (regissören till 'Fast & Furious 5') under förhandlingar att regissera nyinspelningen "Highlander". Nu har MTV News fått tag i Justin för en kommentar

"Jag har arbetar med med manuset tillsammans med pojkarna bakom "Iron Man". Summit har varit suveräna att låta mig utveckla filmen, jag hoppas att vi kommer överens så att vi kan börja filma snart" säger Justin Lin.

Lin är inblandad i flera projekt just nu inklusive "Terminator 5", "Fast and the Furious 6". "Jag har olika projekt på gång på olika nivåer. När man jobbar med många projekt på samma gång gäller det att bestämma sig för ett så snart som möjligt. I känner för att gör 'Highlander' och allt pekar på att det är det projektet som blir min nästa film."

källa: MTV
  2011-05-10 14:58:35
Hook
Registrerad: 2005-02-05
Ratner tar över Speilbergs "The 39 Clues"

Efter att Steven Speilberg hoppat av 'The 39 Clues' tar nu Brett Ratner (Rush Hour) över.

Filmen baseras på novel-serien med samma namn. Elfte boken har just kommit ut, focuseras på den rikaste familjen i världen Cahills. Varje bok ger en ledtråd till vad som ger familjen sånt inflyttande i världen. Manuset är skrivet av Jeff Nathanson (Rush Hour).

Källa: worstpreviews.com
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >