Biografiskt-drama om skaparen till "Twilight Zone" Summit Entertainment och Leonardo DiCaprios Appian Way håller på att skapa varsin film baserad på tv-serien "Twilight Zone". Nu kommer nyheten att Moving Picutres köpt rättigheterna till Rod Serlings biografi Innan han blev TV-ikonen så var Rod Serling stationerad av militären i Filippinerna. Han fick se mycket död och elände under andra världs kriget, som skulle komma att vara hans utgångs punkt i sitt skrivande. Rod jobbade som radio skrivare och radio pratare tills han fick möjligheten att skriva för tv. Han hittade sin nich i CBS serien "Twilight Zone". En serie med rikt manusarbete och provocerande berättelser med oväntad utgångar. källa: worstpreviews.com |
Synopsis till "Prometheus" Fox har nu släppt en officiell synopsis till Ridley Scotts science fiction-äventyr "Prometheus". Det som en gång började som en uppföljare till "Alien 4" förvandlades slutligen till en prequel och för en tid sedan kom beskedet att Scott hade dumpat prequel-idén för att göra en helt ny sci-fi. Men senaste beskedet är att det ska finnas mycket "Alien-DNA" i "Prometheus". Sajten io9 fick in en synopsis för filmen från en tipsare, men Fox hävdade att synopsin var falsk. Istället gav de io9 en officiell synopis som lyder så här: "Visionären Ridley Scott återvänder till den genre han hjälpte till att definiera, genom att skapa ett episkt science fiction-äventyr som utspelar sig i de mest farliga hörnen i universum. En grupp vetenskapsmän och utforskare ger sig ut på en spännande resa som sätter deras fysiska och mentala begränsningar på prov och strandsätter dem på en avlägsen planet, där de hittar svaren till våra mest djupsinniga frågor och till livets främsta mysterium." I rollerna ser vi Michael Fassbender, Idris Elba, Charlize Theron, Guy Pearce, Noomi Rapace och så ska även Ben Foster ("X-Men: The Last Stand" och 3:10 to Yuma" vara klar för filmen, enligt Joblo."Prometheus" får världspremiär 8 juni 2012. Källa: www.moviezine.se |
Firth aktuell för "Trance" Michael Fassbenders ersättare kan bli Colin Firth i Danny Boyles kommande filmprojekt "Trance", där även Scarlett Johansson är aktuell för en roll. Danny Boyles kommande filmprojekt "Trance" som är en remake på en brittisk TV-film från 2001 har nu möjligtvis hittat ersättaren till Michael Fassbender som hoppade av för en tid sedan. Det är ingen mindre än Oscarsvinnaren Colin Firth som Boyle har fått ögonen på, skriver The Playlist. Men det är fler skådespelare som är tilltänkta för "Trance". På kvinnliga sidan ligger Scarlett Johansson högt uppe på önskelistan, tillsammans Zoe Saldana och Mélanie Thierry. Storyn handlar om en ledare för ett gäng tjuvar (McAvoy) som samarbetar med assistenten på ett auktionshus för att stjäla en tavla men problem uppstår när assistenten får minnesförlust efter ett slag i huvudet. Filmen beskrivs som att ha samma mörka, sexiga och hårda ton som den brittiske regissörens första filmer "Dödsleken" och "Trainspotting". Källa: www.moviezine.se |
"Greven av Monte Cristo" i futuristisk tappning Warner Bros gör en futuristisk version av Alexandre Dumas "Greven av Monte Cristo". Det blev slutligen Warner Bros som plockade upp Ian Shorrs manus som beskrivs som en futuristisk version av Alexandre Dumas klassiska berättelse, rapporterar Variety. Originalberättelsen som utspelar sig 1844 kretsar kring en man som blir felaktigt fängslad. Efter många år lyckas han fly och förvandlar sig till den mystiske greven av Monte Cristo och börjar systematiskt förgöra dem som har manipulerat och fängslat honom. Filmen har fått hög prioritering och är redan ute till flera tilltänkta regissörer. Den sista filmatiseringen gjordes 2002 med Jim Caviezel och Guy Pearce i rollistan som Kevin Reynolds regisserade. Källa: www.moviezine.se |
Manus klart till "Red 2" Producenten Lorenzo di Bonaventura bekräftar att uppföljaren till "Red" är under utveckling. Det var under premiären av "Transformers 3" som producenten Lorenzo di Bonaventura berättade för MTV att manuset till uppföljaren av "Red" är klart. - Vi har just fått ett manus och det är riktigt bra. Vi håller på och diskuterar hur vi ska få ihop allt igen, säger di Bonaventura. I "Red" hade Helen Mirren, Bruce Willis, John Malkovich och Morgan Freeman de stora rollerna och planen är att ta tillbaka dem till uppföljaren, men även ta in några nya ansikten. - Jag tror att publiken skulle bli besvikna om vi inte tog tillbaka dem, men vi måste också ta in några nya ansikten. Vi kommer ta in en eller två karaktärer som kommer spela en viktig roll i filmen - möjligtvis tre, men definitivt en eller två, säger di Bonaventura. Källa: www.moviezine.se |
Adam West gör cameo i Nolans 'Batman' Adam West spelade huvudrollen som Bruce Wayne i 60-tlas tv-serien som fått kult-stämpel av fans för sin mesiga still och humoristiska och färgglada atmosfär. Även om skådespelaren sagt att han inte gillar Christopher Nolans version av en mörkare Batman så har han nu ändrat sig. West har syns i närheten av Nottingham, England där man spelar "The Dark Knight Rises". Det är andra gången ett ryckte om att skådespelaren skulle göra en cameo i filmen. men eftersom inget är bekräftat från varken Nolan eller Warner Bros. så kan det vara en tillfällighet att West är på semester i samma område. källa: worstpreviews.com |
"Friday Night Lights"-stjärna i "G.I. Joe 2" Adrianne Palicki får den kvinnliga huvudrollen i Jon M. Chus actionuppföljare "G.I. Joe: Cobra Strikes". Palicki, även aktuell i "Red Dawn" och som titelrollen i floppade TV-serien "Wonder Woman", kommer att spela Lady Jaye i fortsättningen på 2009 års blockbuster, rapporterar Deadline New York. Channing Tatum återvänder vilket även Ray Park och Lee Byung-hun som Snake Eyes respektive Storm Shadow förväntas göra. Nu letar man efter en skådespelare till rollen som Joe Colton, den ursprunglige G.I. Joe, och medan Bruce Willis ryktats vara ett förstahansval så tittar man på flera namn. Källa: www.moviezine.se |
Serkis filmar "Djurfarmen" med "Apornas planet"-regissör Redan innan premiären av "Apornas planet: (r)Evolution" så planerar Andy Serkis och regissören Rupert Wyatt ett nytt samarbete. Golden Globe-nominerade Serkis spelar apornas ledare Caesar i den brittiske regissörens hypade nyversion av science fiction-klassikern. Medan Wyatt gör sig redo för miniserien "The Echo Chamber" så planerar han en ny version av George Orwells klassiska roman "Djurfarmen" där djuren på en engelsk farm gör revolt i en metafor till Josef Stalin. indieWIRE rapporterar att Serkis, som blivit en veteran inom CGI-roller, startade i fjol The Imaginarium, en studio specialiserad på tekniken, genom sitt produktionsbolag Caveman Films och det är genom dem han och Wyatt diskuterat att filma berättelsen som tidigare filmatiserats 1954 och 1999 som "Djuren gör revolt" respektive "Djurfarmen". Källa: www.moviezine.se |
Barrymore gör kuppfilm Golden Glove-vinnaren Drew Barrymore förhandlar om att producera och möjligtvis regissera "The Heist Society". Variety rapporterar att filmen, som bygger på Ally Carters roman med samma namn från 2010, kan bli den f.d. barnstjärnans andra långfilm som regissör. Handlingen följer en tonårsflicka som balanserar skolan med sin familjs kriminella liv men måste samla ihop medbrottslingar för att stjäla tillbaka en gangsters värdefulla konstsamling för att rädda sin pappa. Shauna Cross, som skrev Barrymores första film "Whip It!", skriver även manus till denna. Källa: www.moviezine.se |
Rock och Kendrick blir havande Emmyvinnaren Chris Rock och Oscarsnominerade Anna Kendrick är klara för "What To Expect When You're Expecting". Även Brooklyn Decker ("Min låtsasfru" har fått en roll i komedin som bygger på en bästsäljande graviditetsguidebok. Rock spelar ledaren för en grupp blivande pappor som lär dem om vad de bör vara beredda på och Kendrick är en kvinna som återförenas med en gammal flamma och blir oplanerat på smällen.Decker har fått rollen som kvinnan till en äldre man som obestört går igenom sin tvillinggraviditet till sina väninnors förtret, skriver Dark Horizons. Kirk Jones regisserar filmen som även Cameron Diaz och Jennifer Lopez medverkar i. Kan vi gissa tre gånger på att det blir ännu en ensemblefilm med unga, attraktiva, heterosexuella och (mestadels) vita människor a la "Dumpa honom" och "Valentine's Day"? Källa: www.moviezine.se |
"Snow White" blir trilogi Producenten Joe Roth planerar redan inte bara en utan två uppföljare till sagofilmatiseringen "Snow White and the Huntsman". Roth säger att historien avslutas i första filmen men frågetecken kommer att finnas kring karaktärerna och hoppas att filmen kommer kunna konkurrera ut "Brothers Grimm: Snow White" med sin "Sagan om ringen"-aktiga stil, rapporterar Entertainment Weekly. Filmen kommer att skilja sig från Disneys mer barnvänliga variant på Snövit och följer en prisjägare (Chris Hemsworth) som skickas ut av den onda drottningen (Charlize Theron) för att skära ut hjärtat på Snövit (Kristen Stewart) men när han inte förmår att göra det flyr de tillsammans för att sedan återvända för revansch. Källa: www.moviezine.se |
Malkovich i rysk gangsterfilm Oscarsnominerade John Malkovich är klar för en av rollerna i verklighetsbaserade kriminaldramat "Siberian Education". Filmen bygger på Nicolai Lilins självbiografiska roman och handlar om en man som blir medlem i en maffialiknande grupp i Transnistria republik, mellan Moldova och Ukraine i södra Ryssland på 80-talet, rapporterar Variety. "Transformers 3"-aktuella Malkovich spelar Grandfather Kuzja, som lär sitt barnbarn Kolyma (Arnas Fedaravicius) att blir en av de hederliga kriminella. Italienska Gabriele Salvatores ("Jag är inte rädd" regisserar filmen som spelas in i slutet av augusti i Liatuen och Italien.Källa: www.moviezine.se |
"Bridesmaids" slår "Sex and the City" Den Judd Apatow-producerade sommarkomedin gör succé och går nu om Sarah Jessica Parker & co som mest framgångsrika tjejkomedi. Universals oväntat framgångsrika film med Kristen Wiig i huvudrollen hade en inkomst på 152,9 miljoner dollar i helgen (i jämförelse med "sex and the Citys" 152,6) och förväntades gå hem med 153,7 när den gick ner från USA:s biografer igår. Filmen har utsetts till Universals största romantiska komedi någonsin och den sjunde bästa filmen i sin genre. Den har även slagit Apatows tidigare succéer "Talladega Nights" och "På smällen", skriver The Hollywood Reporter. Källa: www.moviezine.se |
Foxx i Tarantinos westernfilm Jamie Foxx är klar för huvudrollen i Quentin Tarantinos kommande film "Django unchained". Enligt NME slogs Foxx om rollen som Django med stjärnor som Idris Elba och Will Smith. Sedan tidigare är det klart att även Leonardo DiCaprio och Samuel L Jackson är klara för filmen, som beskrivs som en spaghetti-western och blir Tarantinos första sedan "Inglourious bastards" från 2009. Källa: www.msn.com |
Eisenberg dissar 'Zombieland 2' För snart tre år sedan så gick filmen 'Zombieland' på bio. Efter att succén var gjord så börjades snacket gå om en uppföljare. Nu har snacket sinat Jesse Eisenberg säger till hemsidan Littlewhitelies "Nej, jag kommer inte att göra 'Zombieland 2' härnäst, jag vet inte vad som händer. Det ända jag vet med säkerhet är de håller på med manuset". Eisenbergs med spelar Woody Harelsson har uttryckt sig vara intresserad i att göra en fortsättning men yttrar också att han gärna läser manuset innan han bestämmer sig. källa: worstpreviews.com |
'X-Men: First Class'-uppföljare i horisonten Innan filmen 'X-Men: First Class' kom ut på biograferna hade produktions teamet planer på en uppföljare, men 20th Century Fox var inte intresserade. Nu har de ändrat sig Intäkterna är vad som får studion att tveka om att fortsätta med 'First Class'-sagan. med en budget på 160 miljoner dollar så fick filmen endast 139 miljoner på hemmaplan men den tog in hela 195 miljoner på världsmarknaden. Det som fått studion att nu ändra sig är för att man tror starkt på att en uppföljare kommer locka fler besökare. Filmen saknar då stora namn men studion yttrar på att Matthew Vaughn har gjort ett enastående bra jobb med 'First Class' att man vill forsätta berätta om rivalerna och vännerna Professor X och Magneto. Ännu är inget fastställt om vilka som kommer tillbaka för fortsättningen. Inget manus finns och Matthew Vaughn har inte blivit erbjuden att komma tillbaka. källa: worstpreviews.com |
Depp gör en femte "Pirates" Oscarsnominerade Johnny Depp är nära ett kontrakt på ännu en uppföljare i "Pirates of the Caribbean"-serien. Producenten Jerry Bruckheimer har tidigare sagt att man jobbar på ett manus till en femte film men att den inte blir gjord utan Depps medverkan och stjärnan är tydligen noggrann med att manuset ska leva upp till fansens förväntan, skriver The Wrap. De första fyra filmerna har tillsammans spelat in 3,7 biljoner dollar och Depp ska även medverka i Bruckheimers "The Lone Ranger". Frågan om är den f.d. indiestjärnans gamla fans uppskattar den kommersiella riktning skådespelaren går i... Källa: www.moviezine.se |
"Iron Man"- och "O.C."-stjärnor i sexkomedi Clark Gregg och Rachel Bilson har fått roller i "The To Do List" (med tidigare titeln "The Hand Job" om en plugghästs sexäventyr.Aubrey Plaza ("Scott Pilgrim", TV-serien "Parks and Recreation" spelar huvudrollen som en oskuld som bestämmer sig för att utforska alla former av sex innan hon börjar college.Connie Britton ("Terror på Elm Steet" spelar hennes liberala mamma, Scott Porter ("Friday Night Lights" en rocksångare hon förälskar sig i, Johnny Simmons ("Scott Pilgrim" en klasskamrat, Christopher Mintz-Plasse en science fiction-nörd och "Mystery Team"-stjärnorna Donald Glover, D.C. Pierson och Dominic Dierkes tre badvakter.Bill Hader, vars fru Maggie Carey regisserar, spelar en stenad poolchef och även Andy Samberg, Alia Shawkat ("Whip It!", "The Runaways" och Mae Whitman medverkar, skriver indieWIRE.Källa: www.moviezine.se |
Stjärnspäckat i satir om gudar Christopher Walken och Sharon Stone är några av dem som spelar grekiska gudar i "Gods Behaving Badly" efter romanen med samma namn. Filmen baserad på Marie Phillips bästsäljare handlar om hur de grekiska gudarna lever i New York med vanliga jobb men stöter på ett par, och mötet mellan gudar och människor hotar nu inte bara parets relation utan hela mänskligheten, rapporterar Movieline. Alicia Silverstone och Ebon Moss-Bachrach ("Stealth", "Huset vid sjön" spelar paret medan gudarna tar form i bl.a. Stone som Afrodite, Oliver Platt som Apollo, Edie Falco som Artemis, Phylicia Rashad ("Cosby" som Demeter, Nelsan Ellis ("True Blood" som Dionysus, John Turturro som Hades, Rosie Perez som Persephone och Walken som Zeus.Källa: www.moviezine.se |
Komiker i "The Dictator" TV-stjärnan J.B. Smoove har fått en roll i Larry Charles nya komedi med Sacha Baron Cohen. Smoove, som senast sågs på bio i "En galen natt", kommer att spela rollen som "Usher" i filmen där Cohen spelar den dråpliga titelrollen, rapporterar The Hollywood Reporter. Även Megan Fox, John C. Reilly, Anna Faris, Ben Kingsley och Jason Mantzoukas medverkar i filmen som sägs bygga på Saddam Husseins roman "Zabibah and The King". Smoove är även aktuell i kommande "The Sitter" och "We Bought a Zoo". Källa: www.moviezine.se |
Lee gör "Oldboy"-remake Oscarsnominerade Spike Lee kan bli den som regisserar den sedan länge planerade nyversionen av Park Chan-Wooks kultfilm. Det sydkoreanska hämnddramat släpptes 2003 och blev en enorm framgång världen över. Sedan 2008 har det pratats om en Hollywood-remake och både Steven Spielberg och Will Smith har varit inblandade på något hörn, rapporterar Twitch. Nu ryktas det om att Lee förhandlar om registolen till filmen med manus av Mark Protosevich ("Thor", "I Am Legend" . Det är ännu osäkert om Smith fortfarande är aktuell för huvudrollen men om man ska lita på kvalitetsregissören Lee så lär han hitta en intressantare namn till rollen...Källa: www.moviezine.se |
Sandler & co gör monsterröster Adam Sandler och andra välbekanta stämmor får ge liv åt Dracula, Frankenstein och andra kända monster i "Hotel Transylvania". Genndy Tartakovsky (""The Powerpuff Girls" gör långfilmsdebut som regissör med den 3D-animerade familjekomedin om greve Dracula (Sandler) som äger ett femstjärnigt hotell i Transylvanien men får problem när hans dotter inleder en relation med en människa (Andy Samberg).Kevin James och Fran Drescher gör rösterna till Frankenstein och hans brud, David Spade är Quasimodo, numera en gourmetkock, Steve Buscemi och Molly Shannon blir två varulvar med en drös valpar, och Gnarls Barkley-sångaren Cee-Lo är en festande mumie, skriver The Hollywood Reporter. Kan vi gissa på en rad svenska schlagerstjärnor i svenska dubbningen...? Källa: www.moviezine.se |
"Napoleon Dynamite" + "Twilight" = romcom Den omaka duon Jerusha Hess och Stephenie Meyer är klara att regissera respektive producera "Austenland". The Hollywood Reporter rapporterar att det blir debut i olika läger för de båda kvinnorna. Författaren Meyer, känd för sina "Twilight"-böcker producerar sin första film baserat på annat material medan Hess, som varit med och skrivit sin make Jared Hess komedier, gör sin första film som regissör. Keri Russell och Bret McKenzie ("Flight of the Conchords", "The Hobbit" spelar i huvudrollerna i filmen om en kvinna i 30-årsåldern vars besatthet kring Mr. Darcy i "Stolthet och fördom" förstör hennes kärleksliv då ingen man kan leva upp till jämförelsen. Hon spenderar sina livsbesparingar på en resa till en engelsk tillflyktsort för Jane Austen-besatta kvinnor.JJ Field ("Captain America" spelar en Mr. Darcy-skådespelare som blir kär i kvinnan, Jennifer Coolidge en fåfäng och ohyfsad turist och även Jane Seymour, Rupert Vansittart (som spelade Mr. Hurst i "Stolthet och fördom" och James Callis ("Battlestar Galactia" medverkar i filmen som Hess även skrivit manus till med Shannon Hale, vars bok den bygger på.Källa: www.moviezine.se |
Alice Cooper gör cameo i Burtons "Dark Shadows"? I veckan dök en intressant nyhet upp på Horrormovies.ca. Alice Cooper spelade nyligen på en klubb i London, och fick ett tag under denna spelning, sällskap av ingen mindre än Johnny Depp, som kom upp på scenen och spelade. Depp är i London för att filma Tim Burtons kommande version av den gamla såpoperan "Dark Shadows" och enligt Horrormovies.ca och Coopers officiella hemsida, ryktas det om att skräckrockaren kan komma att göra en cameo i filmen. På Coopers officiella hemsida står det: "Johnny är i London för att spela in Tim Burtons film "Dark Shadows" och det ryktas nu om att Alice kan komma att göra en cameo i filmen..." Dock rubriceras det hela än så länge som ett rykte. Tim Burtons "Dark Shadows" rullar upp på biodukarna den 11 maj 2012. Källa: www.moviezine.se |
"Män som hatar kvinnor"-regissör gör ny film Danske Niels Arden Oplev fortsätter odla framgångar i Hollywood och förhandlar om att regissera "Game Theory". Michael Alan Lerner har skrivit manus till filmen som handlar om collegeprofessor och spelteoretiker som blir indragen i en enorm global kris, skriver Deadline Hollywood. Oplev regisserade nyligen piloten till TV-serien "Unforgettable" och är även aktuell att göra "The Last Photograph" med Christian Bale. Källa: www.moviezine.se |
Kilmer och Rhames i indiethriller Val Kilmer och Golden Globe-vinnaren Ving Rhames är två klara namn för "Seven Below" om några människor fast i en tidsupprepning. Även Luke Goss ("Hellboy II" och nykomlingen Rebecca Da Costa har fått roller i filmen som följer en grupp främlingar som tvingas ta skydd från en storm i ett öde hus där en hemsk händelse som skedde för 100 år sedan börjar upprepa sig.Kevin Carraway gör sin andra långfilm som regissör (efter skräckfilmen "Fear Chamber" och har även skrivit manus med Lawrence Smith, rapporterar Variety.Källa: www.moviezine.se |
Håfström gör ny thriller Guldbaggebelönade Mikael Håfström fortsätter att etablera sig som rysarskapare och är klar att regissera "Wake". Inte mycket är känt om filmens handling förutom att det rör sig kring en sociopat inkapabel till att känna rädsla, rapporterar The Hollywood Reporter. Matthew Sand ("NInja Assassin" och Christopher Borelli ("Whisper", "The Marine 2" har skrivit manuset och Exclusive Media Groups nystartade Hammer Films, som senast gjorde "Let Me In", producerar.Källa: www.moviezine.se |
"Mad Men"-stjärna i "Oz" Abigail Spencer har fått en roll mot James Franco i Sam Raimis kommande Sam Raimis kommande Disney-film "Oz, the Great and Powerful". "Cowboys and Aliens"-aktuella Spencer kommer att spela Francos försökskanin som magiker i Kansas innan han hamnar i landet Oz med sin luftballong och träffar på de tre mäktiga häxor spelade av Mila Kunis, Rachel Weisz och Michelle Williams, rapporterar The Hollywood Reporter. Källa: www.moviezine.se |
Ribisi polis i gangsterfilm Emmynominerade Giovanni Ribisi ansluter till Ruben Fleischers verklighetsbaserade kriminaldrama "The Gangster Squad". Skådespelaren fortsätter gangsterkarriären efter roller i "Public Enemies" och "Middle Men" men på rätt sida av lagen då han är klar för rollen som Conway Keeler, en polis specialiserad på elektronik och kablar, rapporterar Deadline New York. Även Anthony Mackie ("The Hurt Locker" och Michael Peña har fått roller i filmen som handlar om maffiaprofilen Mickey Cohen (Sean Penn) som härjade i 40-talets Los Angeles. Ryan Gosling och Josh Brolin spelar två poliser som jagar honom.Källa: www.moviezine.se |
Statham i "Transformers 4"? Brittiske Jason Statham kan bli den nya manliga huvudrollen i kommande uppföljaren i den populära actionfilmsserien. Efter en framgångsrik premiärhelg av "Transformers 3" har nu en fjärde film fått grönt ljus och då det sedan tidigare varit klart att Shia LaBeouf inte gör en till letar man nu efter en stjärna som kan ta serien till en lite mörkare nivå, rapporterar ShowbizSpy. Ett namn högt på listan är "The Mechanic"-aktuella Statham som lämpligt nog är tillsammans med den kvinnliga huvudrollsinnehavaren från tredje filmen, Rosie Huntington Whitely. Ännu ett steg ner i skräpfilmsträsket för skådespelaren som startade karriären i filmer som "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" och "Snatch"... Källa: www.moviezine.se |
"300"-stjärna får barn med JLo "What do Expect When You’re Expecting" fyller ut rollistan med välbekanta ansikten och senaste tillskottet är Rodrigo Santoro. Den brasilianska skådespelare, som senast spelade Jim Carreys älskare i "I Love You Phillip Morris", har fått rollen som Jennifer Lopez make, en affärsman i musikindustrin som inte riktigt är redo att skaffa barn. Cameron Diaz, Anna Kendrick och Brooklyn Decker är sedan tidigare klara för roller medan Chris Rock och Matthew Morrison förhandlar, skriver The Hollywood Reporter. Källa: www.moviezine.se |
Mass Effect filmen på Comicon Spelet 'Mass Effect' har en enorm stor fanbas världen över, under E3 i juni visades den första trailern för det tredje spelet i serien. Nu under comicbook convenstion i San Diego, USA kommer detaljer om filmen Det för ungefär ett år sedan som Legendary Pictures medelade att man köpt upp filmrättigheterna till BioWares succé 'Mass Effect'. Waner Bros är med och ger ut filmen som just nu är under manus stadiet. Som skrivs av Mark Protosevich (I Am Legend). Mark och BioWares Casey Hudson kommer att vara närvarande vid en panel som kommer hållas under ComicCon den 22 Juli. Man kommer att besvara frågot om projektet och avslöja hur långt man har kommit, och om det kommer att handla om Shepard. Spelet 'Mass Effect' utspelar sig 2183 och följer Shepard som är kommondör på skeppet SS Normandy. Tillsammans med andra utomjordingar åker han på ett uppdrag att stoppa en ond alien ras som vart 50.000 år invaderar galaxen för att förgöra allt organiskt liv. källa: worstpreviews.com [Inlägget redigerades av Hook 2011-07-08 02:04:16] |
Craig pratar "Dragon Tattoo" Enligt Daniel Craig som spelar huvudrollen i "The Girl With the Dragon Tattoo" kommer vi att bli överraskade när vi får se filmen i december. Det var många som höjde på ögonbrynen när det blev officiellt att David Fincher skulle göra den engelskspråkiga versionen av "Män som hatar kvinnor", men något var det som tilltalade den kräsne Fincher att göra om den svenska filmen. Enligt Daniel Craig som spelar Mikael Blomkvist i Finchers version har vi ingen aning om vad vi egentligen har att vänta oss. I en intervju med Esquire (via CinemaBlend) avslöjar han lite mer vad Finchers ambitioner är med filmen. Det är inga detaljerade spoilers i hans uttalande, men vill du gå till biografen helt ovetandes bör du sluta läsa nu. - Det är ett vuxendrama, så vuxet som man kan göra det. Craig fick chansen att sätta sig ner med Fincher och kolla på en del av det inspelade materialet och det han fick se fick honom att hålla för munnen och gjorde honom häpen och förbluffad. - Jag växte upp, precis som vi alla fan gjorde, med filmer som "Gudfadern", filmer som var gjorda för vuxna. Detta är en 100 miljoner dollar-film som är R-rated (under 17 krävs målsmans sällskap). Ingen gör sådana längre. Och Fincher, han håller inte igen någonstans. De har gett honom fria tyglar. "The Girl With the Dragon Tattoo" får världspremiär 21 december. Källa: www.moviezine.se |
Seth Rogen i ny komedi Seth Rogen, känd från "Supersugen", är klar för en ny komedi. Filmen heter "Jamaica" och för manus står Will Reiser, skriver Hollywood Reporter. "Jamaica" är en komedi som bygger på Will Reisers resa till Jamaica, som han gjorde tillsammans med sin mormor när han var 14 år. Det är gänget bakom cancerkomedin "50/50" som ska göra filmen. Källa: www.msn.com |
Carolina Gynning i filmbråk Multitalangen Carolina Gynning, 32, håller just nu på och spelar in sin långfilmsdebut "Blondie" i Trollhättan, men nu har hon och regissören Jesper Ganslandt hamnat i en konflikt. Regissören tycker inte att 32-åringen sätter filmen först och det är anledningen till bråket, enligt Expressen. — Jesper är rasande över att hon inte sätter filmen först, säger en källa inom produktionen till tidningen. Carolina valde i förrgår att åka till Stockholm för att spela in ett tv-program på SVT, något Jesper inte uppskattade eftersom produktionen inte har råd att förlora en inspelningsdag. Enligt Expressen ska regissören ha sagt att han skulle hämta tillbaka Carolina till Trollhättan med en moped. Carolina har, via Expressen, svarat: — Du kan hälsa Jesper Ganslandt att nån moped till Trollhättan är inte aktuellt, säger skådespelerskan till Expressens reporter. I filmen "Blondie", som har planerad premiär nästa vår, medverkar, förutom Carolina, skådespelare som Helena af Sandberg, Marie Göransson, Olle Sarri och Alexandra Dahlström. Källa: www.msn.com |
"Space Invaders" blir film Kreativiteten fortsätter att flöda i Hollywood och nu filmatiserar man det klassiska arkadspelet från 80-talet. Spelet, från Taito, rankas som det största arkadspelet av Guinnes rekordbok och tog mediumet till en ny, kommersiell nivå när det kom ut 1978, skriver The Hollywood Reporter. Nu letar producenterna Lorenzo di Bonaventura ("Transformers", "G.I. Joe" och kommande arkadspelbaserade "Asteroids" och Gigi Pritzker ("Rabbit Hole" efter en manusförfattare som kan komma på en story. Man kan undra vad det finns för story att hitta i ett spel som går ut på att skjuta rymdmonster...Källa: www.moviezine.se |
Varulvsreboot får regissör Louis Morneau är klar för att regissera "Werewolf" som trots allt INTE blir en fortsättning på fjolårets totalsågade "Wolfman". Urpsrungligen skulle kalkonen med Benicio Del Toro fått en uppföljare men man har nu tänkt i nya banor och omarbetar Michael Tabbs manus till något som mer liknar en reboot av originalfilmen "Varulven" från 1941, skriver Moviehole. Frågan är om valet av Morneau - vars tidigare meriter inkluderar "Bats" och "Liftaren 2" - som regissör kommer att förbättra kvalitén... Källa: www.moviezine.se |
"Super 8"- och "Bridesmaids"-stjärnor i "På smällen"-spinoff 14-åriga Ryan Lee och Melissa McCarthy är klara för roller i Judd Apatows ännu ej betitlade komedi med Paul Rudd och Leslie Mann. Rudd och Mann spelar samma karaktärer, det grälande äkta paret Pete och Debbie, från 2007 års succékomedi i filmen som tidigare gått under titeln "This Is Forty", skriver The Hollywood Reporter. Nu är det klart att McCarthy, som spelar en av mest minnesvärda brudtärnorna i den Apatow-producerade sommarkomedin, kommer att medverka och barnskådespelaren Lee är klar som hennes son som går i samma skola som Pete och Debbies barn. Källa: www.moviezine.se |
Harry Potter-utställning i Kungsan Inför premiären av den åttonde och sista filmen i serien, "Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 2", visar man foton från bakom kulisserna. I Kungsträdgården mellan 9-14 juli kommer det finnas en utställning av fotografier som skildrar vad som hände bakom kameran och det arbete som gav upphov till de älskade filmerna efter J.K. Rowlings böcker. Man har följt filmerna bli gjorda i Leavesden Studios i Hertfordshire, England där filmskaparna och producenten David Heyman samarbetat med både flera skådespelarveteraner och de unga stjärnorna Daniel Radcliffe, Rupert Grint och Emma Watson. Källa: www.moviezine.se |
"Beverly Hills"-stjärna i Vardalos nya Gamla 90-talsidolen Ian Ziering är klar för att spela mot "Mitt stora feta grekiska bröllop"-stjärnan Nia Vardalos i en ny film. Universals ännu ej betitlade film regisseras av långfilmsdebuterande Vince Marcello och bygger på den populära leksakskedjan American Girls dockor och tillbehör. Jade Pettyjohn spelar huvudrollen och nu är det klart att Ziering och Oscarsnominerade Vardalos spelar hennes föräldrar, rapporterar Variety. Källa: www.moviezine.se |